These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
DeMichael Crimson
Republic University
Minmatar Republic
#1381 - 2013-01-19 01:47:40 UTC
Don't know if this issue has been posted already. This thread is too long to check.

UI bug seems to show itself at different times. Happens when undocking from station, or when exiting PI mode.

It doesn't happen all the time, seems random but the bug makes 1/3rd of the UI circle (shield, armor, structure) all red.

http://i265.photobucket.com/albums/ii224/DMC13_photo/Eve%20Screenshots/20130119011646.png


DMC
Grozen
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#1382 - 2013-01-19 16:12:41 UTC
Since the last patch the default division in module producing arrays is set to 2 instead of 1 this delays a bit and needs to be fixed.

knowledge is power.

Ham Sandwiches
Zephyr Corp
V.A.S.T.
#1383 - 2013-01-20 02:46:38 UTC
Again, too long a thread to check for the issue, but a simple spelling error-

In the market for fleet assist modules, the heading for skirmish modules is spelled "skrimish".
agil lattisto
Stride with Ease
Singularity Syndicate
#1384 - 2013-01-20 11:04:27 UTC
Hi
Im using a pc with windows 7
My launcher is comepletely unusable since patch. I can however run the game without any issues by starting it with the ExeFile.exe, located in teh bin folder
Franka Steinberg
Enterprise Allemande 108
#1385 - 2013-01-26 23:29:36 UTC
1) Why has the old jukebox vanished? Soundcloud is not the same...it was much easier to repeat or switch songs...and it was possible to hide the jukebox in a corner of the EVE-screen.
2) The new "bleep"-sound everytime my mining laser targets a new asteroid SUCKS SUCKS SUCKS. I suppose: whoever came up with this isn't mining a lot.
SadXTwisted

** **"[b]I am an alien, I am a legal alien"  (Sting) [/b]

Cordo Draken
ABOS Industrial Enterprises
#1386 - 2013-01-30 06:06:20 UTC
Far to long of a thread to skim through, but People can't seem to Assign/give Kill Rights to other people/Corp, as they're supposed to. When you enter in the name of a character or Corp and hit enter... the kill right still just says it's available to "Anyone". So, somethings wrong there... And the receiver of the kill right never gets a mail confirming it's his/hers/theirs to now go hunt.

Along with that, I had a kill right to allow my Corp to hunt, assigned it per the "Allow Corp" but guess what, the kill right target doesn't display properly in local, or even "show info" on the target character.

But, the Target gets a Mail every time the Kill right on him is passed to someone, or disallowed... So he gets to know who's hunting him, but the Person/Corp that apparently gets the rights, gets no notification as to having such... Roll

So what's up with that CCP? Seems very broken and very backwards even if it did work. Any Planned Fix at least on these issues? I've not read or heard anything on this, so curious... doubt I'm the only one that's noticed this.

Thanks in Advance.

Whomever said, "You only get one shot to make a good impression," was utterly wrong. I've made plenty of great impressions with my Autocannons 

Wenzhou Satsuma
#1387 - 2013-02-02 22:24:29 UTC  |  Edited by: Wenzhou Satsuma
Having an issue with fleet adverts. Before one of the more recent mini patches i wasn't having any problems setting people with positive standings allowing them to see and join fleet using fleet finder.

Recently I've had people added to my contacts unable to see the advert even though they qualify to see it. Likewise, when clicking a link for the fleet they get a message as follows 'You cannot join this fleet. Either you are not eligible for it or it is not registered in the Fleet Finder.' Meanwhile, others who have been on my contacts for a long time have no problems at all, business as usual.

Inviting them manually works fine.

Either a bug was introduced recently or would perhaps the size of my contact list be an issue?

edited to add: experimenting with one pilot, boosting their standing to excellent allowed them to see a fleet with excellent standings as the limit, but they still can't see fleet with good standings as the limit.

further, if same pilot sets up an advert with good as a limit, I can see it fine
Sgt LoveDragon
Center for Advanced Studies
Gallente Federation
#1388 - 2013-02-12 10:01:25 UTC
I am still continuing to get the missing shields/armor/ etc, missing fittings from fitting window that doesnt seem to be fixable except to wait it out. Both are extremely problematic int he situations i have got to undock right fricking then to kill somebody or save my bff's.

Ive submitted several bug reports - this one happens to be on the forums.
Overlord101
Snail Party
#1389 - 2013-02-21 20:32:35 UTC
From this morning's 7mb patch, it shows offline and 0 players from launcher.
But server is online and functional shown from the login screen.
DeODokktor
Dark Templars
The Fonz Presidium
#1390 - 2013-02-22 03:12:50 UTC
API Error.


"General Error: Scotty the docking manager heard you were talking **** about him behind his back and refuses to service your request."

I know this "error" has been around for a couple of years now, just wondering if it has to do with the patch?

skill in training, and skill queue... all other querys I have tried works.
Seems to be tied to my account, as 8 other accounts are all working fine. Access logs dont even show attempts against those pages.
Cephas Borg
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#1391 - 2013-02-24 04:36:21 UTC  |  Edited by: Cephas Borg
Since the last patch (yesterday or the day before - 23FEB13) I no longer have any sound. I have multiple sound devices, and regardless of their selection, I get nothing.

Weirdly, yesterday I could hear sound if I selected a particular soundcard, and that persisted over a couple of client restarts. But today, without changing the settings, there's just no sound at all.

This is not a sound slider issue. Disabling the Eve voice option (why is that linked to the sound device selection for environmental and music sounds, exactly?) disables all sound entirely.

For me, as a miner, that makes the game essentially unplayable. I rely on sound alerts and so on as much as visual ones. I'll keep an eye out for the next patch, but right now, I'm just farting around with EVEHQ.

Happy to provide details if needed.

EDIT : I lied. Now the soundcard that didn't work yesterday is the only one that works today. Goodie.

Minmatar OutBond Sebiestor Journeyman Real-life Cyborg Part-time Poet Philosophical Sceptic (Will work for food / ISK)

Xam Beck
Union of Independent Capsuleers
#1392 - 2013-03-04 00:09:07 UTC
The 1500 unit limit for stations makes running Invention and Copy procedures even worse then they were before.
One of each Ship BP for Cal and Gal, plus the max copies, then the same for the modules, now you can not do anything else unless you pack them in conatiners which you can not use while they are inside of the container...