These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Crucible 1.0.2 Issues

First post
Author
Sarina Berghil
Native Freshfood
Minmatar Republic
#141 - 2011-12-15 23:58:54 UTC
Hakaru Ishiwara wrote:
Had a really weird experience where I had one character (call him Joe) docked in a station. On a second instance of EVE, I docked up a 2nd character (call her Sarah).

On Sarah's account, I right clicked on Joe's name to initiate a trade between the two chars. The "Trade" option was not listed.

On Joe's account, I right clicked on Sarah's name and the Trade option was available.

Trade conducted successfully, but wtf.



I noticed that as well. When it happens it seems that Joe doesn't show up on the station guest list either.
Hakaru Ishiwara
Republic Military School
Minmatar Republic
#142 - 2011-12-16 00:33:31 UTC
Sarina Berghil wrote:
Hakaru Ishiwara wrote:
Had a really weird experience where I had one character (call him Joe) docked in a station. On a second instance of EVE, I docked up a 2nd character (call her Sarah).

On Sarah's account, I right clicked on Joe's name to initiate a trade between the two chars. The "Trade" option was not listed.

On Joe's account, I right clicked on Sarah's name and the Trade option was available.

Trade conducted successfully, but wtf.



I noticed that as well. When it happens it seems that Joe doesn't show up on the station guest list either.
Oh, very good observation. I was in a major trade hub and didn't check the station listing.

Now that I think about it, this problem has occurred before in a completely separate transaction in another station / system.

This is definitely related to the Crucible-introduced feature where the station player list is not updating.

+++++++ I have never shed a tear for a fellow EVE player until now. Mark “Seleene” Heard's Blog Honoring Sean "Vile Rat" Smith.

Jussa Tetas
Terminal Innervations
#143 - 2011-12-16 01:04:32 UTC  |  Edited by: Jussa Tetas
Didn't see anywhere that this is reported.

My researched BPO for Fuel blocks is requiring the same materials as an unresearched BPO when manufactured. That's kinda bad since I just started a **** ton of runs. On the bright side, my Scourge missile invented BPC's are using materials based on 0 ME instead of -4 ME. Did not put a bug report in, as I hear the bug report tool is crashing some clients. I don't know where to find it anyway.

Good time to get those t-2 BPC's running I suppose. LOL

edit
All right my manufactuering toon set a bug report. I tried to be lazy, but I just couldn't do it

edit agin
The materials list shows correctly on prints in the hangar, but if you look at the ones that are actually cooking, they are incoreect.
DHuncan
Long John Silver.
#144 - 2011-12-16 01:32:07 UTC
Didn't hear anyone commenting about the broken words in item names under the icon. I look at my cargohold as I fly back home ind see items like Contaminate d nanite. Like that. With a separated d to fit in the line. Pretty low class, dont you think?

Now I didnt try with other modules/ships but with my Noctis I lock a target and then unlok and I get this lo9ud sound as when the salvaget ends its task.

This is not an ocasional one or two 'issues' dudes, this game is literally broken.

What did you say about CODE?

Hakaru Ishiwara
Republic Military School
Minmatar Republic
#145 - 2011-12-16 05:40:59 UTC
DHuncan wrote:
Didn't hear anyone commenting about the broken words in item names under the icon. I look at my cargohold as I fly back home ind see items like Contaminate d nanite. Like that. With a separated d to fit in the line. Pretty low class, dont you think?

Now I didnt try with other modules/ships but with my Noctis I lock a target and then unlok and I get this lo9ud sound as when the salvaget ends its task.

This is not an ocasional one or two 'issues' dudes, this game is literally broken.
Was going to point out the new guy, but 2008.

CCP's development methodology and crack QA team pushes out as much junk as there are additional features or changes to the EVE service.

You should be numb by now to the blatant (and undocumented) bugs'n'****.

+++++++ I have never shed a tear for a fellow EVE player until now. Mark “Seleene” Heard's Blog Honoring Sean "Vile Rat" Smith.

CCP Bella Bee
C C P
C C P Alliance
#146 - 2011-12-16 09:29:57 UTC
Hakaru Ishiwara wrote:
Sarina Berghil wrote:

I noticed that as well. When it happens it seems that Joe doesn't show up on the station guest list either.
Oh, very good observation. I was in a major trade hub and didn't check the station listing.

Now that I think about it, this problem has occurred before in a completely separate transaction in another station / system.

This is definitely related to the Crucible-introduced feature where the station player list is not updating.

