These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.1 Issues

First post First post
Author
Mito Athichi
Native Freshfood
Minmatar Republic
#381 - 2013-02-25 10:44:28 UTC
I clicked "Strip fittings" on my Reaper and it did just that, then I went back to my Ventuer and it appeared as if I had no fittings. I checked fittings and they were still fitted, but I could not visually see them on my ship. When I undocked to use them, they are still invisible and so are the visual effects, but are still functional. I logged, relogged, and refitted the ship, but the turrets are still invisible.
"Strip fittings" on one ship, visually stripped everything in the ship bay. They work, just cant see them.
Cmd Hermes
Interstellar SP Group
#382 - 2013-02-25 11:24:57 UTC
I use to play with 8 clients.
For a couple of years I didn't had any problems and with less powerfull systems.
After the last update I realize I can't open more than 3 or 4 clients in the same time, because there is extremely heavy load of my CPU's.
My system has 4 CPU's and I saw 90-100% very often now since the EVE login screen process.
I made all the newest updates and I'm trying to minimize all the settings, without a good result so far.
I saw less load with one client window maximize and others minimized!!! But that's not a solution!

System configuration

Intel Core i3-3220 CPU@ 3.30GHz

CPU's - 4

Installed Memory Ram - 8158 MB (8GB)

OS- Windows 7 PRO 64bit GR - build 7601

Graphics adapter - NVIDIA GeForce GT630/4GB memory

what kind of system we need now for EVE?
lee boots
The Scope
Gallente Federation
#383 - 2013-02-25 12:15:25 UTC
I have the same issue,
Trying to run 6 clients and my machine is @ 100% CPU usage.
Operating System: Windows 7 Professional 64-bit
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8190MB RAM
NVIDIA GeForce 9600 GT

Took me 5 attemps to log 5 clients in today . I got a socket closure after about 30 seconds every time..
Also took them all mining and the roid fields had not spawned properly.
Each roid was popping after just one cycle of my strip miner t2 : P im good but not that good.
Did a scan and found that almost every roid had under 8000 units in each roid and some of the massive roids that held 100 k had not even spawned..
Flyfast bear
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#384 - 2013-02-25 16:03:50 UTC  |  Edited by: Flyfast bear
If enter Re-customization push ESC button, open settings UI ater, close settings UI, Re-customization UI well be display station UI.

I mean Re-customization UI and station UI at same time display.


Screenshot in here : http://ww4.sinaimg.cn/large/6d61f6adjw1e262scf5ghj.jpg
Pat0chan
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#385 - 2013-02-25 20:09:55 UTC
hello ccp,
it seems that recently my target painters don't give the xtra signature radius bonuses anymore.
Flandre Scarlette
Garoun Investment Bank
Gallente Federation
#386 - 2013-02-26 12:47:40 UTC
While jumping through a wormhole during combat, k162 to hisec, upon arrival in hisec, my screen was still shaking as if it was in combat. Happened to a corpmate at the same time. the shaking seemed to stop upon warp.

Anyone else?
Vincent Athena
Photosynth
#387 - 2013-02-26 15:16:38 UTC
OK, 3 patches, one week and this issue
CCP Phantom wrote:

Further Known Issues

• When attempting to move a group of items greater than the destination volume no items are moved, instead of the ones that fit.

Is still with us. Its quite annoying to anyone mining with orca support or anyone looting, including during PvP. Any ETA?

Know a Frozen fan? Check this out

Frozen fanfiction

Vincent Athena
Photosynth
#388 - 2013-02-26 15:22:59 UTC
Flandre Scarlette wrote:
While jumping through a wormhole during combat, k162 to hisec, upon arrival in hisec, my screen was still shaking as if it was in combat. Happened to a corpmate at the same time. the shaking seemed to stop upon warp.

Anyone else?

In a roam someone else in the fleet got this bug, but not after a WH jump. So other things trigger it too.

