These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.0 Issues

First post First post
Author
Velarra
#761 - 2012-12-06 03:35:16 UTC  |  Edited by: Velarra
Adria Origin wrote:
Velarra wrote:
I'd like to point out that the loss of the jukebox is really, really irritating. In-game i'd like control over which music plays when & where.

What is it with CCP REMOVING features that were great? ... Like automated ship spinning & now the juke box?! :/


EVE has sound?

--

Ok seriously though, mute in game sound, open this. Fix'd.


That's a kludge fix for a CCP MISTAKE :/

I actually enjoy the sound of space, ships, guns/missiles/drones, in conjunction with music i choose, in the order i select it within the client. A valuable feature and aspect of the game that existed yet was incredulously stripped away.
Sam Lonewolf
Eventhorizon International
#762 - 2012-12-06 03:38:51 UTC
Please extend the drones to include all fleet wrecks. it is very tiresome to tell them to salvage each wreck that is legal to salvage. if I can use a tractor beam on it i should be able to use the salvage drones with out having to tell them to salvage each and every one!
mkint
#763 - 2012-12-06 04:24:40 UTC
CCP Veritas wrote:
Terik Deatharbingr wrote:
I just jc'ed from HS, and when I restarted my training, it went from needing 2 days 1 hour to complete the destroyers skill, to 2 days 12 hours. I put a different skill in, worked fine.....put the destroyers skill back, hit apply and it went back to 2 days 1 hour left to complete.

For you trolls, yes I have the same implants in. It just glitched.

A fix for this is in the works.

What will happen to lost sp ? or is it really lost? I went from 10 days to 12 with a simple skill change.

Maxim 6. If violence wasn’t your last resort, you failed to resort to enough of it.

Ascavari
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#764 - 2012-12-06 04:41:19 UTC
My drones will not engage targets when I tell them too.......second why am I getting full agro in missions when I shouldnt be! Regardless of spawns and anything I am getting full agro.

Lastly I am still having an issue where my game randomely shoots down in fps from like 150 to 7 for no damn reason. I have almost lost numerous ships because of this, would appreciate if this issue was looked into.
JaseNZ
EG CORP
#765 - 2012-12-06 04:56:52 UTC
When I open a CHA at my POS, it always defaults to tab 1, instead of the tab last used, like it did pre-patch.
Diarrhea Face
Super Happy Fun Corp
#766 - 2012-12-06 05:07:06 UTC
When you enable the background 'pilot has a kill right on him that you can activate', the overview doesn't update to show people with this status. switching tabs, docking and undocking, etc doesn't seem to update it. the only way i've found so far is to select the pilot. then their background will change (though not necessarily right away).
Messoroz
AQUILA INC
Verge of Collapse
#767 - 2012-12-06 05:24:21 UTC
Wormhole collapsing animations have disappeared/no longer play. Their sound effects are also borked.
Macaya
Little Builders
#768 - 2012-12-06 05:24:55 UTC
Why does a new ship entering the battle take full agro of the room... This can be done with an Ibis and NPC BS's agro this target which is not inline with what was suggested in previous posts.

New ships that show no aggression and have not even been aggressive, and the ships who are actively being killed are still switching targets...

I do not understand why after so many years of the game mechanics having remained intact, you decided to change this major part.

Most will overcome this but many will still leave. This game is not exactly growing in number base at the same rate is has done in the past.

Fix the AI b0llox and FFS are you ever going to fix the drones focus fire!!!
beretta74
Blackwater USA Inc.
Pandemic Horde
#769 - 2012-12-06 05:30:05 UTC  |  Edited by: beretta74
Climbed into my carrier today to find it says the capacitor only last 12 minutes. Wouldnt bother me other than 3 days ago on a pos repping expedition it was cap stable at 70%. Since i have not changed a single mod since that day there is no reason for the change to be like this. Unless i am mistaken and there was a nerf to carriers capacitor recharge or the cap mods now use more cap. Since i dont see any such notes on this i am left to think it is a bug.

Thank you very much,
Beretta74

I cleared cache and ssem to be resolved i believe maybe others are having this problem not sure.
X'Nedra Yi
Sintex Industries
#770 - 2012-12-06 05:38:48 UTC
Not sure if this is covered or not, but since the patch, I've had to turn my graphics settings way down to run 2 sessions.

