These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
Xavier Linx
Omni Research
#281 - 2012-12-04 19:30:02 UTC
When clicking through the chat channels in the tabbed interface the client locks the possibility to go on to the next while it loads the member list. Extremely annoying.
Velatios Ahashion
Viziam
Amarr Empire
#282 - 2012-12-04 19:30:16 UTC
I've got an issue.
Since I patched/downloaded the expansion, when I undock, all I get is a black screen.
I can hear my ship, see the overview, etc, but other than that, it's all black.
Any ideas?
Demme
#283 - 2012-12-04 19:30:35 UTC
Teebling wrote:
Chat channels are bugged.

The local window displays when I log in, but has no character list nor chat text visible.

Afterwards my other chat windows slowly appear, one every few minutes or so.

As windows 'appear' they show the MOTD first but lack any chat content nor member list. They also lack text for the various options along the header bar (the settings cog for memberlist, number of infantry etc.)

I've relogged three times, restarted my computer and cleared all my cache files. Issue persists, yet wasn't present the first time I logged in to Retribution this morning.



/ signed

Drake III
Blame The Bunny
#284 - 2012-12-04 19:30:38 UTC  |  Edited by: Drake III
Lost connection and when i logged back in entire screen went black and all i can see is the mouse. The esc menu comes up and i tried to change graphics setting. See a flash of my ship then black again with just the mouse,

Can also hear my ship
Alexus Stalker
The Scope
Gallente Federation
#285 - 2012-12-04 19:31:35 UTC
PC- AMD Athlon II

Chat channels going crazy
Angsty Teenager
Broski North
#286 - 2012-12-04 19:32:10 UTC  |  Edited by: Angsty Teenager
I have this very obnoxious issue where if I change my chat channel by clicking another type, my cursuor changes to the target cursor and I cannot switch to another tab by clicking on that tab. If I resized my chat window box significantly, my cursor fixes itself, but this is an annoying work around.

Please fix.

Edit: I see what the problem is. The issue is that the list of people in the channel loads extremely slowly (even for channels with ~5 people in it), and while the channel list is loading, the cursor is unable to click on anything.
StarFleetCommander
V0LTA
WE FORM V0LTA
#287 - 2012-12-04 19:34:31 UTC
Chat channel are really laggy, which makes them really slow to open and load up. Also the cursor doesn't change do you cant click to another channel
Operative X10-4
Doomheim
#288 - 2012-12-04 19:34:37 UTC  |  Edited by: Operative X10-4
Same here.. black screen when I undock + chat is broken, unplayable game for me at the moment :/

btw PC + ATI radeon HD 5700

FOREVER PIRATE 07 FLY DANGEROUSLY.

Dax Golem
Frozen Dawn Inc
#289 - 2012-12-04 19:34:38 UTC
After the latest expansion, after selecting character the game goes black screen when loging in. Same issue that a lot of people seem to be having. And after doing some googling this has hapened before aswell.

Using Radeon HD 7870

You are now breathing manually

Cpt Buckshot
i420 Inc
#290 - 2012-12-04 19:35:25 UTC
Ok where to begin .... I logged in after DT an patch everything seemed ok ... Logged in again ... all i get is a black screen after character selection .... client will load on my other accounts but nothing works ... can not rejoin any chat channels ..an no corp or alliance channels ..local is empty.. yes anti lazing is off an shadow is on low or off .
Enthargo Solette
Knights of the Posing Meat
#291 - 2012-12-04 19:35:28 UTC
StarFleetCommander wrote:
Chat channel are really laggy, which makes them really slow to open and load up. Also the cursor doesn't change do you cant click to another channel


same for me :(
Kael Alduin
Aperture Harmonics.
#292 - 2012-12-04 19:35:53 UTC
Chat seems to be borked. It loads very slowly, and then when you try to change to a different chat tab, it locks up. Kinda like a windows program. I'm on PC btw, Windows 8 Pro
Aegis Katelo
Caldari Provisions
Caldari State
#293 - 2012-12-04 19:36:56 UTC
I'm also having the 'black screen' issue. Once I get into the game, nothing is displayed except a black screen and my cursor. I can still access the graphics menu, but no settings alter the client's behavior.

