These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
First pagePrevious page8910
 

EVE Online: Crucible 1.0.2 Issues

First post
Author
Mioelnir
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#181 - 2011-12-19 20:43:53 UTC
Bar0th wrote:
Warp Disruption Field Generator II loaded with a Focused Warp Disruption script still uses the range of the T1 module vs the new T2 version (show info displays the correct range).

Bug ID: 122555


Also Bug ID: 122979
Seloena
Mighty Orca Inc
#182 - 2011-12-19 22:30:11 UTC
gad!!!!

Guys whats wrong with you?! you put 3rd patch out and still didnt fixed HUGE ANNOYING BUG with containers?
Give back saving location and size of containers. Day by day it starts to be more and more annoying for players who haul a lot of stuff everyday!

I beg you fix that!
KiltedWarrior
BlackWatch Industrial Group
Reckless Contingency.
#183 - 2011-12-20 02:40:44 UTC
I haven't seen this listed yet and if it is, please just add me to the queue Big smile


On my Rorqual, when deployed, there are no lines to do compression. I am not the only one in my corp to have this problem. I activate the industrial core, with the required materials and blueprints in my hold and I try to find the manufacturing line to do the compression, making sure the filters are correct and nothing shows up on that page to select. I have removed the industrial core and replaced to see if that would help, it didn't. I cleared my cache and that didn't help either.


I know of at least two in my corp who have this problem, but I haven't seen it mentioned.

I opened a petition on Dec. 10th and updated it on the 18th, but there has been no reply.

Please fix.

Thanks.
KiltedWarrior
BlackWatch Industrial Group
Reckless Contingency.
#184 - 2011-12-20 02:40:59 UTC  |  Edited by: KiltedWarrior
Double Post. Sorry.
Soldarius
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
#185 - 2011-12-20 03:15:05 UTC
Not sure if this is a new bug, or if something that was not working correctly before crucible is now working as intended. Cloaking device reactivation delays now seem to be preserved over session changes/system jumps.

Previous to Crucible: Warp to gate cloaked. Arrive at gate and get decloaked by gate. Immediately jump. Upon loading the new grid, I could immediately warp and cloak again.

Now: Warp to gate cloaked. Get decloaked by gate. Immediately jump. Upon loading grid, warp and try to cloak. Now I get a cloaking device reactivation delay message and do not cloak.

It happens every time and is easily reproduceable. I never used to get this message or delay timer before Crucible. Now I do. I know there was work done on session change timers. But I don't recall any changes to the cloaking reactivation timers in the patch notes.

Can a Dev confirm/deny that the cloaking device reactivations timers now carry over session changes / system jumps?

http://youtu.be/YVkUvmDQ3HY

bongpacks
Rules of Acquisition
#186 - 2011-12-20 04:57:39 UTC
"Reintroduced distances for bookmarks while in the Solar System map and added a hint bubble for bookmarks too."


Still can't see distance on bookmarks, glad to hear this has finally been looked at though. Somewhere around Dominion this feature just disappeared like it never existed and no one I asked could even remember it. While you're looking at the solar system map could you please have a look at the beacons which represent wormholes you've been on-grid with, they cover up their own bookmarks making it impossible to read them or click on them. Also those little black labels for things such as "Unstable Wormhole" and anomaly names can get in the way of clicking on your probes, bookmarks or seeing scan results that may be behind/under them. Have the bookmarks also stay opaque after scan probes are launched so that they're not almost impossible to see against the even darker than before "sci-fi" solar map background, this is how it was before in apocrypha and dominion broke it or it was just changed without patch notes. A fine start trying to fix the distance thing on bookmarks, if more old issues like that get fixed soon it will be a very happy new year.
Blue Harrier
#187 - 2011-12-20 12:33:53 UTC
Biggest bugbear for me at the moment is every time I dock, my chat windows jump halfway up the left side of the screen. If I also have a cargo hold window open and above it before I dock it jumps down under the chat window.

Second bug is every time I open a container from the right station services list it opens in a new tab of any already open window (usually an already open container window, but has happened with an open cargo hold window as well).

"You wait - time passes, Thorin sits down and starts singing about gold." from The Hobbit on ZX Spectrum 1982.

