These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
123Next pageLast page
 

EVE Online: Crucible 1.2 Issues

First post
Author
CCP Phantom
C C P
C C P Alliance
#1 - 2012-02-16 11:42:03 UTC  |  Edited by: CCP Spitfire
EVE Online: Crucible 1.2 has been deployed successfully. This update introduces considerable performance improvements to the overview, text rendering and window management as well as fixes for the UI and the Mac client. The full patch notes are available here.

When reporting issues, please specify which client you are using (Mac or PC). This thread is for reporting issues only; for general feedback please use the Crucible 1.2 feedback thread here.

CCP Phantom - Senior Community Developer

Neo Agricola
#2 - 2012-02-16 11:51:24 UTC  |  Edited by: Neo Agricola
POS Fuel calendar entries.

I can not see any entries for POS Fuel in my calendar (EVE Gate).
(Yes they are activated and yes I do have the rights to see them)

Will check ingame tonight.

EDIT:
same issue with different Characters and different Corps...

DISSONANCE is recruiting Members: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=706442#post706442 Black-Mark Alliance Recruitment: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=6710

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#3 - 2012-02-16 11:54:34 UTC
Neo Agricola wrote:
POS Fuel calendar entries.

I can not see any entries for POS Fuel in my calendar (EVE Gate).
(Yes they are activated and yes I do have the rights to see them)

Will check ingame tonight.

In game works for me.

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Neo Agricola
#4 - 2012-02-16 11:55:23 UTC
Salpun wrote:
Neo Agricola wrote:
POS Fuel calendar entries.

I can not see any entries for POS Fuel in my calendar (EVE Gate).
(Yes they are activated and yes I do have the rights to see them)

Will check ingame tonight.

In game works for me.

Thx for this information. Can you please check if those entries are available in EVE Gate?

DISSONANCE is recruiting Members: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=706442#post706442 Black-Mark Alliance Recruitment: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=6710

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#5 - 2012-02-16 12:01:28 UTC
Neo Agricola wrote:
Salpun wrote:
Neo Agricola wrote:
POS Fuel calendar entries.

I can not see any entries for POS Fuel in my calendar (EVE Gate).
(Yes they are activated and yes I do have the rights to see them)

Will check ingame tonight.

In game works for me.

Thx for this information. Can you please check if those entries are available in EVE Gate?

Update window shows the date but it does not show on the calander its self currently.

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

vp Trillian
North Atlantic Holdings
#6 - 2012-02-16 12:10:40 UTC
Salpun wrote:
Neo Agricola wrote:
Salpun wrote:
Neo Agricola wrote:
POS Fuel calendar entries.

I can not see any entries for POS Fuel in my calendar (EVE Gate).
(Yes they are activated and yes I do have the rights to see them)

Will check ingame tonight.

In game works for me.

Thx for this information. Can you please check if those entries are available in EVE Gate?

Update window shows the date but it does not show on the calander its self currently.



Same here
Brunmunde Hildegaard
The Green Machine
Shadow Cartel
#7 - 2012-02-16 12:17:12 UTC  |  Edited by: Brunmunde Hildegaard
I'm not exactly sure if this is intended station UI behavior or not (I don't remember this happening at Crucible launch at least) so if this is NOT a bug but intended then I request this post be deleted:

When the Items/Ships boxes are contained within the station menu, dragging and dropping from Items to the Fitting Menu (and vice-versa) or to a ships cargo window causes ship spinning (just like when you hold click in order to spin on purpose) which is highly distracting. Nothing against ship spinning, it's a great feature, but when I'm fitting out a new tank for a mission and every time I drag a module out and my ship spins unintended it's quite annoying. It's like the forward windows of the Fitting Menu/Cargo/Station Panel/Drone Bay/Etc are not superceding mouse clicks to the background causing accidental ship spins.

EDIT: I forgot to mention this was also happening before today's patch and has been aggravating the ballz out of me for like a week or so, not exactly sure when I first noticed it but I was certain it shouldn't be happening

"Sings me a dances of wolfs, who smells fear and slays the coward. Sings me a dances of mans, who smells gold and slays his brother."

