These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
Vrykolakasis
Sparrowhawks Corp
#261 - 2012-12-04 19:16:53 UTC
Hi CCP.

So-far I actually like a good portion of this patch, though I didn't expect to. But that's for the feedback thread.

As far as issues, my entire client, but especially my chat channels, has become almost unusably slow. I am still looking into the specifics of the problem, but it's almost impossible to test honestly. I simply cannot figure a way to switch chat tabs, no matter what I do I can't change from whatever chat tab I start in. I can't move tabs to a new window, or interact with them in any way, including closing them. I guess I can't really list any specifics because absolutely nothing I do changes the behavior at all.
RatKnight1
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#262 - 2012-12-04 19:17:04 UTC
Markus Defries wrote:
Aurora74 wrote:
Local loads ridiculously slow in certain regions


Yeah, I've seen that too. Sometimes it can take a good few seconds for local to refresh. You'll jump and carry the previous systems inhabitants for a bit.


The whole game has been kind of slow... very unresponsive.
KIller Wabbit
MEME Thoughts
#263 - 2012-12-04 19:18:45 UTC
uh oh - taking minutes for my comm stack to open. A few tabs, pretty idle system... Server problems? I've logged in and out several times without issue.
Wodan Re
Doomheim
#264 - 2012-12-04 19:18:55 UTC
RatKnight1 wrote:
Markus Defries wrote:
Aurora74 wrote:
Local loads ridiculously slow in certain regions


Yeah, I've seen that too. Sometimes it can take a good few seconds for local to refresh. You'll jump and carry the previous systems inhabitants for a bit.


The whole game has been kind of slow... very unresponsive.

Same here Nullsec is unplayable with chats and local not updating correctly
The Bionis
Doomheim
#265 - 2012-12-04 19:19:30 UTC
When logging in, the station loads fine, but chat screens are ridiculously slow, one chat tab loading every 10 seconds at best, with them seeming empty most of the time. When undocking or redocking I just have a black screen, and although the overview loads when undocked, the ship HUD (modules and shield/armor/cap status) stays on the black background.
Misha M'Liena
Rui Freelance Mining
#266 - 2012-12-04 19:19:39 UTC
Running on win vista, The chatwindows are now randoming changing even when typing. Please fix.

Not as innocent as she appears.™  

Teebling
Garoun Investment Bank
Gallente Federation
#267 - 2012-12-04 19:20:28 UTC
Chat channels are bugged.

The local window displays when I log in, but has no character list nor chat text visible.

Afterwards my other chat windows slowly appear, one every few minutes or so.

As windows 'appear' they show the MOTD first but lack any chat content nor member list. They also lack text for the various options along the header bar (the settings cog for memberlist, number of infantry etc.)

I've relogged three times, restarted my computer and cleared all my cache files. Issue persists, yet wasn't present the first time I logged in to Retribution this morning.

I'm using the Mac client on a Macbook Air (2012). Intel i7 CPU and Intel HD 4000 integrated GPU. Do you want any log files etc?

Smoking Blunts
ZC Omega
Goonswarm Federation
#268 - 2012-12-04 19:20:45 UTC  |  Edited by: Smoking Blunts
every time I swap chat channels it is taking ages to load the pic's..
I cant swap channels until there loaded. this is annoying to say the least. please fix

OMG when can i get a pic here

Joshua Vaughn Lampen
Archer Investments Initiative
#269 - 2012-12-04 19:21:07 UTC
Cargo window randomly resizing, closing, or reopening when I leave or enter stations. Very annoying and a problem found in several patches to date.
RatKnight1
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#270 - 2012-12-04 19:21:14 UTC
Wodan Re wrote:
RatKnight1 wrote:
Markus Defries wrote:
Aurora74 wrote:
Local loads ridiculously slow in certain regions


Yeah, I've seen that too. Sometimes it can take a good few seconds for local to refresh. You'll jump and carry the previous systems inhabitants for a bit.


The whole game has been kind of slow... very unresponsive.

