These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Parallax - Issues

First post
Author
Malliss Darksky
Trovas Dregonas
#141 - 2015-11-04 03:24:04 UTC
In some cases the skill queue window does not open properly, when trying to open it directly. Workaround: Open the character sheet first and open the skill queue from there. Please send bug reports if you experience this bug.

Well couldn't get into the skill queue after the server came up last night, just home from work and tried again and same thing, neither way into the queue works for my main who has a Prototype Cerebral accelerator. the 2 alts, no active training queues on either, can get into their queues fine. So seems it's related to the implant, hope this gets sorted fast since only got 5 days left on the thing.
Flax Volcanus
Montezuma's Revenge.
#142 - 2015-11-04 03:32:11 UTC
I just jumped a JF to a cyno and landed 7100 meters away from the cyno, and almost inside a station. First time that has ever happened to me in 10 years of playing the game. Is this a new feature related to jumping, or a problem? I'm not jumping again until I figure out which.
Amber Kurvora
#143 - 2015-11-04 03:34:37 UTC
Whelp, this has been the buggiest patch in a long time. Not since having ships fly backwards have I been more miffed.


  • The character skill queues is refusing to acknowledge that I've paused/removed the ability for one character to learn, in order to skill up another character. This is either a genius marketing scheme by CCP or a genuine bug that is driving me nuts.
  • The map now causes everything to lag when it's open.
  • Actually there now seems to be lag in lots of little bits and bobs, and I've got an i5 in my rig.
Nirad Tskai
Doomheim
#144 - 2015-11-04 03:38:31 UTC
I cannot get to the skill queue via either method stated in the original post. Also none of my skills show on the character sheet when i expand each section ie. Gunnery / Missiles / Spaceship Command etc.
Altwo Isu
State War Academy
Caldari State
#145 - 2015-11-04 03:45:08 UTC  |  Edited by: Altwo Isu
Skill cue doesn't open on ... cue Big smile
(Just tossed that in there.) Good luck fixing it. My new favorite phrase: 'All new code but same old function'. Hmm.
Dominous Nolen
The Graduates
The Initiative.
#146 - 2015-11-04 03:48:13 UTC

  • Modules are missing from ship in space, session changes do not seem to cause them to reappear. They only return when docking in station.

  • Probe directional cube missing initially when opening the probe scanner

  • Cannot reload probes while in space. I can only reload them in station or after docking


@dominousnolen

"Fly dangerously, Fly safe, Fly whatever, just keep Flying." - Lee Blackwood

Rythen Risalo
School of Applied Knowledge
Caldari State
#147 - 2015-11-04 04:30:28 UTC
Having problems with my skill queue, stops letting me add skills, constantly asks me if I want to save my changes when opening the skillqueue, sometimes it won't open at all, can't modify training.
Leonardo Adami
Science and Trade Institute
Caldari State
#148 - 2015-11-04 04:36:33 UTC
What about the beta map completely lagging the eve client when open? It happens every time and I've used exclusively since it became an option with the exception of scanning. As it stands it's unusable.
DaReaper
Net 7
Cannon.Fodder
#149 - 2015-11-04 04:38:25 UTC
Cosmosexual wrote:
You have broken my launcher Dear CCP Shadowcat.

I must instead use the old launcher to partake in the probing this evening.



second my launcher is broken

OMG Comet Mining idea!!! Comet Mining!

Eve For life.

Morkan Damosty
Federation Gallente Libre
#150 - 2015-11-04 04:52:03 UTC  |  Edited by: Morkan Damosty
Is there any issue with Blood Raider Cerebral Accalerator ?

I bougth (40 Millions) and used one on Sunday arround 18:00 GMT. It should last about 1 day and 19 hours (with biology skill), ending about 3 hours after the downtime this tuesday 11:00 (still runing on downtime).

So the Cerebral Accelerator should have worked about 1 day and 16 hours before being stopped on downtime (as I estimated it before buying the Cerebral Accelerator).

But it seems after downtime all my boosted time had been reset as I never use one on last Sunday !

Anything about this ?

