These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
123Next pageLast page
 

EVE Online: Crucible Issues thread

First post First post
Author
CCP Navigator
C C P
C C P Alliance
#1 - 2011-11-29 16:43:13 UTC  |  Edited by: CCP Spitfire
EVE Online: Crucible 1.0 has been deployed. The latest expansion to the game turns up the heat on the space combat experience in EVE Online, bringing greater balance and diversity to large and small scale conflicts and evolving the graphics , interface and game mechanics with over three dozen updated and improved features based on feedback and challenges put forth by its players. This is EVE re-forged.

For full details of this release please check the patch notes. Patch notes are also available for the first time in German and Russian.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC). This thread is for reporting issues only; for general feedback please use the Crucible feedback thread here.

Finally, GM Homonoia and the rest of the Game Masters will be looking at issues and providing updates and feedback in this locked sticky.
Cynosurza
Perkone
Caldari State
#2 - 2011-11-29 17:19:37 UTC
Trails:

I don't see them, does something other than the checkbox need to be enabled?

Gfx lag:
Even if you don't enter CQ, resource usage jumps 20% when docked as opposed to when not docked. That seems a bit broken. TBH I see no use for CQ until the rest of the station is open. Before with ship spinning there was no resource usage problems, now there are. Rather annoying to be forced into loading CQ when docked even if you don't want to use it. Patchnotes said that nothing would be loaded, that's clearly false.

PC Client.
Naga Tokiba
Tokiba Industries
#3 - 2011-11-29 17:29:35 UTC
Patching failed ... running repairtool Shocked
Daenna Chrysi
Omega Foundry Unit
Southern Legion Alliance
#4 - 2011-11-29 17:30:49 UTC
umm...

where are the fuel block BPO's?

hybug
Caldari Provisions
Caldari State
#5 - 2011-11-29 17:35:29 UTC
Patching failed ( PC client, mainly due to installer lack of ability to install to anything other than C drive, I have SSD OS drive ) repaired with repair tool and installed.
Now I get EULA EVERY time I log in one of my clients (each client does it) and all my window settings in game are reset.

Have I done something wrong?

Other than that, ITS SHINYBig smile
GM Homonoia
Game Master Retirement Home
#6 - 2011-11-29 17:36:06 UTC
Daenna Chrysi wrote:
umm...

where are the fuel block BPO's?



They will be seeded in a few days, as per this message.

Senior GM Homonoia | Info Group | Senior Game Master

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#7 - 2011-11-29 17:40:00 UTC  |  Edited by: Salpun
Just lost Sisters core probes jumping from a wh to hs after cancaling an auto approach and jump probes disappeared off scanner but did not show up in cargo.

Want the Sisi F12 Bug Reporting systemTwisted

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Bienator II
madmen of the skies
#8 - 2011-11-29 17:42:51 UTC  |  Edited by: Bienator II
small:
warp effect does not influence sun
(PC)

how to fix eve: 1) remove ECM 2) rename dampeners to ECM 3) add new anti-drone ewar for caldari 4) give offgrid boosters ongrid combat value

Cujoo Ell
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#9 - 2011-11-29 18:37:35 UTC
Cynosurza wrote:
Trails:
I don't see them, does something other than the checkbox need to be enabled?


Changing "shader quality" from low to medium fixed this for me...
JagerJake
Legio Noviomagum
#10 - 2011-11-29 18:38:21 UTC
when i dock/undock my chat windows jump up and down and its happening on both my laptop and my normal pc both are running windows 7.

they even go off screen partly and somehow it will make it visible again when i tab twice
Ione Dee
Lucror Commerce Investment Corporation
#11 - 2011-11-29 18:39:12 UTC
I do not know if it was intended or not, but I am no longer seeing the "Deliver to Corp Member" option in the corp assets context menu. It is not a problem when delivering to myself (drag/drop from Deliveries button), but it may be an issue when delivering items to another corp member. I am still playing around to see if I missed something.
Somerset Mahm
Cognitive Distortion
#12 - 2011-11-29 18:39:51 UTC
Can no longer deliver items in Corp Deliveries to a corp member. Only the option for delivering to a corp hangar appears currently.

Edit: beaten! :P

SOMER Blink Microlotteries that finish in minutes! Running for over 2 years :)

Smoke Adian
#13 - 2011-11-29 18:41:13 UTC
Minimize button refuses to work in many cases.
Faith Sunstrider
#14 - 2011-11-29 18:42:45 UTC
hybug wrote:
Patching failed ( PC client, mainly due to installer lack of ability to install to anything other than C drive, I have SSD OS drive ) repaired with repair tool and installed.
Now I get EULA EVERY time I log in one of my clients (each client does it) and all my window settings in game are reset.

Have I done something wrong?

Other than that, ITS SHINYBig smile


All clients had their windows setting reseted due to the revamp and the ability to scale the ui. Tis'was intended to work this way.
Quinn Sheep
Ministry of War
Amarr Empire
#15 - 2011-11-29 18:43:07 UTC
My windows wont's stay where i put them. Normally i have the local chat window above the other windows but every time i log off and back in it has moved back to the bottom.

Second thing not really an issue i guess but a pain for me:
When delivering corp stuff in a station where the corp has no office i can not select the member hangars anymore for delivery. Now i have to make a contract which kinda sucks as i do this action several times a day. Now instead of 2 clicks i have to do 7 clicks. Not a usability improvement. The 10.000 isk contract fee is not that big a sink its justified.

Had several craches in jita if i even could log on with chars in jita.
Elder Ozzian
Perkone
Caldari State
#16 - 2011-11-29 18:45:06 UTC
Enginetrails shows wrong and doesn't follow after decloaking. Warptunnel affects cloaked ships. Probing feels harder. Fitting in space (POS) is slow - sluggish.

+ Amazing nebulas!
- Cannot do heartshape with enginetrails :-(

I disagree!

Echo Mande
#17 - 2011-11-29 18:46:33 UTC
It's no longer possible to lock windows in place to prevent (annoying) accidental moves or resizes.
LB Wrench
Task Force Tiger
#18 - 2011-11-29 18:51:36 UTC
Standing in a Amarr station, the 2 yellow light "streaks", goes through the head/character, and appear infront of him, even if they should be blocked by the body.

I experience same error (running W7-64), that my chat windows jump up and down when docking.



- LB
Luciffer 13
Ministry of War
Amarr Empire
#19 - 2011-11-29 18:53:47 UTC
Ok now fix back scanning...
lycka dude
The Scope
Gallente Federation
#20 - 2011-11-29 18:55:12 UTC  |  Edited by: lycka dude
I'm getting status unknown and just launching the client seems to be making my computer sluggish. I know a quad core 955 with 4 gigs of ram isn't the most up to date but it should still be manhandling the eve client, since before patch I used to run several at once.
123Next pageLast page