Has this occurred recently? There was a bug in the Crucible 1.0 release where under certain circumstances you would only get a list of station guests that docked after you. This would be more likely to happen in busy stations. The trade issue should have been related to that, and both issues should have been fixed in 1.0.2 on Tuesday. Please let me know if you have experienced these issues since then. Thanks.
CCP Bella Bee
C C P
C C P Alliance
#147 - 2011-12-16 10:02:22 UTC
Competition Winner wrote:
Max Thunderbird wrote:
Master Akira wrote:
YOU REINTRODUCED THE MOST ANNOYING BUG EVER

- Eve causes a "Video driver has stopped responding and has recovered" windows error. THIS HAPPENS EVERY TIME I MAKE A GATE JUMP, A CYNO JUMP, UNDOCK OR CLIENT START. Seriously, 99 out of 100 times, this **** happens. The screen goes black, flicks and recovers after 3 seconds with the accompanying windows message.

This started with INCARNA, and despite posting about it, bug reporting it and all, it was kept alive until Crucible 1.0.0 when it was finally removed.

BUT AFTER THIS PATCH I GET BUG AGAIN. EVERY. SINGLE. TIME.

W7 x64, i5, Intel graphics (laptop) with perfectly updated drivers for everything.



Same problem only I do not see the video driver stopped responding message. Same as Master Akira, had the problem pre-Crucible, went away with Crucible release and is back after the update today. Please fix this as I also used to get random crashes on undock or jump (roughly every third or fourth jump or undock) and if that is back...

Warp to + jump did not work on the few jumps i tried. Warp to + dock works.

w7 x64, I3, Intel graphics desktop, drivers are up to date


Same problem... i was happy with Crucible 1.0.0 to make this bug gone. But its back now...
w7, i3, intel graphics (laptop), updated driver.


Anyone experiencing this, can you please file an in-game bug report with the subject "Video driver has stopped responding". We are actively investigating, and the more information we get the better Big smile

Thank you.
Rasz Lin
#148 - 2011-12-16 10:18:08 UTC
Sarmatiko wrote:

Also On-board Scanner start scanning from 4 second and proceed scanning few seconds after reaching zero.


guns/booster/mwd worked like that since i can remember, cycles always started at ~30% and ended at ~30%
Rasz Lin
#149 - 2011-12-16 10:26:30 UTC
Boris Ginnungagap wrote:



same here
DHuncan
Long John Silver.
#150 - 2011-12-16 12:58:56 UTC  |  Edited by: DHuncan
Never mind

What did you say about CODE?

DHuncan
Long John Silver.
#151 - 2011-12-16 13:11:21 UTC  |  Edited by: DHuncan
=D

What did you say about CODE?

Jaap Staam
Imperial Shipment
Amarr Empire
#152 - 2011-12-16 14:36:51 UTC  |  Edited by: Jaap Staam
CCP Phantom wrote:
EVE Online: Crucible 1.0.2 has been deployed. This update fixes various issues stemming from the Crucible release. Full patch notes are available here.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC).

This thread is for reporting issues only; for general feedback please use the Crucible 1.0.2 feedback thread here.


I'm running win 7. After the patch yesterday, my client freezes after roughly 20-30 minutes. It doesn't matter if I'm in space, docked or doing missions. It happend 5 times last night. I've had problems like this before while running on a wireless connection. But since I upgraded to WIN 7 and a new computer via cable, no problems, until yesterday.

Also, the rep cycle animation starts at roughy 12 o'clock and not from 0. It makes the cycling impossible since it's not accurate. After one and a half cycle, the timing is correct. But by then, you're out of sync and you need to stop the 2nd repper. And start again.
Neo Agricola
Gallente Federation
#153 - 2011-12-16 15:18:44 UTC
Alli members are "neuts" while docked in station Bug: 123256

DISSONANCE is recruiting Members: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=706442#post706442 Black-Mark Alliance Recruitment: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=6710

Palovana
Inner Fire Inc.
#154 - 2011-12-16 15:29:27 UTC  |  Edited by: Palovana
Ship and turret preview windows are not displaying properly, the actual preview image displays a few hundred pixels above the window. Character large photos and animated avatar view windows are not affected.

Bug reported: 123258

Edit: this occurs with Client Patch 1 installed and also occurs on Sisi which has Client Patch 2 (not yet deployed on TQ).
Hakaru Ishiwara
Republic Military School
Minmatar Republic
#155 - 2011-12-16 16:04:27 UTC
CCP Bella Bee wrote:
Hakaru Ishiwara wrote:
Sarina Berghil wrote:

I noticed that as well. When it happens it seems that Joe doesn't show up on the station guest list either.
Oh, very good observation. I was in a major trade hub and didn't check the station listing.