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#8 - 2012-02-16 12:23:32 UTC
Brunmunde Hildegaard wrote:
I'm not exactly sure if this is intended station UI behavior or not (I don't remember this happening at Crucible launch at least) so if this is NOT a bug but intended then I request this post be deleted:

When the Items/Ships boxes are contained within the station menu, dragging and dropping from Items to the Fitting Menu (and vice-versa) or to a ships cargo window causes ship spinning (just like when you hold click in order to spin on purpose) which is highly distracting. Nothing against ship spinning, it's a great feature, but when I'm fitting out a new tank for a mission and every time I drag a module out and my ship spins unintended it's quite annoying. It's like the forward windows of the Fitting Menu/Cargo/Station Panel/Drone Bay/Etc are not superceding mouse clicks to the background causing accidental ship spins.

EDIT: I forgot to mention this was also happening before today's patch and has been aggravating the ballz out of me for like a week or so, not exactly sure when I first noticed it but I was certain it shouldn't be happening

Which client are you using. Computer specs. Have you summited a bug report?

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Grey Stormshadow
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#9 - 2012-02-16 12:23:54 UTC
Brunmunde Hildegaard wrote:
I'm not exactly sure if this is intended station UI behavior or not (I don't remember this happening at Crucible launch at least) so if this is NOT a bug but intended then I request this post be deleted:

When the Items/Ships boxes are contained within the station menu, dragging and dropping from Items to the Fitting Menu (and vice-versa) or to a ships cargo window causes ship spinning (just like when you hold click in order to spin on purpose) which is highly distracting. Nothing against ship spinning, it's a great feature, but when I'm fitting out a new tank for a mission and every time I drag a module out and my ship spins unintended it's quite annoying. It's like the forward windows of the Fitting Menu/Cargo/Station Panel/Drone Bay/Etc are not superceding mouse clicks to the background causing accidental ship spins.

EDIT: I forgot to mention this was also happening before today's patch and has been aggravating the ballz out of me for like a week or so, not exactly sure when I first noticed it but I was certain it shouldn't be happening

Unable to repeat this on my client

Get classic forum style - custom videos to captains quarters screen

Play with the best - die like the rest

Nelix Trist
IRON-STAR ARMAMENTS
#10 - 2012-02-16 12:26:41 UTC
Brunmunde Hildegaard wrote:
I'm not exactly sure if this is intended station UI behavior or not (I don't remember this happening at Crucible launch at least) so if this is NOT a bug but intended then I request this post be deleted:

When the Items/Ships boxes are contained within the station menu, dragging and dropping from Items to the Fitting Menu (and vice-versa) or to a ships cargo window causes ship spinning (just like when you hold click in order to spin on purpose) which is highly distracting. Nothing against ship spinning, it's a great feature, but when I'm fitting out a new tank for a mission and every time I drag a module out and my ship spins unintended it's quite annoying. It's like the forward windows of the Fitting Menu/Cargo/Station Panel/Drone Bay/Etc are not superceding mouse clicks to the background causing accidental ship spins.

EDIT: I forgot to mention this was also happening before today's patch and has been aggravating the ballz out of me for like a week or so, not exactly sure when I first noticed it but I was certain it shouldn't be happening



Works fine for me on 2 accounts also.

Oh hi

Brunmunde Hildegaard
The Green Machine
Shadow Cartel
#11 - 2012-02-16 12:33:08 UTC
Salpun wrote:
Which client are you using. Computer specs. Have you summited a bug report?


Client: 7.22.341875 (341054)

--Computer--
OS: Windows 7 Ultimate x64 v.6.1.7601 SP 1
CPU: Intel i5-760 Quadcore 3,8ghz
MoBo: MSI Big Bang Fuzion
RAM: 8gb Kingston PC-10600
GPU: EVGA GTX460
DirectX 11, fully updated according to Micro$oft
All latest drivers and software

I'm pretty sure it's not my hardware, the game wasn't doing this a while ago, I cleared my cache yesterday and it didn't help. I build corporate computer systems for a living so I'm 150% sure it's not a problem with my setup directly. Maybe I just need to reset settings or something, or repair the client in the worst case scenario.

It's not a game breaking thing here it's just an annoyance when trying to drag & drop. I can maybe fraps a short video of it happening and put it on youtube if it would help.

"Sings me a dances of wolfs, who smells fear and slays the coward. Sings me a dances of mans, who smells gold and slays his brother."

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#12 - 2012-02-16 12:36:06 UTC
Brunmunde Hildegaard wrote:
Salpun wrote:
Which client are you using. Computer specs. Have you summited a bug report?