Know a Frozen fan? Check this out

Frozen fanfiction

studen1
Imperial Shipment
Amarr Empire
#389 - 2013-02-26 18:54:43 UTC
Simple, but annoying client bug: after logging in, sometimes random people in local list show as neutrals. If list is long enough to allow scrolling, simply scrolling those names out of view and back fixes their icon, so its purely display problem.
dunthat
Dragon's Arrie
#390 - 2013-02-27 10:18:59 UTC
I'm having an issue logging in today. It has taken me several hours of trying to log in with a message saying it cannot find the server. What did you guys do, I had no difficulties before today?
Jack Ogeko
Republic University
Minmatar Republic
#391 - 2013-02-27 12:17:50 UTC
Grating
big Thanks for route planner fix
day brightener
have nice day and fly safe
Maltitol
MarSec Industries
#392 - 2013-02-27 14:20:13 UTC
Rorqual compression is still bugged
Kitty Bear
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#393 - 2013-02-27 15:47:57 UTC
Not sure if it's patch related, but I have never seen this before.



Checked personal Standings [Disliked by] listed is
----> Unknown -x.xx ( Diplomacy y raises your effective standing from -x.xx) (Bad)

Clicking on the info [i] button gives
---> Uknown Faction. The killer of your ship was of an unknown faction.

The Standings Transaction log lists a 10 month period of
Combat - Ship Kill
Combat - Aggression

Jim Orland
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#394 - 2013-02-27 15:55:19 UTC
This issue:

Jim Orland wrote:
Hovering the mouse over single location BMs in the Solar System map no longer shows a hint (tooltip). Tooltips are only shown if a single location is clicked or if multiple BMs exist at the same location.


appears to be fixed in 1.1.3. Thank you!
Vincent Athena
Photosynth
#395 - 2013-02-27 16:07:03 UTC  |  Edited by: Vincent Athena
Vincent Athena wrote:
OK, 3 patches, one week and this issue
CCP Phantom wrote:

Further Known Issues

• When attempting to move a group of items greater than the destination volume no items are moved, instead of the ones that fit.

Is still with us. Its quite annoying to anyone mining with orca support or anyone looting, including during PvP. Any ETA?

Apparently the patch notes got edited to say its been fixed, and testing shows that it has. Thanks!

Know a Frozen fan? Check this out

Frozen fanfiction

Dominous Nolen
The Graduates
The Initiative.
#396 - 2013-02-27 20:08:06 UTC
Since the patch application I am now seeing multiple socket closures hourly. I was in the midst of scanning down a site and the client appeared to have locked but was responsive then the client reported a socket closure.

@dominousnolen

"Fly dangerously, Fly safe, Fly whatever, just keep Flying." - Lee Blackwood

Caldwell Whitlock
42nd Line Marine Regiment
#397 - 2013-02-27 21:31:31 UTC
Sorry that I did not checked through all the previous pages, but at some point (retribution 1.1 or 1.1.1) when I tried exploration, interface become unresponsive as far as attempts to center the screen on particular object (e.g. to center on probe by double clicking). Docking/undocking fixed it, but maybe shouldn't have happened. Haven't tried exploration recently though, so not sure if problem still appears or not. Saw someone complaining about similar behavior in exploration channel once.
Jack Ogeko
Republic University
Minmatar Republic
#398 - 2013-02-28 09:02:23 UTC
if you have nothing to do you can make shourtcut for salvage comand for salvage drones, becouse engage drones shourtcut not work for this interaction
MainDrain
The Scope
Gallente Federation
#399 - 2013-02-28 13:11:36 UTC
Jack Ogeko wrote:
if you have nothing to do you can make shourtcut for salvage comand for salvage drones, becouse engage drones shourtcut not work for this interaction


Does for me
Rediroriad Asdorad
The Lone Warrior.
#400 - 2013-02-28 13:35:03 UTC
Every time i open my scanner with ALT-D the tracking camera activates. And when i close the scanner it stops again. Its really annoying that whenever i got the scanner open the tracking camera is active.