Same here Nullsec is unplayable with chats and local not updating correctly



Definitely something on the server side. I am in WH space, and it is slow, alliance took almost 20 seconds to tell me there were people in it. took 3 seconds for the text I typed in to appear. Even worse, it is jumpy when I move my POV around my ship =/
K1netic
Doomheim
#271 - 2012-12-04 19:21:55 UTC
so i think i figured out why i lost progress on my skill, most likely because they renamed the skill.... :(
Chefraykwon
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#272 - 2012-12-04 19:22:12 UTC
On pc client chat boxes are taking forever to load cannot show info on character names in local and whenever i undock the screen goes black for minutes at a time
Andreus Ixiris
Duty.
SE7EN-SINS
#273 - 2012-12-04 19:22:28 UTC
CCP Punkturis wrote:
thanks! Tuxford promises he'll fix this, apparently he really really likes fixing wallet entries Big smile


Cool. Weird, but cool.

Oh, I know this probably isn't the thread for it, but is there any progress on the clear-lensed glasses as a character art asset? :P

Andreus Ixiris > A Civire without a chin is barely a Civire at all.

Pieter Tuulinen > He'd be Civirely disadvantaged, Andreus.

Andreus Ixiris > ...

Andreus Ixiris > This is why we're at war.

FaithJr
Brittas Empire
Pandemic Horde
#274 - 2012-12-04 19:22:44 UTC
im not sure if the mission mechanics are supposed to work how they do, at present i warp into a pocket and everything agro's, making management impossible. the frigates attack my drones (which i know is intentional so thats good) but some lvl 4's are now ptting out dps like lvl 5's, and the ECM is still the same. so we now have massively increased dps, and increased jamming, tracking disruptions, webbing and scramming. I now find myself without a main income unless the rewards go up considerably to accommodate for fleet ops?

another minor thing is when the launcher closes, the inferno screen shows instead of a retribution one? oops ccp!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ftre_ics6rc

FaithJr

Bellasarius Baxter
Zilog Enterprises
#275 - 2012-12-04 19:24:36 UTC
The Deliveries window does not remember its state, nor its position/size.
Neither globally, or per station.
I would prefer if it were to work as Ships, and Items, as they seem perfectly content to stay where they are once set.
Anzeltum Wrynqual
Aliastra
Gallente Federation
#276 - 2012-12-04 19:25:36 UTC
Chat dialogs do not list any tabs, seems to be a template for that kind of area but lacking any data such as local, corp, etc.
Leo78 Hekki
Caldari Provisions
Caldari State
#277 - 2012-12-04 19:26:16 UTC
I log in and undocked from my station however all I got was a balck screen. Nothing showed up. I tried logging out and back in however all I am getting is a black screen I hear "Warp Drive active" however I see nothing. I am using a Nvidia G-Force card please help.
Choridon Saissore
Doomheim
#278 - 2012-12-04 19:26:18 UTC  |  Edited by: Choridon Saissore
Upon logging in, i simply get a black screen & nothing else. I hear the normal initial "warp drive active" announcement, but game remains black.

Using a G-Force GTX 560 TI

PC client
Vrykolakasis
Sparrowhawks Corp
#279 - 2012-12-04 19:27:24 UTC
I would like to add that I just attempted to undock; while it worked this morning, I now have absolutely nothing load. Black screen, no overview, unable to re-dock, re-logging has no effect. Attempted on multiple characters in areas of various habitation (one lives in null and had no one else in local, one was in jita, one was in some random hisec system with 30 or so people) same in all cases. I do get the audio as if I am in space (warp drive active on a re-log, etc). Clearing my cache has had no effect so-far.
Project Macabre
INTERPOL
#280 - 2012-12-04 19:28:43 UTC
missing textures, invisible ship. I can still see little lights / the blue engine streams coming off the back of the ship, but it it's self is invisible both inside the hangar, and out.


edit: when leaving a station / undocking into space, I am left with a black screen where space / my ship should be. overview is still there, I can still warp, still interact with ship options, but the entire world it's self is black.