Now that I think about it, this problem has occurred before in a completely separate transaction in another station / system.

This is definitely related to the Crucible-introduced feature where the station player list is not updating.

Has this occurred recently? There was a bug in the Crucible 1.0 release where under certain circumstances you would only get a list of station guests that docked after you. This would be more likely to happen in busy stations. The trade issue should have been related to that, and both issues should have been fixed in 1.0.2 on Tuesday. Please let me know if you have experienced these issues since then. Thanks.

In the affirmative. This bug occurred with the latest version of the EVE client (1.0.2); actually within 24 hours ago.

Also confirming that this defect manifested in a trade hub system. I do not recall the exact local population count, but I'd guess @ 350 players.

+++++++ I have never shed a tear for a fellow EVE player until now. Mark “Seleene” Heard's Blog Honoring Sean "Vile Rat" Smith.

Da'Than
Interstellar Military Industries
#156 - 2011-12-16 16:08:59 UTC
Whenever I change my ship, the first time I open the cargohold the window appears under my chat window, pushing it up. Everytime. This is ******* annoying.
Manu Intiraymi
#157 - 2011-12-16 16:23:43 UTC
My client has 'update/refresh' problems:

Arrow 1) I do not see other players in corp or player channels anymore (looks empty)
Workaround: This only gets updated if another player signs on/off

Arrow 2) When i move stuff from 'items' to corp hangar , the 'items' folder does not get updated.
Workaround: switch between 'icons' and 'items'

Also a complete restart of the client helps for a while as well.

(I have not found a way to reproduce, "it just starts misbehaving" Evil )



mkint
#158 - 2011-12-16 17:20:53 UTC
CCP Bella Bee wrote:
Hakaru Ishiwara wrote:
Sarina Berghil wrote:

I noticed that as well. When it happens it seems that Joe doesn't show up on the station guest list either.
Oh, very good observation. I was in a major trade hub and didn't check the station listing.

Now that I think about it, this problem has occurred before in a completely separate transaction in another station / system.

This is definitely related to the Crucible-introduced feature where the station player list is not updating.

Has this occurred recently? There was a bug in the Crucible 1.0 release where under certain circumstances you would only get a list of station guests that docked after you. This would be more likely to happen in busy stations. The trade issue should have been related to that, and both issues should have been fixed in 1.0.2 on Tuesday. Please let me know if you have experienced these issues since then. Thanks.

I'm not sure about station lists, but I'm getting one where my chat channels aren't populating. Even channels that are supposed to be "immediate" are behaving as "recent speakers" when first logging in/joining. Refreshing them works around it.

Maxim 6. If violence wasn’t your last resort, you failed to resort to enough of it.

Master Akira
Licence To Kill
Mercenary Coalition
#159 - 2011-12-16 17:59:30 UTC
mkint wrote:
CCP Bella Bee wrote:
Hakaru Ishiwara wrote:
Sarina Berghil wrote:

I noticed that as well. When it happens it seems that Joe doesn't show up on the station guest list either.
Oh, very good observation. I was in a major trade hub and didn't check the station listing.

Now that I think about it, this problem has occurred before in a completely separate transaction in another station / system.

This is definitely related to the Crucible-introduced feature where the station player list is not updating.

Has this occurred recently? There was a bug in the Crucible 1.0 release where under certain circumstances you would only get a list of station guests that docked after you. This would be more likely to happen in busy stations. The trade issue should have been related to that, and both issues should have been fixed in 1.0.2 on Tuesday. Please let me know if you have experienced these issues since then. Thanks.

I'm not sure about station lists, but I'm getting one where my chat channels aren't populating. Even channels that are supposed to be "immediate" are behaving as "recent speakers" when first logging in/joining. Refreshing them works around it.



I can confirm this one too. At first login and after everything was supposedly loaded, all my chat channels would be empty without even me on them, even if they are set to "immediate". Switching between channels force them to refresh tho.
Trevor Nyx
Doomheim
#160 - 2011-12-16 23:31:33 UTC
Hi, have seen this info only once so far:
The drone control window is not shown when switching to drone equipped ship. Can check only in WH but happens there with Drake and Orca. Drones may launched only by drone bay and controlled by short cuts still.