Client: 7.22.341875 (341054)

--Computer--
OS: Windows 7 Ultimate x64 v.6.1.7601 SP 1
CPU: Intel i5-760 Quadcore 3,8ghz
MoBo: MSI Big Bang Fuzion
RAM: 8gb Kingston PC-10600
GPU: EVGA GTX460
DirectX 11, fully updated according to Micro$oft
All latest drivers and software

I'm pretty sure it's not my hardware, the game wasn't doing this a while ago, I cleared my cache yesterday and it didn't help. I build corporate computer systems for a living so I'm 150% sure it's not a problem with my setup directly. Maybe I just need to reset settings or something, or repair the client in the worst case scenario.

It's not a game breaking thing here it's just an annoyance when trying to drag & drop. I can maybe fraps a short video of it happening and put it on youtube if it would help.

The patch has no major bugs so farTwisted the devs have time to take a look at edge cases lol. I would reset my client settings first though just to be safe.

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Brunmunde Hildegaard
The Green Machine
Shadow Cartel
#13 - 2012-02-16 12:42:11 UTC
Salpun wrote:
The patch has no major bugs so farTwisted the devs have time to take a look at edge cases lol. I would reset my client settings first though just to be safe.


Alright I followed this advice and reset everything and that seems to have fixed it for now. Upon reapplying the setting to put Ships/Items back in the station panel dragging and dropping quit causing my ship to involuntarily spin. It's somewhat annoying to have to put everything back the way it was buuut nowhere near as annoying as the ship freaking out in the background behind my fitting window lol. God that was seriously distracting me when I was trying to put on my game face xD

Thanks guys

~B~

"Sings me a dances of wolfs, who smells fear and slays the coward. Sings me a dances of mans, who smells gold and slays his brother."

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#14 - 2012-02-16 12:49:49 UTC
http://twitpic.com/8knac4
Looks like contracts are broke a little Cry

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

CCP Veritas
C C P
C C P Alliance
#15 - 2012-02-16 13:00:29 UTC
Salpun wrote:
http://twitpic.com/8knac4
Looks like contracts are broke a little Cry

Yep, list view isn't displaying correctly. Thanks for the report.

CCP Veritas - Technical Director - EVE Online

Catho Sharn
Don't Die Interstellar Enterprises
#16 - 2012-02-16 13:18:32 UTC
Possible issue with overview. I'm not sure if this is actual or just me on crack.

The ellipses (...) in the velocity (all) and distance columns are either new or taking up a lot more space. I'm having to reset these columns to wider widths to see useful information. I don't remember them being part of these columns before and honestly they provide no useful information. If the column is incomplete the unit info is missing and it's obvious there's more data than can be displayed.
Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#17 - 2012-02-16 13:23:50 UTC
Catho Sharn wrote:
Possible issue with overview. I'm not sure if this is actual or just me on crack.

The ellipses (...) in the velocity (all) and distance columns are either new or taking up a lot more space. I'm having to reset these columns to wider widths to see useful information. I don't remember them being part of these columns before and honestly they provide no useful information. If the column is incomplete the unit info is missing and it's obvious there's more data than can be displayed.

I do not see it like that. Post a bug report with pictures for Mr V above and then reset your UI settings see if you got the same issue.

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Az'Kagoth
War Crime Syndicate
#18 - 2012-02-16 13:27:25 UTC  |  Edited by: Az'Kagoth
Warping around in a shuttle:

Warped to Station at 0, overview shows 30 km off. Was able to dock anyway

Warped to a planet at 0, overview shows 23 655km off. Directional Scan confirms this distance however I know I am at 0km and the warpto option doesn't work.


My guess: this is not intended...

Edit. I can replicate this behaviour infinitely. Clearing cache had no effect whatsoever. The overview simply has the distance completely wrong. The offset seems to be the same depending on from what direction you warp.
Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#19 - 2012-02-16 13:29:33 UTC
Az'Kagoth wrote:
Warping around in a shuttle:

Warped to Station at 0, overview shows 30 km off. Was able to dock anyway

Warped to a planet at 0, overview shows 23 655km off. Directional Scan confirms this distance however I know I am at 0km and the warpto option doesn't work.



My guess: this is not intended...

System?

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Az'Kagoth
War Crime Syndicate
#20 - 2012-02-16 13:32:33 UTC
Salpun wrote:
Az'Kagoth wrote:
Warping around in a shuttle:

Warped to Station at 0, overview shows 30 km off. Was able to dock anyway

Warped to a planet at 0, overview shows 23 655km off. Directional Scan confirms this distance however I know I am at 0km and the warpto option doesn't work.



My guess: this is not intended...

System?


Have now tried it in several systems in Fade and Pure Blind
123Next pageLast page