These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
123Next pageLast page
 

EVE Online: Odyssey 1.1 Issues

First post
Author
CCP Falcon
#1 - 2013-09-03 08:56:01 UTC  |  Edited by: CCP Falcon
EVE Online: Odyssey 1.1 has been successfully deployed on Tranquility on September 3rd, 2013.

Full patch notes are available here.

This thread is for reporting issues only. For general feedback please use the EVE Online: Odyssey feedback thread here.

When reporting issues, please remember to specify which client you are using (PC or Mac).

CCP Falcon || EVE Universe Community Manager || @CCP_Falcon

Happy Birthday To FAWLTY7! <3

hmskrecik
TransMine Group
Gluten Free Cartel
#2 - 2013-09-03 11:33:10 UTC  |  Edited by: hmskrecik
Launcher is stuck at "applying patch" phase.

[edit] After closing the launcher and restarting, it started applying the patch. But it had to download whole the stuff again, *sigh*.
Vassago Goth
Salty Farts and Daydreams
#3 - 2013-09-03 11:36:35 UTC
Same...launcher has been stuck at applying patch now for 1 hr o.O
Thebriwan
LUX Uls Xystus
#4 - 2013-09-03 11:40:37 UTC  |  Edited by: Thebriwan
Same here.

Edit: Restarted launcher, created patch and downloaded just fine. Then applying worked.
BeoWulfofWA
Deaths Door Medical Response Technicians
#5 - 2013-09-03 11:40:51 UTC
stuck at 0.0 % applying
Bob FromMarketing
Space Marketing Department
#6 - 2013-09-03 11:41:48 UTC
mmhmm
icemaiden69
Caldari Provisions
Caldari State
#7 - 2013-09-03 11:44:46 UTC  |  Edited by: icemaiden69
same downloads ok but stops at 0.0% applying patch !!!!!Oops its PC windoew 7, 64 bit (enough info for you?)

it took 3 attempts and it worked Big smile
Namagon
Center for Advanced Studies
Gallente Federation
#8 - 2013-09-03 11:45:16 UTC
reboot the launcher

It starts applying the patch
Corbin Cummings
Caldari Provisions
Caldari State
#9 - 2013-09-03 11:45:20 UTC
Patch did not Fully download:
PC
(3/4): APPLYING EVE_ONLINE_590158-598940_WIN.PATCH: 0.0%
Tippia
Sunshine and Lollipops
#10 - 2013-09-03 11:46:19 UTC  |  Edited by: Tippia
Just a heads up: patching failed on both my OSX machines with a python error that I stupidly didn't copy down. This is probably related to the stalled installs mentioned above, only theirs died quietly while mine spat out error windows.

Restarting the launcher and trying again made it work (on one of them, still going on the second).
Mal Masters
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#11 - 2013-09-03 11:46:42 UTC  |  Edited by: Mal Masters
Same here. Yip relaunch the launcher worked.
Orr Gallente
The Scope
Gallente Federation
#12 - 2013-09-03 11:47:48 UTC  |  Edited by: Orr Gallente
I have 2 separate PC's stuck at:

(2/4) Creating eve_online_590158-598940_win.patch 100%

Both are Windows 7 64 bit

One is ultimate one is home premium


EDIT: Restarting the launcher seems to work.....
Vassago Goth
Salty Farts and Daydreams
#13 - 2013-09-03 11:49:05 UTC
on all three different accts(I use seperate clients for all 3) all are now stuck 0.0 and I rebooted launcher 3 times a piece....thats 9 times...oh lordy....


i need meh EvE fix CCP....getting cold sweats.....shaking.....

Lone Gunman
Forhotea Corporation
#14 - 2013-09-03 11:49:25 UTC  |  Edited by: Lone Gunman
Download Complete, Installation stuck at applying patch, restarted launcher reached 50% applying patch then started to download patch again. EVE_Online_590158-598940_win. patch now 1575445 KB. Verification good Installation complete.
CCP Habakuk
C C P
C C P Alliance
#15 - 2013-09-03 11:53:21 UTC
For those with problems with the launcher getting stuck while patching: Please restart your launcher.

For the case that this does not help: Please send a bug report and attach launcher log files ( in the client folder /launcher/cache/launcher.2013.09.03.log)

CCP Habakuk | EVE Quality Assurance | Team Five 0 | (Team Gridlock)

Bug reporting | Mass Testing

Celthon Drakken
#16 - 2013-09-03 11:55:36 UTC
Thank you Habakuk.
BeoWulfofWA
Deaths Door Medical Response Technicians
#17 - 2013-09-03 11:58:07 UTC  |  Edited by: BeoWulfofWA
restart of patch got mine working.

personally find it funny to be stuck at 0.0
Dynatos Huios
#18 - 2013-09-03 12:00:23 UTC
Restart took care of hiccup. Had to re-download patch again however.

Fair warning to pilots who have not updated yet possible? Idea

HYDRA RELOADED loves to scam (steal), beware!

Na Kahm
Garoun Investment Bank
Gallente Federation
#19 - 2013-09-03 12:00:40 UTC
ShockedShockedShocked
Vassago Goth wrote:
on all three different accts(I use seperate clients for all 3) all are now stuck 0.0 and I rebooted launcher 3 times a piece....thats 9 times...oh lordy....


i need meh EvE fix CCP....getting cold sweats.....shaking.....


John 17 : 23

Tetrazone Primus
RED THUNDER BOLT
#20 - 2013-09-03 12:01:49 UTC  |  Edited by: Tetrazone Primus
(3/4): APPLYING EVE_ONLINE_0-598940_WIN.PATCH: 100.0%
restarted launcher 2 times.... still stuck here Shocked


can we get some of "the hamsters" to speedup the process :))
123Next pageLast page