These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Crucible 1.0.1 Issues

First post
Author
Lone Gunman
Forhotea Corporation
#41 - 2011-12-06 15:56:13 UTC  |  Edited by: Lone Gunman
Galerak wrote:
Windows 7 64 bit

After patching and trying to run the client:

Your EVE Client installation may have modified, damaged or corrupt files. Please run repair.exe located in the EVE game directory or re-install the game client. Verification failed: 'C:\program files(x86)\ccp\bin\_trinity_deploy.dll', crc:b1ca4dda, expected:12526a3c.

When trying to use the repair tool:

WindowsError: [Error 5] Access is denied: 'C:\\Program Files (x86)\\CCP\\EVE\\bin\\_trinity_deploy.dll'
Total Runtime: 0h00m28s


Renegade Heart wrote:
I had that same issue with the repair tool, but after reading elsewhere that a complete restart of your computer could fix it, I tried, and it worked!

Just restart PC, load up Eve (no need to reinstall or anything), and enjoy Big smile


Just restart your PC, If that doesn't work use the repair tool after the reboot.
Scrapyard Bob
EVE University
Ivy League
#42 - 2011-12-06 16:04:57 UTC
Orca hangar issues are mostly fixed, but there's still a subtle bug:

Setup:
- (1) orca pilot (Player C)
- (2) fleet members (A & B) who can drop things into the hangar (same corp, have "query/take" roles for that tab)

How you trigger the bug:

1. Player A drops a stack of something into the hangar bay.
2. Player B drops a stack of identical items into the hangar bay, but does not drop it on the existing stack.
3. Neither A or B can drag one stack on top of the other stack.

What does work:

- Both A & B can drop items onto each others stacks and it works.
- Either player can issue a stack-all (assuming they have "take" roles for the tab) and it works.
- The orca pilot has no issues with combining stacks created by two different pilots.
Joshke
YIP.
#43 - 2011-12-06 16:12:50 UTC
Lone Gunman wrote:


Just restart your PC, If that doesn't work use the repair tool after the reboot.


Sounds like a magic.
Mindnut
Rockbiter Industries
#44 - 2011-12-06 16:20:01 UTC
Was the patch ment to fix the disappearning UI windows?

...cause it didn't, at least for me =(

Today - The Power of Two Tomorrow - 2 Hulks and an Orca

Valator Uel
Perkone
Caldari State
#45 - 2011-12-06 16:21:03 UTC
Having problems patching. At first it said the patch was 8mb but only 4.53mb was downloaded. The patching process launched but gets stuck with "Target Payload Not Found".


Quote:
Output folder: C:\Users\Xavier\AppData\Local\Temp\nsj380A.tmp
Extract: 7z.dll... 100%
Extract: patchw32.dll... 100%
Extract: downloader.exe... 100%
Extract: library.zip... 100%
Current build: 321452
Downloading http://content.eveonline.com/323364/PATCH_321452-323364.7z to Downloading {payload} to {location}
Execute: C:\Users\****\AppData\Local\Temp\nsj380A.tmp\downloader.exe http://content.eveonline.com/323364/PATCH_321452-323364.7z --outpath="C:\Users\****AppData\Local\CCP\EVE\downloads" --nsis_hw=4263210


The repair tool also fails with this:
Quote:
Traceback (most recent call last):
File "repair.py", line 200, in module
File "updateSelf.pyc", line 94, in UpdateSelf_nt
File "updateSelf.pyc", line 21, in ReadUpdateInfo
File "repairTool\repairTools.pyc", line 254, in GetRepairInfo
File "repairTool\repairTools.pyc", line 161, in SafeUrlOpen
urllib2.URLError: urlopen error [Errno 10022] An invalid argument was supplied: 'http://client.eveonline.com/patches/repair_info.txt'


(removed html tags)
Oscar Fedora
Caldari Provisions
Caldari State
#46 - 2011-12-06 16:31:54 UTC
I so far have 2 issues.

