These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
K1netic
Doomheim
#241 - 2012-12-04 18:52:30 UTC  |  Edited by: K1netic
I've just lost about 30h of training no joke.

I was training Assault missile 5. 8days something left on it, ~1,5 days done.

I pause my skill que, and jump cloned out and applied my skill que to start training again.

On both jump clones i have a +4 implant for the primary attribute and a +3 for the secondary.

Well my training time left on it went to 10 days. i couldn't figure out why i was training so much slower until i realized i just lost all progress on the skill training...

tried everything from pause the skill que, to restarting the client nothing will do.

i can provide screenshots if you provide me an email or something.

Should i file a petition ? under what category? or should i do a bug report?
Viper Comnnand
Masonic Guard
Evictus.
#242 - 2012-12-04 18:55:05 UTC
Elena Thiesant wrote:
Viper Comnnand wrote:
The work around doesn't work for me, tried it every which way with the shader and the lacing and still no ship :(


Corp-mate said that clearing cache worked.


Tried that too, tried reseting settings, clearing cache and using the work around and no luck on any of those, and if I look at another ship in space I can't reset camera as theres nothing there to reset it too.

All my corp mates can see my ship, I can't see it on my other 3 accounts but I can see their ships.

Its all bugged.
Terranid Meester
Tactical Assault and Recon Unit
#243 - 2012-12-04 18:56:50 UTC  |  Edited by: Terranid Meester
Salvager sound bug still present [did clear when I jumped into another star system though from a stargate].
Viper Comnnand
Masonic Guard
Evictus.
#244 - 2012-12-04 18:57:30 UTC
Viper Comnnand wrote:
Elena Thiesant wrote:
Viper Comnnand wrote:
The work around doesn't work for me, tried it every which way with the shader and the lacing and still no ship :(


Corp-mate said that clearing cache worked.


Tried that too, tried reseting settings, clearing cache and using the work around and no luck on any of those, and if I look at another ship in space I can't reset camera as theres nothing there to reset it too.

All my corp mates can see my ship, I can't see it on my other 3 accounts but I can see their ships.

Its all bugged.



I have noticed it only seems to be for gallente ships b/c I can't view them in portrait either, seems to work on other ships though, like minmatar, amarr and caldair, couldn't view the new gallente destroyers either.
RatKnight1
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#245 - 2012-12-04 18:57:47 UTC
Viper Comnnand wrote:
Elena Thiesant wrote:
Viper Comnnand wrote:
The work around doesn't work for me, tried it every which way with the shader and the lacing and still no ship :(


Corp-mate said that clearing cache worked.


Tried that too, tried reseting settings, clearing cache and using the work around and no luck on any of those, and if I look at another ship in space I can't reset camera as theres nothing there to reset it too.

All my corp mates can see my ship, I can't see it on my other 3 accounts but I can see their ships.

Its all bugged.



run the repair tool... pray to whatever higher power you believe in.
Angsty Teenager
Broski North
#246 - 2012-12-04 19:05:03 UTC
I vehemently dislike the new circular target icons for a number of reasons.

First--the shield/armor/hull is harder to read because the lines are thinner.
Second--if the name of the target + his corp ticker is too long, it gets hidden on the second line partially.
Third (and most important), humans have been cultured to read horizontally not circularly, why would you possibly think that a circular design would be more ergonomically sound than a horizontal design.

The old target icon scheme was perfectly fine, and I loved it. This current scheme bothers me significantly and while I'm sure some people are extremely flexible and don't mind large changes to their UI on short notice with no ability to change back to an old style, I am not that flexible.

I would like the ability to switch back to the old horizontal damage bars style.

Also, while you at it, please make it so the safety settings stay the same through a logoff/logon cycle as currently they do not (and this was brought up during testing on the test server, I have no idea why it wasn't fixed then before the release of retribution). I don't want to have to reset my settings everytime I log in all 6 of the character I actively pvp with.

DJ P0N-3
Table Flippendeavors
#247 - 2012-12-04 19:07:26 UTC
CCP Habakuk wrote:
RatKnight1 wrote:
Galmas wrote:
Pulled a medium armor repper out of a corp hangar at a pos, repaired ship, tried to put it back:

15:42:01 Info You can't add the Medium Armor Repairer II as there are simply too many items here already.

Can put it into any other division of that same corp hangar array, just not into the same division i took it from.

The problem seems to be tied to the module. Same issue when i try to put back another module that another character pulled out of the hangar. I pulled that other module out of another division and tried to put it back into the division it was originally pulled out of. Same error.