2x nVidia GeForce GTS 450 SLI w/ Latest Drivers
May Ke
Duckzer Mining Corporation
RAZOR Alliance
#294 - 2012-12-04 19:37:34 UTC
Demme wrote:
Teebling wrote:
Chat channels are bugged.

The local window displays when I log in, but has no character list nor chat text visible.

Afterwards my other chat windows slowly appear, one every few minutes or so.

As windows 'appear' they show the MOTD first but lack any chat content nor member list. They also lack text for the various options along the header bar (the settings cog for memberlist, number of infantry etc.)

I've relogged three times, restarted my computer and cleared all my cache files. Issue persists, yet wasn't present the first time I logged in to Retribution this morning.



/ signed



/signed

Who? Me?

Tek Handle
Vanishing Point.
The Initiative.
#295 - 2012-12-04 19:37:39 UTC  |  Edited by: Tek Handle
Demme wrote:
Teebling wrote:
Chat channels are bugged.

The local window displays when I log in, but has no character list nor chat text visible.

Afterwards my other chat windows slowly appear, one every few minutes or so.

As windows 'appear' they show the MOTD first but lack any chat content nor member list. They also lack text for the various options along the header bar (the settings cog for memberlist, number of infantry etc.)

I've relogged three times, restarted my computer and cleared all my cache files. Issue persists, yet wasn't present the first time I logged in to Retribution this morning.



/ signed



Same here, I thought it was my internet connection, but it's definitely the client.
I also have tremendous lags on the info windows.

Unplayable! X
Strazdas Unstoppable
The Scope
Gallente Federation
#296 - 2012-12-04 19:37:58 UTC  |  Edited by: Strazdas Unstoppable
The Bionis wrote:
When logging in, the station loads fine, but chat screens are ridiculously slow, one chat tab loading every 10 seconds at best, with them seeming empty most of the time. When undocking or redocking I just have a black screen, and although the overview loads when undocked, the ship HUD (modules and shield/armor/cap status) stays on the black background.

Having exactly same problems. is the fix coming or should i try to torture the client with various compactabilities?

If you have logged off in space and not docked you get black screen and no UI at all, and at that point the ONLY thing you can do is quit the game.
This is the first patch im having real troubles with too, but i understand, **** happens, but please fix it.
Quindaster
Infernal Laboratory
Infernal Octopus
#297 - 2012-12-04 19:38:16 UTC  |  Edited by: Quindaster
Can you up limit for players too, because if you noob, it's not a problem to have limit in 1000 items, because you have only rifter and drake and that's all, but if you old char, and you can fly on many different ships, and you have 100 fitted ships in your hangar and fits for all this ships, and fuel, and replace modules and bpo and ammo, you always have trouble because you always on limit of 1000 items, even with containers.

CCP always think about noobs in EvE and never about old players.

Can you up limit in station hangars for players too on 1500 too?

And yes, loading time on opening chars bio is around 5 min after patch, it's simply loading and loading and loading like client take this info from other part of the world from 10km underwater.

http://clip2net.com/clip/m35/1354649116-clip-11kb.jpg
Mikiale Archangel
Nightshade Holdings
#298 - 2012-12-04 19:38:47 UTC  |  Edited by: Mikiale Archangel
Many of us are having 30+ second lag when switching from one chat tab to another. Is there something we can do to fix this on our end?

OK never mind it seems to have worked itself out. Great Job to all of CCP on the launch. I like it all so far.
Souxie Alduin
Anarchy in the Eve
#299 - 2012-12-04 19:38:58 UTC
Black screen when I undock. Still black when I dock again. Chat channels are also not working. There's one channel open with no name, no people and no functionality. I can't join other channels either.
Oh, and after undocking, going black and docking again, the undock button stopped working. I'm stuck in an invisible station with no one to talk to.

Btw - I have a laptop with an M-series Nvidia card. None of the workarounds worked.
Sheut333
E.C.H.O.
Warped Intentions
#300 - 2012-12-04 19:39:09 UTC
I have to load up all of my chat channels and its also taking a long time for them to load. Plus once they do load up, i am having to wait a long time for them to switch over and wait to see who is all in them.