These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

SCYLLA - General Issues

First post
Author
jimbolina
Doomheim
#61 - 2015-03-24 14:04:02 UTC
CCP Atropos wrote:
jimbolina wrote:
1. I have all files downloaded
2. added "Download all the resource files" into EVE launcher Settings.

Still client downloads something and its horrible gate to gate travel, on each jump in lags like hell.

Is there option to bypass this DoD thing ?

Did you restart the EVE Launcher after ticking that box?



I did, and it did downloaded some extra 260MB of stuff, and still lags in game like hell...


Tara Eves
Republican Guard
#62 - 2015-03-24 14:04:03 UTC
CCP Atropos wrote:
Tara Eves wrote:
CCP Atropos wrote:

I don't understand what you're trying to explain. Are you receiving this error when running the EVEOnlineLauncher_2_2_871265.exe installer?


Yes - when I ran the launcher it crashed as others describe, I tried the manual patch and it starts to run and then pops up the error.

I've never come across that error, so the best I can offer is to try it as administrator, if it's not running as administrator already


It's running as administrator.
CCP Atropos
C C P
C C P Alliance
#63 - 2015-03-24 14:05:21 UTC
Tara Eves wrote:
CCP Atropos wrote:
Tara Eves wrote:
CCP Atropos wrote:

I don't understand what you're trying to explain. Are you receiving this error when running the EVEOnlineLauncher_2_2_871265.exe installer?


Yes - when I ran the launcher it crashed as others describe, I tried the manual patch and it starts to run and then pops up the error.

I've never come across that error, so the best I can offer is to try it as administrator, if it's not running as administrator already


It's running as administrator.

Do you have a screenshot of the error?
Kosmork
PCG Enterprises
SE7EN-SINS
#64 - 2015-03-24 14:14:52 UTC
Help please.
I started the launcher and started downloading... I left it... and when I came back it was still on 23% and with message window
"Exception". I tried the repair but also comes up with a error message at the end of step 7/7 ... "IOError: [Errno 13] Permission denied: 'C:\\EVE\\CCP\\EVE\\bin\\_GameWorld.dll'
Total Runtime: 0h00m16s"

my OS is windows vista
CCP Maxwell
C C P
C C P Alliance
#65 - 2015-03-24 14:15:09 UTC
jimbolina wrote:
CCP Atropos wrote:
jimbolina wrote:
1. I have all files downloaded
2. added "Download all the resource files" into EVE launcher Settings.

Still client downloads something and its horrible gate to gate travel, on each jump in lags like hell.

Is there option to bypass this DoD thing ?

Did you restart the EVE Launcher after ticking that box?



I did, and it did downloaded some extra 260MB of stuff, and still lags in game like hell...




If you have set the launcher to download everything, and restarted the launcher after doing so, then you will not be able to log into the game before every resource for the client is downloaded. Hence, if there is lag, we'll have to look for other causes than download on demand.

CCP Maxwell - QA Engineer - Team RnB

Stefan Silviu
Clubul Vagabonzilor Cu Zero Venit
#66 - 2015-03-24 14:22:39 UTC  |  Edited by: Stefan Silviu
also this
don't know if is new or old but is the first time i see the markings of anomalyes staying in system after the site is completed
P.S. can't warp there
P.S.P.S. gone after dock and undock
Fugen Bosatsu
Dragon's wisdom
#67 - 2015-03-24 14:32:07 UTC
I tried everything but i still have problems with the werks, No emtpy werks.

Ia m using win7 64
JFKen Imperia
Beyond Frontier
Pandemic Horde
#68 - 2015-03-24 14:32:22 UTC
CCP Atropos wrote:

Yes, given the information you provided before, you're running a non-updated version. Installing the update should resolve the problem for you.