This is quite a problem i would say, please have a high priority look at that.


Confirmed. Happening in our POS as well.


Could you please check the number of items in this division in the CHA? There is a restriction to 1000 items per container / division, which is now enforced more strictly. For corporation hangars in stations this limit was increased to 1500 items per division (but S&I jobs still use 1000 items as limits due to a bug).


Oh god. I don't suppose you also stealthed in the ability to repackage items at a POS, did you? Because I really don't want to know how many more CHAs we're going to need because of this.
Korinne
The Partisan Brigade
#248 - 2012-12-04 19:07:33 UTC  |  Edited by: Korinne
Hi, we're CCP, we would like you to know how awesome we are, so to show you, we are going to rehash and reimpliment old mechanics and features, as well as releasing content developed years ago, while calling it new and innovative, because we're not sure you realize just how awesome we are. We would also like to emphasize just how sleek and customizable everything we impliment is, it is so sleek that the buttons to customize it or turn off these new innovations are impossible to find because they are non existent. Please enjoy giving us more money as we continue to put less effort and money into this game for our upcoming liquidation of the EvE online franchise with the launch of Dust.

Edit: Remember when they changed the font? And the neocom? And the Unified Inventory (that didn't even address the problem it was designed to address). They were so customizable weren't they? In fact, they were too customizable, so they had to patch out the only workarounds that allowed you to customize it at all!
Littlefat46
Brave Newbies Inc.
Brave Collective
#249 - 2012-12-04 19:09:14 UTC  |  Edited by: Littlefat46
I undock from station in HS I lost 1/4 of my shield, armor, and hull

also in combat you cannot swiths in chat windows and locks out
Melanthius Trimarcisia
Ministry of War
Amarr Empire
#250 - 2012-12-04 19:10:04 UTC
The Jukebox seems to be gone and making a shortcut for it won't bring up the interface
Viper Comnnand
Masonic Guard
Evictus.
#251 - 2012-12-04 19:11:48 UTC
I used the repair tool and that got it working!

Anyone that can't get it try using that!
Aurora74
ASMODEUS INFINITE
#252 - 2012-12-04 19:12:16 UTC
Local loads ridiculously slow in certain regions
Paulie Vemane
Monshetow Allience Corp.
#253 - 2012-12-04 19:13:07 UTC
experiencing problem with overload @ customs office also jukebox is gone
Parliaments
First Federation
#254 - 2012-12-04 19:13:20 UTC
You should totally add the "Capital remote reps no longer receive gang link, skill or implant bonuses" to the list of known issues.

Stealth nerf or not it massively affects Triage (both armour and shield) and CCP Fozzie has stated it will be fixed ASAP.
RatKnight1
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#255 - 2012-12-04 19:13:35 UTC
Melanthius Trimarcisia wrote:
The Jukebox seems to be gone and making a shortcut for it won't bring up the interface


jukebox removed. Read the patch notes.
RatKnight1
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#256 - 2012-12-04 19:14:22 UTC
Littlefat46 wrote:
I undock from station in HS I lost 1/4 of my shield, armor, and hull


They already know about this, read previous posts.


Sorry I am responding so much. My boss is okay with me being on the forums, but for some reason they are frowning on me playing eve at work :P
TjaldPigen
Ministry of War
Amarr Empire
#257 - 2012-12-04 19:14:43 UTC  |  Edited by: TjaldPigen
Running EvE on PC Windows 7:

while adding bounty on a person i had some lag and the result was me clicking x 2 on the "Place" button in the Bounty Office, that resulted in 2 x bounty on the same person.. so i got 2 x 100.000 isk on the same person and not 1 x 200.000 isk

this is a bug?
Samuel Guye
Perkone
Caldari State
#258 - 2012-12-04 19:14:44 UTC
Did a system restart after playing a bit. Now none of the chat windows work.

Cannot type and no chat window names appear.
Markus Defries
Black Swan Industries
#259 - 2012-12-04 19:15:01 UTC
Aurora74 wrote:
Local loads ridiculously slow in certain regions


Yeah, I've seen that too. Sometimes it can take a good few seconds for local to refresh. You'll jump and carry the previous systems inhabitants for a bit.
Talos Katuma
Helion Production Labs
Independent Operators Consortium
#260 - 2012-12-04 19:16:47 UTC
Switching between different Chat tabs takes a LOOONG time, seems it's only possible to switch tabs, once all the members in a chat have been loaded