Blue Harrier
#188 - 2011-12-20 12:39:06 UTC
Soldarius wrote:
Not sure if this is a new bug, or if something that was not working correctly before crucible is now working as intended. Cloaking device reactivation delays now seem to be preserved over session changes/system jumps.

Previous to Crucible: Warp to gate cloaked. Arrive at gate and get decloaked by gate. Immediately jump. Upon loading the new grid, I could immediately warp and cloak again.

Now: Warp to gate cloaked. Get decloaked by gate. Immediately jump. Upon loading grid, warp and try to cloak. Now I get a cloaking device reactivation delay message and do not cloak.

It happens every time and is easily reproduceable. I never used to get this message or delay timer before Crucible. Now I do. I know there was work done on session change timers. But I don't recall any changes to the cloaking reactivation timers in the patch notes.

Can a Dev confirm/deny that the cloaking device reactivations timers now carry over session changes / system jumps?

As of last night this was not happening to me and gate jumps were working as normal, that is, ship cloaked, select gate, hit jump button, ship warps decloaks and jumps, repeat as required, no delays.

"You wait - time passes, Thorin sits down and starts singing about gold." from The Hobbit on ZX Spectrum 1982.

Soldarius
Dreddit
Test Alliance Please Ignore
#189 - 2011-12-21 04:31:25 UTC
Blue Harrier wrote:
Soldarius wrote:
Not sure if this is a new bug, or if something that was not working correctly before crucible is now working as intended. Cloaking device reactivation delays now seem to be preserved over session changes/system jumps.

Previous to Crucible: Warp to gate cloaked. Arrive at gate and get decloaked by gate. Immediately jump. Upon loading the new grid, I could immediately warp and cloak again.

Now: Warp to gate cloaked. Get decloaked by gate. Immediately jump. Upon loading grid, warp and try to cloak. Now I get a cloaking device reactivation delay message and do not cloak.

It happens every time and is easily reproduceable. I never used to get this message or delay timer before Crucible. Now I do. I know there was work done on session change timers. But I don't recall any changes to the cloaking reactivation timers in the patch notes.

Can a Dev confirm/deny that the cloaking device reactivations timers now carry over session changes / system jumps?

As of last night this was not happening to me and gate jumps were working as normal, that is, ship cloaked, select gate, hit jump button, ship warps decloaks and jumps, repeat as required, no delays.


I'll have a go at trying to reproduce again (post Crucible 1.0.3). I'll also try it with a couple different variations, such as waiting for session change timer to expire and anything else I can think of.

http://youtu.be/YVkUvmDQ3HY

bongpacks
Rules of Acquisition
#190 - 2011-12-21 06:37:50 UTC
bookmarks now correctly display their distance from your ship in AU on the solar system map, bravo. now we just need the rest of the solar system map bugs ironed out "like not being able to hear things like missiles exploding up against your ship" among others.

*slow claps*
Navarre Fuego
Gaston Mining and INdustrial
#191 - 2011-12-22 21:14:30 UTC
Is it only me who has had an absurd amount of difficulty inventing Amour Gang links?
Out of 6 attempts so far I have had NO successes. I am really starting to wonder if it's worth an extra 0.5% per level.
Mioelnir
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#192 - 2011-12-23 00:19:26 UTC
6 tries is far too small a samplesize for any conclusions other than that it is too small a samplesize.
Tyral Severan
The Scope
Gallente Federation
#193 - 2012-02-18 06:42:02 UTC
Output folder: E:\DOCUME~1\Levin\LOCALS~1\Temp\nstD0FF.tmp
Extract: 7z.dll... 100%
Extract: patchw32.dll... 100%
Extract: downloader.exe... 100%
Extract: library.zip... 100%
Current build: 338500
Downloading http://content.eveonline.com/341054/PATCH_338500-341054.7z to Downloading {payload} to {location}
Execute: E:\DOCUME~1\Levin\LOCALS~1\Temp\nstD0FF.tmp\downloader.exe http://content.eveonline.com/341054/PATCH_338500-341054.7z --outpath="E:\Documents and Settings\Levin\Local Settings\Application Data\CCP\EVE\downloads" --nsis_hw=191234618

Target payload not found

Need HELP. The repair tool also fails.
First pagePrevious page8910