These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
Alice Katsuko
Perkone
Caldari State
#301 - 2012-12-04 19:39:13 UTC  |  Edited by: Alice Katsuko
When switching between chat window tabs, the channel member list now can now take up to five minutes by the clock to populate. During that time it is impossible to change to a different channel tab. This delay occurs regardless of whether channel membership changes, or how many times that tab has been activated before. It is extremely annoying when working with multiple tabbed chats.

A fleet chat window with two people (this character and another) took a full thirty seconds to go from a blank box to a proper chat channel.

Edit: Solution is to disable the channel member list.
Danny theDog
Hostile.
PURPLE HELMETED WARRIORS
#302 - 2012-12-04 19:39:39 UTC
Cant load anything and im getting black screens of death, im either unlucky or i sense unscheduled DT inbound ?
Alex Simalia
Native Freshfood
Minmatar Republic
#303 - 2012-12-04 19:39:53 UTC
On the Mac version it seems as though a member has left our corp but he is still showing up in the corp chat. There is also a problem with show info on pilots. It seems to load the top 10% of the character information page but the rest is just black. After about 10-20 seconds it loads. The last issue I have encountered has to also do with the chat system. When I change chat channels it doesn't allow me to change channels again for about 20 seconds or so.
jebar
Caprinae Ocean
Goonswarm Federation
#304 - 2012-12-04 19:39:53 UTC
same issue
tried clearing cache etc
chat loads slow
local took me 10 minutes while i was alone in local (or was i not)
cant tell as chat windows are bugged
Aurora74
ASMODEUS INFINITE
#305 - 2012-12-04 19:40:08 UTC
I found that certain systems Local channel doesn't load correctly. At the same time, my chat channels i had open deleted themselves ( I have yet to find them ). I jumped three systems, from where I left and local chat still said I was where I started... Local has a super delay loading. Everyone in my corporation has experienced this.
RatKnight1
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#306 - 2012-12-04 19:40:08 UTC
Make sure you are filing bug reports! They don't necessarily look here for the bug information.
Strybjorn Ironhand
Stone Haven Inc.
#307 - 2012-12-04 19:40:13 UTC
I dont know if anyone else is having this problem, but i cant build the Salvage drones at my POS. Says item cannot be constructed at my drone array OR my small ship array. What gives?
K1netic
Doomheim
#308 - 2012-12-04 19:40:56 UTC  |  Edited by: K1netic
Velatios Ahashion wrote:
I've got an issue.
Since I patched/downloaded the expansion, when I undock, all I get is a black screen.
I can hear my ship, see the overview, etc, but other than that, it's all black.
Any ideas?

just wait 5 mins. it'll load eventually. Probably just in time to see your shiny new pod! and before some1 says it, i'm running an i5 with a 660Ti and a 100mbit connection.

Server is lagged or something.
White Damus
Aliastra
Gallente Federation
#309 - 2012-12-04 19:41:02 UTC
chat channels very slow
black screen login i have only one account now on the other is now more than 10 minutes black screen reloggin not help
Nosslark
The Scope
Gallente Federation
#310 - 2012-12-04 19:41:33 UTC
I have two issus
Im on a PC

The first was that on log in i take 2 min to get local and other windows up. Nerver hapend befor and i have a fast computer and internet so it's not my end.

The other it that this is not implementet to my experiens:
* Removed non-capital skill requirements from capital remote assistance modules. (Shield Emission Systems, Energy Emission Systems, Remote Hull Repair Systems and Remote Armor Repair Systems)
* Decreased capacitor use of capital remote assistance modules to compensate for loss of skill bonus.
steejans nix
Vanishing Point.
The Initiative.
#311 - 2012-12-04 19:41:42 UTC  |  Edited by: steejans nix
KIller Wabbit wrote:
uh oh - taking minutes for my comm stack to open. A few tabs, pretty idle system... Server problems? I've logged in and out several times without issue.


Same, nothing in chat windows if they ever load, can't open charactor sheet, info on players without it getting stuck loading. Everything seems slow to respond, undock into a black screen and nothing loads.
Julius Foederatus
The Scope
Gallente Federation
#312 - 2012-12-04 19:42:26 UTC
steejans nix wrote:
KIller Wabbit wrote:
uh oh - taking minutes for my comm stack to open. A few tabs, pretty idle system... Server problems? I've logged in and out several times without issue.


Same, nothing in chat windows if they ever load, can't open charactor sheet, info on players without it getting stuck loading. Everything seems slow to respond.


Same here as well.
Elena Thiesant
The Scope
Gallente Federation
#313 - 2012-12-04 19:42:39 UTC  |  Edited by: Elena Thiesant
Talos Katuma wrote:
Switching between different Chat tabs takes a LOOONG time, seems it's only possible to switch tabs, once all the members in a chat have been loaded


Seeing this as well. It takes a long time to load the list of members, and you can't change away from the channel until that's loaded. Not a busy chat either, 11 people.

Edit: messages are also appearing in the wrong chat. I typed a message into one chat channel and the person I was chatting with said that the message appeared in local. We're not in the same system.
Ribikoka
Royal Amarr Institute
Amarr Empire
#314 - 2012-12-04 19:42:49 UTC
First login: Chat windows laggy. Local not refreshing.
Second login. Black screen. (Ati 6850)

Another nice expansion but atleast unplayable.
Destiven Mare
Ghost Net Industrialists
Valkyrie Alliance
#315 - 2012-12-04 19:43:45 UTC  |  Edited by: Destiven Mare
Demme wrote:
Teebling wrote:
Chat channels are bugged.

The local window displays when I log in, but has no character list nor chat text visible.

Afterwards my other chat windows slowly appear, one every few minutes or so.

As windows 'appear' they show the MOTD first but lack any chat content nor member list. They also lack text for the various options along the header bar (the settings cog for memberlist, number of infantry etc.)

I've relogged three times, restarted my computer and cleared all my cache files. Issue persists, yet wasn't present the first time I logged in to Retribution this morning.



/ signed



Same issue.

Windows client, on Win 7.

I am unable to switch between chat windows for minutes at a time corp, alliance, et cetera, are essentially locked until the previous lag clears. Additionally, the client fails to give me option to even mouse over another channel until lag clears. I have repeated the same issues posted by the previous users regarding member lists. This is serious lag issue and a serious issue for anyone who monitors local. Moreover, this lag effectively severs immediate communication between me and other players if I am not in a chat window with the people to whom i need to speak.

Bottom Line: My chat windows do not update for often minutes at a time; thus I cannot depend on local. This renders the game unplayable for me.
Demme
#316 - 2012-12-04 19:44:54 UTC
...suddenly...chat channels Big smile

Working as normal...for now...
Xiode
Viziam
Amarr Empire
#317 - 2012-12-04 19:44:59 UTC
All chat windows bugged.
Drake III
Blame The Bunny
#318 - 2012-12-04 19:46:32 UTC
Had the black screen issue reset comp and now works again
Souxie Alduin
Anarchy in the Eve
#319 - 2012-12-04 19:47:10 UTC
One more thing: After undocking and getting a black screen the "Selected Item" window stopped working. I click the station to dock again, but the "Selected Item" window says "No Item Selected".
Vartan Sarkisian
Red Phoenix Rising
The Contingent Alliance
#320 - 2012-12-04 19:47:24 UTC
Xiode wrote:
All chat windows bugged.


same here and when I launch from space it is just black. and corp and alliance windows have disappeared