Issue 1:
According to the 1.0 patch of Crucible the following should be fixed

"Holding down the Control key and double clicking will only target objects and not allow you to approach targets until the key is released."

This still isn't the case...

if you HOLD the CTRL-key and double click on a target in the overview you fly towards the target!
This is very annoying when you want to cuddle with your carrier for remote repair during fights


Issue 2:
Refitting in space using a nearby capital or in a pos lags..uh sorry..let's kick in "Pre released Time Dilation" big time!!!
Oscar Fedora
Caldari Provisions
Caldari State
#47 - 2011-12-06 16:32:15 UTC  |  Edited by: Oscar Fedora
Forums also use Time Dilation is guess Big smile
Lunataria
The Scope
Gallente Federation
#48 - 2011-12-06 16:55:46 UTC
Not sure this has been mentioned

When you export something from a planet to a costums office, and the costums office already has some units of the PI material you export, the two units are stacked once you hit transfer, but the unit you exported is still shown in the CO so if you have 100 units of robotics and export another 100, you get one stack with 200, and one stack with 100, even though you can't take out the 100 from the CO, so it's only a visual bug, but rather annoying, tested it on 2 clients
VallyInDaClub
Alpha Republic - Transcenders of Space and Time
Solyaris Chtonium
#49 - 2011-12-06 17:08:29 UTC
Lunataria wrote:
Not sure this has been mentioned

When you export something from a planet to a costums office, and the costums office already has some units of the PI material you export, the two units are stacked once you hit transfer, but the unit you exported is still shown in the CO so if you have 100 units of robotics and export another 100, you get one stack with 200, and one stack with 100, even though you can't take out the 100 from the CO, so it's only a visual bug, but rather annoying, tested it on 2 clients


Confirmed. I have the same issue. Items that were in the Interbus CO that I transported down prior to hanging POCO are now in the POCO but get the message "You can't acces those items as they are not there" or words to that effect. (Would tell you exact wording but server is offline right now)
Alx Warlord
The Scope
Gallente Federation
#50 - 2011-12-06 17:20:53 UTC  |  Edited by: Alx Warlord
And just when we thought everything was going right...

OBS: My anti-virus detected something in the patcher as (adware)... so i turned my av off (i use avira)
Billionaire Carebear
University of Caille
Gallente Federation
#51 - 2011-12-06 17:21:31 UTC
"Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong."

http://en.wikipedia.org/wiki/Letter_and_spirit_of_the_law http://krypto451.deviantart.com/art/Care-Bears-Spanking-168001373 http://www.youtube.com/watch?v=Kh0Uu1yD-v0  George Carlin "They're Just Words."

Alx Warlord
The Scope
Gallente Federation
#52 - 2011-12-06 17:23:12 UTC
Billionaire Carebear wrote:
"Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong."


server is down
Scrapyard Bob
EVE University
Ivy League
#53 - 2011-12-06 17:24:03 UTC
Lunataria wrote:
Not sure this has been mentioned

When you export something from a planet to a costums office, and the costums office already has some units of the PI material you export, the two units are stacked once you hit transfer, but the unit you exported is still shown in the CO so if you have 100 units of robotics and export another 100, you get one stack with 200, and one stack with 100, even though you can't take out the 100 from the CO, so it's only a visual bug, but rather annoying, tested it on 2 clients


I mentioned it a few days ago:

Quote:
Situation:

PI colony with multiple launchpads.

1. Open up first launchpad customs-office interface.
2. Export 500 units of something to the orbiting CO.
- You'll see 500 units of product on the left side now.
3. Switch to 2nd launchpad.
4. Export 500 units of the same thing to the orbiting CO.
- You'll see two lines, one with 500 units (a ghost) and one with 1000 units (the auto-stacked).
5. Attempt to drag the ghost line with 500 units to your cargo and you get an error.

You can repeat steps 3 & 4 for 3+ LP setups and you'll see multiple rows with 500 units, which cannot be dragged or interacted with.