It works ! Thanks you Cool
Flip Fully
Doomheim
#69 - 2015-03-24 14:44:49 UTC
My launcher works fine, but the game itself isn't launching. I can see exefile.exe in my task manager, but nothing shows up in windows 7.
Kosmork
PCG Enterprises
SE7EN-SINS
#70 - 2015-03-24 14:49:42 UTC
Chuck GreenMan
Caldari Provisions
Caldari State
#71 - 2015-03-24 14:55:18 UTC  |  Edited by: Chuck GreenMan
CCP Atropos wrote:
Enta en Bauldry wrote:
After the migration and subsequent small patches, my launcher is stuck in offline mode. I'd rather not do a fresh install sooo, any ideas?

Logfile: http://pastebin.com/hJ2KGb79

From your log file it looks like your starting the older version of the EVE Launcher repeatedly. I can see this from the version number reported each time it starts being 859950 (in all but one case I think).

This is probably because you've pinned the EVE Launcher to your task bar, which locks the versioned executable and prevents it from updating.

The solution, if my guess is correct, is to run eve.exe directly and not to pin the EVE Launcher executable to the task bar.


Edit: nevermind, reinstall appears to have fixed your problem.


Can you please put this somewhere everyone can access easily without having to search through the whole forum thread.

Had my client pinned to task bar, wouldn't patch, bugged out a few times. Unpinned and it worked. I'd imagine a few people are having this issue.


Best,
Green.

Edit: Early morning bad grammar
CCP Atropos
C C P
C C P Alliance
#72 - 2015-03-24 14:58:25 UTC

Have you tried running as administrator? Or checking for running EVE processes? Something is either stopping you from accessing the file (such as permissions) or is keeping a lock on the file (such as a running EVE Client).
Natas Dog
GoonWaffe
Goonswarm Federation
#73 - 2015-03-24 14:59:56 UTC
One my first attempt, the launcher wanted to download 13 gig, after closing and turning on the launcher, I am now stuck in offline mode.

Window 7 Home Premium
Kosmork
PCG Enterprises
SE7EN-SINS
#74 - 2015-03-24 15:24:20 UTC
CCP Atropos wrote:

Have you tried running as administrator? Or checking for running EVE processes? Something is either stopping you from accessing the file (such as permissions) or is keeping a lock on the file (such as a running EVE Client).


oh! thanks a lot I just had to reboot the system
CCP Atropos
C C P
C C P Alliance
#75 - 2015-03-24 15:38:10 UTC
Natas Dog wrote:
One my first attempt, the launcher wanted to download 13 gig, after closing and turning on the launcher, I am now stuck in offline mode.

Window 7 Home Premium

Can you show me a screenshot where it tells you that it needs to download 13 GB? We've seen reports of people misreading the initial popup dialog that says it's going to migrate 13 GB of data to the shared resource cache, and I'm trying to ensure you're not making that same mistake.
Samsara Toldya
Academy of Contradictory Behaviour
#76 - 2015-03-24 15:41:01 UTC  |  Edited by: Samsara Toldya
*edit - far too slow - ISD pls delete*
Fubo Libs
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#77 - 2015-03-24 15:43:05 UTC
My launcher is updated, logged in.

However, I can't launch the actual client (exe file is available in the task manger, but it's not showing up).

Sylas Black Gaterau
The Scope
Gallente Federation
#78 - 2015-03-24 15:45:08 UTC
Hi.

So say we didnt read the article about the launcher and installed the new patch via the repair tool. The launcher has not done the 'caching' process.

Is there anyway to force this caching process to take place or am I stuck having download everything from the server again?

Thanks
Mark Norman
Caldari Provisions
Caldari State
#79 - 2015-03-24 15:53:39 UTC
Did you let it be sometime @ Fubo Libs
CCP Maxwell
C C P
C C P Alliance
#80 - 2015-03-24 15:53:50 UTC
Sylas Black Gaterau wrote:
Hi.

So say we didnt read the article about the launcher and installed the new patch via the repair tool. The launcher has not done the 'caching' process.

Is there anyway to force this caching process to take place or am I stuck having download everything from the server again?

Thanks


Unless you have another client install that has yet to be patched, then you would have to download everything again.

CCP Maxwell - QA Engineer - Team RnB