Before, I could easily run 3 sessions at full graphics (1920x1080, all settings high, HDR enabled)
Now, If I start a second session, I need to turn everything way down.
(HDR off, AA off, PP off, Sharder Quality low, TQ med, LOD low, Shadow Quality off, IE High, ISQ high)

This is with dual nVidia 560ti in SLI, overclocked.
Crane Cloud
Capre Industries
#771 - 2012-12-06 07:28:09 UTC
I can't save my overview setting
Jatreyu Montrose
Federal Defense Union
Gallente Federation
#772 - 2012-12-06 07:31:32 UTC
I just clone jumped from a clone with +4s to a full set of +5s. I had roughly 8d left on Assault Figate 5 when I jumped. Now in +5 clone and have 10d left.

(Like many on this list, apparently...)
drewtorn
EVE TRADE ADMINISTRATION
#773 - 2012-12-06 07:48:39 UTC
i've noticed on every occasion ... that the "Target Spectrum Breaker" only breaks my own locks, and no other ships. at all ranges. from 500m out to 60k is what ive tested, and to no avail, i cant understand the use of this mod if its doing what its supposed to by only breaking my own locks.
Gilbert Intaki
Aliastra
Gallente Federation
#774 - 2012-12-06 08:19:17 UTC
Gilbert Intaki wrote:

Update on issue relating to random client hangs/crashes immediately after character selection.



I have performed a clean re-install of the EVE client, and guess what: The problem persists! (Thanks CCP...............)

It can happen to the first client I open, or it can happen to the 2nd or 3rd or whichever number you pick. It is utterly random.
The client hangs and dies just after I have pressed the character I want to enter the game with, and the only thing I can do it to keep restarting the client, until magically all of a sudden, I can log on as normal.

What's even more weird, is that I can actually SEE my spaceship appearing in space (using another client already logged in), but for the offending client that hangs - well, it just sits there at the 'Entering game as XXXXX' screen, and never budges until it eventually crashes or I kill it. Ace coding boys....!


Intel i920, nVidia GTX 590. 12GB RAM.


Go figure......



Another update:

This morning I have been able to log on 3 times, out of a total number of attempts of 26 so far.
The vast majority of times the client hangs immediately after selecting character and then crashes, but the ship the character is in actually appears in space!!!! (verified but other logged-in account).

Honestly - I don't know how you people manage to stay in business with this level of coding (in)competence.........


P.S. BOOT.INI
Sizeof Void
Ninja Suicide Squadron
#775 - 2012-12-06 08:24:55 UTC  |  Edited by: Sizeof Void
Apologies if this question has been asked and answered already:

How do you remove the drone from the Catalyst, which used to have 5m3 of drone space and now has none?

Edit: nvm - it unloads into your cargohold when you undock the ship.... duh.
Peter Johannsen
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#776 - 2012-12-06 08:28:26 UTC
Try repackaging it.
Smoking Blunts
ZC Omega
Goonswarm Federation
#777 - 2012-12-06 09:05:48 UTC
WTF is up with this addition to the inventory.

every time I log in I have to redo my inventory windows, every time I open up POS hangers I have to resize them and set them back to the default hangers they used to be set at.


is this a new mini game, 'inventory FU'

is this going to get fixed anytime soon as this is a PITA

OMG when can i get a pic here

The Reaper J
Kings.Guard.
#778 - 2012-12-06 09:23:17 UTC
Not sure right now where to put it. But i have logged a support ticket. My profile shows my ship as invisible. The right hand column that shows the list of planets and ships, only shows the ships. No planets are visible in the list. The last 2 patches seem to have messed up my profile or the game. I cannot see my own ship. I cannot even see the planets until i am on top of them, and the star's (suns) are flashing fast like LED Christmas lights. I cannot play like that. It would drive anyone nuts.
kyle6949
Critical Mass Inc.
#779 - 2012-12-06 10:02:10 UTC  |  Edited by: kyle6949
This might have been addressed already but i am having issues with the Captian's Quarters taking longer than usual to load up every time I dock in station now. At a rough guess I would say it takes me twice as long to load them now; perhaps more. Please look into this.

Thank you.
Del Asus
Blast Industries
#780 - 2012-12-06 10:20:21 UTC
I have 2 issues.
The first is that engage target button for my drones is not working. When I try to tell my drones to attack a specific target they don't respond.
The second is with the targeted icons on the HUD. If you target enough ships to have 2 rows, as you clear the top row the icons in the second row no longer move up to the top.