Hadn't yet tested it against 1.0.1 though.
Billionaire Carebear
University of Caille
Gallente Federation
#54 - 2011-12-06 17:25:58 UTC
"Starting up...(0 sec.)"

http://en.wikipedia.org/wiki/Letter_and_spirit_of_the_law http://krypto451.deviantart.com/art/Care-Bears-Spanking-168001373 http://www.youtube.com/watch?v=Kh0Uu1yD-v0  George Carlin "They're Just Words."

Zae'dra Xanthe
Global Exploration and Research Company
HARD DR0P
#55 - 2011-12-06 17:27:56 UTC
Billionaire Carebear wrote:
"Starting up...(0 sec.)"


looks like the server crashed
CCP Highlander
C C P
C C P Alliance
#56 - 2011-12-06 17:29:22 UTC
There is a fix submitted for this phantom stack issue but it didn't make it into today's patch.
Dominus Alterai
Star Freaks
#57 - 2011-12-06 17:32:04 UTC  |  Edited by: Dominus Alterai
Bejurin Kel wrote:
Dominus Alterai wrote:
Bejurin Kel wrote:
Planetary Interface - all my routes are working at only 5.5% instead of the old 100% moving the resources around


They buffed the amount of materials that can travel on a route per upgrade. That's not how efficient they are, that's how much capacity is being used. Instead of using 100% capacity of the routes, they're using 5.5%. No need to upgrade routes anymore in highsec :)



ok so instead of being able to move the full 2500 units per hour they've made it so i can only move 136 units per hour? that makes no sense to me x.x


The percentage you see is the percentage of the TOTAL amount of the capacity of the route used. For example, Pre-Crucible, a route would carry 2500 units (or 25m3) per hour, or for you, 100%. Post crucible, it's somewhere around 12500 units (125m3) hour with the same amount of upgrades. This, of course, is with P0 products. So again, the percentage you see is used capacity/max capacity.

If you're seeing a decrease in efficiency, perhaps other people are using the same resource vein as you or the resources on said planet need some time (~ 2 days) to regenerate.

EDIT: added the M3 to make it easier for you to understand.
P0 - 0.01m3
P1 - 0.38m3
P2 - 1.5m3
P3 - 6m3
P4 - 100m3

Reducing your holes to a quivering mess since 2009.

Zan Holzfeind
Federal Defense Union
Gallente Federation
#58 - 2011-12-06 17:38:13 UTC
Installations fails. After unpacking a window appears, which just says "D:" with buttons for "Repeat" or "Escape". lol ("EVE Online Update 32452->323364 Installation")

I cannot close that window (neither repeat nor escape works). After restarting the game, it says that there is a patch v1.0.1 to install.

I do not get the option for repairing the EVE installation. (It doesn't appear since Crucible 1.0)

D: is a HDD with 2,56 TB free space (NTFS file system / Windows 7 home premium on Core i5 2500k).

Have to do the workaround which had worked on Crucible 1.0 already: Move EVE to C: (which is <1 TB), patch it there manually, then move it back to D:

Can you please fix that >1TB free space problem?
Mindnut
Rockbiter Industries
#59 - 2011-12-06 18:09:24 UTC  |  Edited by: Mindnut
Great, now my UI windows disappear after alt-tab even when I'm running 1 client

I was sitting in station and alt-tabbed to turn on winamp. When I came back there was nothing on my screen exept the ship and hangar. This showed up when I pressed esc to exit the game...

http://i850.photobucket.com/albums/ab66/Mindnut_eve/20111206181056.jpg

Windows XP Home Edition 2002 (SP3)
Intel Core Duo E6750 @ 2.66 GHz
4 GB Ram capped to 3.5 GB

Asus GeForce with CUDA GT430 - 1GB DIRECTCU
(driver: 6.14.12.5936)

Today - The Power of Two Tomorrow - 2 Hulks and an Orca

Kernel Flux
Horns of Odin
#60 - 2011-12-06 18:14:33 UTC
Still can't build tower gantries at amarr outposts in 0.0. Wasn't this supposed to be addressed?