Thanks
Leonardo Adami
Science and Trade Institute
Caldari State
#151 - 2015-11-04 05:29:21 UTC
Confirming the complete drop in fps or lag with the beta map open
Spartan 117john
Ministry of Static Resistance
#152 - 2015-11-04 05:36:23 UTC
As of right now my nestor fit which was stable before patch now isn't and cap timer has been fluctuating between 11.5 min and 30 min don't know if this is with sp problems or eve fitting tool
MrBen1985
Black Hat Mercenaries
#153 - 2015-11-04 05:42:14 UTC
When I undock I get the following error and a black screen.

Error Message

Also turns out I actually still undock I just cant see anything / control anything.

Time to dock up before something dies I guess.
Pia Nino
School of Applied Knowledge
Caldari State
#154 - 2015-11-04 05:50:13 UTC
Morkan Damosty wrote:
Is there any issue with Blood Raider Cerebral Accalerator ?

I bougth (40 Millions) and used one on Sunday arround 18:00 GMT. It should last about 1 day and 19 hours (with biology skill), ending about 3 hours after the downtime this tuesday 11:00 (still runing on downtime).

So the Cerebral Accelerator should have worked about 1 day and 16 hours before being stopped on downtime (as I estimated it before buying the Cerebral Accelerator).

But it seems after downtime all my boosted time had been reset as I never use one on last Sunday !

Anything about this ?

Thanks


Have same problem here, queue time went back up like i havent used accelerators over the event at all! had 6 days left of JDC to V on one toon and now its 12 days. Same for couple others. I understand the queue was supposed to go back up some cause boosters stopped working but not by that much!
Count Spectacula
GoonWaffe
Goonswarm Federation
#155 - 2015-11-04 06:00:00 UTC  |  Edited by: Count Spectacula
I have found several problems that occur when assuming control of POS modules.

First off when you relinquish control of POS guns, the icons stay in place in the overview. You do not regain control of your ship modules. The function keys attempt to activate the POS modules even though you have relinquished control. Leaving the POS or jumping to another system does not fix this, only logging out and in again gives you back control of your ship modules.

On another note, if you log out while controlling pos guns, when you log back in, you are stuck in place. The game thinks you still control some of the modules even though they dont show up in the overview. This is problematic as you can not move or activate your ship modules until you have gone through all the POS modules to figure out which ones the game thinks you are still controlling.

I have submitted bugs for each of these issues.
Leonardo Adami
Science and Trade Institute
Caldari State
#156 - 2015-11-04 06:22:15 UTC
So I unchecked the beta map and then rechecked it under the general settings, opened map and it was all white wouldn't load, then i relogged same deal, map is all white
SirHarryPierce
Julia's Interstellar Trade Emperium
#157 - 2015-11-04 06:39:30 UTC
Got stuck on a gate in gate claock while in AP, retruning to the client after an ALT-TAB, found it stuck, could not AP, could not manually warp, relogged, warping again.

Bug report submitted.
Lara Sunji
Doomheim
#158 - 2015-11-04 07:27:10 UTC
Anyone else not seeing boots show up in the clothes customization section of the game? I cant for the life of me find them anymore.
Avanda Redblade
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#159 - 2015-11-04 07:28:45 UTC
Wanted to scan, there were no big arrows on my probes to position them. Now I do think they are butt ugly and would love to see a different way to move them but didn't find anything obvious. After a few minutes of clicking mice and pressing keys randomly I sew the arrows again and was able to continue. Maybe that's just a cache-type issue that will not bother me again?

But again the art guys do their job in removing practical UX for the sake of prettier screenshots or something. The coloured underlines for progress instead of much-easier-to-see-at-least-on-my-monitor solid bars are simply crap. This isn't a personal preference thing - the product we make at work has GUI front ends so we know about customer expectations. This is yet another case of CCP art guys reducing the number of pixels used to represent a piece of information while also conveying the wrong meaning by making them look more like line separators.

I know this will not be fixed as the art department seems to be running Eve just now, but at least I have added to the voices of dissent so whichever department takes over next can consider those with lesser monitors.
TJ Jr Andersson
Shocky Industries Ltd.
Goonswarm Federation
#160 - 2015-11-04 07:36:16 UTC
So today I was doing Superior Sleeper Cache


In the room with sentries, after hacking remote defense grid unit no sentries aggro'ed me....Weird...So I decided to hack repair station...only one sentry aggro'ed. I was waiting like 5 minutes for sentries to disappear and nothing happened. These were still standing.

Can someone reply if the logic of doing Superior Sleeper Cache has been changed or this is another thing bugged along with Parallax?