These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
123Next pageLast page
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
CCP Eterne
C C P
C C P Alliance
#1 - 2012-12-04 11:06:43 UTC  |  Edited by: CCP Gargant
EVE Online: Retribution 1.0 has been deployed successfully.

Retribution 1.0 brings a large amount of improvements, including a new and improved Crimewatch, a new way to hunt bounties, 4 new destroyers, a new mining frigate, tons of rebalanced frigates and cruisers, and a lot more.

For full details, especially already known issues, please check the patch notes.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC). This thread is for reporting issues only; for general feedback please use the Retribution 1.0 feedback thread here.


Currently know issues:

  • Wormhole environmental effects are not properly applied. - Fixed!
  • Customs offices eventually show up as being overloaded. - Fixed!
  • Remote delivery of corp assets might be not possible. - Fixed!
  • Users of Nvidia cards may find their ships disappearing. A workaround can be found here.
  • Customs offices are not updating correctly with new items. The items will show up after closing the window and opening it again after a session change (dock, undock, …) - head over to https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=181197 for more information.[s] - Fixed!
  • [s]Clicking on a completed job in the industry window does not deliver the completed job. This does not make your jobs disappear but simply won't deliver them. - Fixed!

EVE Online/DUST 514 Community Representative ※ EVE Illuminati ※ Fiction Adept

@CCP_Eterne ※ @EVE_LiveEvents

Servjen
Giant Industrials
Center for Digital Chemistry
#2 - 2012-12-04 11:30:02 UTC
Thumbs up for a job very wel done. Very fast and very smooth rol out of an interesting expansion. Hope this meens good fortune for the future.

This is where I put my signature, right?

kKayron Jarvis
#3 - 2012-12-04 11:30:59 UTC
i can not get in to my alt "ship maintenance" or "fleet hangar" we in fleet
Dusty Meg
Echelon Research
Goonswarm Federation
#4 - 2012-12-04 11:36:29 UTC
Missing engine textures on the Loki, with the Hardpoint Efficiency Configuration. The side engines. On the pc

Creater of the EVE animated influence map http://www.youtube.com/user/DustMityEVE

Zetaomega333
High Flyers
#5 - 2012-12-04 11:37:08 UTC
Only secure container bpo's are seeded no freight or others.
impli
Ministry of War
Amarr Empire
#6 - 2012-12-04 11:42:42 UTC
splash screen is showing EVE-Online INFERNO, still..
Addicted2Space
Aliastra
Gallente Federation
#7 - 2012-12-04 11:44:21 UTC
I don't know if it's an issue but no more Jukebox for me and no more music, just something boring playing in the background.
Dusty Meg
Echelon Research
Goonswarm Federation
#8 - 2012-12-04 11:45:41 UTC
Addicted2Space wrote:
I don't know if it's an issue but no more Jukebox for me and no more music, just something boring playing in the background.


http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=73569

Creater of the EVE animated influence map http://www.youtube.com/user/DustMityEVE

Cyberjack Dogstone
The Scope
Gallente Federation
#9 - 2012-12-04 11:46:29 UTC  |  Edited by: Cyberjack Dogstone
Jukebox... gone.
ChromeStriker
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#10 - 2012-12-04 11:47:02 UTC
Addicted2Space wrote:
I don't know if it's an issue but no more Jukebox for me and no more music, just something boring playing in the background.


Jukebox was removed. There was a dev bog. think you get music depending on region and sec

No Worries

CCP Habakuk
C C P
C C P Alliance
#11 - 2012-12-04 11:47:53 UTC
kKayron Jarvis wrote:
i can not get in to my alt "ship maintenance" or "fleet hangar" we in fleet


Have you enabled the ship maintenance bay and the fleet hangar for fleet use? This is to be done in the inventory tree now.

CCP Habakuk | EVE Quality Assurance | Team Five 0 | (Team Gridlock)

Bug reporting | Mass Testing

Addicted2Space
Aliastra
Gallente Federation
#12 - 2012-12-04 11:49:10 UTC
Thanks, I didn't know that.

And an option for "Non-Capsuleer Log-Off Timer" feature to turn off that sound would be awesome.
TijsseN
NED-Clan
Goonswarm Federation
#13 - 2012-12-04 11:50:05 UTC  |  Edited by: TijsseN
Dear CCP

I just discovered that my skill queue got rewound (from about 21 days to 23 days) after I jump cloned to a better clone.
This seems a bit odd to me, but it seems that a new skill queue calculation seems to ignore the effect of implants.

Situation:

Before update: Accidentaly turned off my skill queue due to indeciveness on my part.
After update: Turned on skill queue in my +3 clone (About 20 ish days remaining). Did some things and jumpcloned to a +4 clone.

Suddenly about 23 days left in queue.

This is a bit odd.

The situation is explained below.

According to in game skill que as of 14:24 GMT
Ingame image

According to external monitoring website (API)

TijsseN [Assets]
40,934,674 SP
Gallente Battleship V (Rank 8)
20d 5h @ 2400 SP/hr

I was able to resolve the issues after doing the following things.

Clear alle cache files in the general settings menu.
Pause training queue
Restart training queue

I hope this helps my fellow capsuleers.
Iume
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#14 - 2012-12-04 11:52:44 UTC
I run a PC Client.
My ship status bars are "frozen" at 2/3. see image below . should be all grey :).

www.digitalcreaturesnetwork.com/Bug_StatusBarFrozenAt2Over3.png

EveXup http://www.digitalcreaturesnetwork.com/EveXup/ EveAssembler http://www.digitalcreaturesnetwork.com/EveAssembler/ EveIskBox http://www.digitalcreaturesnetwork.com/EveISKBox/

Keko Khaan
Center for Advanced Studies
Gallente Federation
#15 - 2012-12-04 11:54:37 UTC
Iume wrote:
I run a PC Client.
My ship status bars are "frozen" at 2/3. see image below . should be all grey :).

www.digitalcreaturesnetwork.com/Bug_StatusBarFrozenAt2Over3.png


Seen this happening on buckingham when undocking station.
Josef Djugashvilis
#16 - 2012-12-04 11:55:09 UTC
A collective pat on the back for CCP.

Nice roll-out of the expansion.

This is not a signature.

Gym Nasium
MKY Inc.
#17 - 2012-12-04 11:55:45 UTC
I can not place items into my customs offices for my PI.
it shows customs office jammed up with 54638 but nothing is in there?
Tara Trada
Haujobb Inc.
#18 - 2012-12-04 11:57:26 UTC
On the market, the price can solely be modified by the mouse-wheel when you constantly hover over the tiny price field.

This is annoying.

In Crucible you had to click on the field and you were able to change the price by the mouse-wheel, no matter where your cursor was on screen. Please bring us this feature back. It is a pain for marketeers!

Tirannia
Caldari Provisions
Caldari State
#19 - 2012-12-04 11:58:02 UTC

PI -> You can't drop stuff from ship to Custom Office (Corps owned, 0.0) - it always says it's full.
Imotekh
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#20 - 2012-12-04 11:59:08 UTC
Hey guys,

I am currently experiencing this error: http://tinypic.com/r/30u7ept/6 . I've done my PI and haven't had issues with the customs offices untill now...

Imotekh
123Next pageLast page