These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Tiamat Issues

First post First post
Author
Angelica Scatterbrain
WH United
#141 - 2015-02-18 03:21:17 UTC
Primaxin wrote:
Are you located in SE US? I'm in Florida. There is speculation that somehow geography is playing a role in this.



Valdosta, GA (AKA Northern Florida because **** Atlanta)
Casey Ambraelle
The Scope
Gallente Federation
#142 - 2015-02-18 03:35:23 UTC
Casey Ambraelle wrote:
I have tried twice now to update the client through the launcher only to have it fail both times. Both times it has taken over 4 hrs to download the 1.12 GB patch. I have also manually downloaded the patch from cdn1.eveonline.com/862956/EVE_Online_861477-862956_win.zip and tried importing it and still the client will not update.

This last time I got the error message

Linky sorry its to long to post in the thread. Going to reboot and try again.



EDIT - Trying to download the launcher now even tho it shows I have the latest version. Its currently downloading at 15.8 Kbps typical of what I've been seeing all day when trying to download the patch.



Rebooted, unzipped patch to the root eve folder and not the patches folder that opens when you click on import and was able to get the client to update.
Casey Ambraelle
The Scope
Gallente Federation
#143 - 2015-02-18 03:39:44 UTC
Primaxin wrote:
Are you located in SE US? I'm in Florida. There is speculation that somehow geography is playing a role in this.


Central Florida just south of the space center
Toxicirishmn
Doomheim
#144 - 2015-02-18 03:51:06 UTC
Viera, as well as Melbourne, FL having the same issues. (not from Florida, just down here on work)
Dorn Val
Probe Patrol
#145 - 2015-02-18 03:52:45 UTC
Dorn Val wrote:
I've tried to down load the patch twice, and after it downloads it stalls at different points. The first time it hit about 26% when applying the patch and now it seems to be stuck at 2.5%. Any thing I can try before doing a clean install of the game?

Edit: Downloading the launcher now.


Reinstalling the launcher worked.

Sandbox: An enclosed area filled with sand for children engaged in open-ended, unstructured, imaginative play. Also a place for cats to urinate and defecate...

Primaxin
30plus
Goonswarm Federation
#146 - 2015-02-18 04:02:17 UTC
How did you reinstall it?
DarkCloud Cesaille
The Scope
Gallente Federation
#147 - 2015-02-18 04:04:07 UTC  |  Edited by: DarkCloud Cesaille
Mathew Derp wrote:
Primaxin wrote:
Are you located in SE US? I'm in Florida. There is speculation that somehow geography is playing a role in this.




Florida as well.

NC - won't patch, cant download installer, wont repair

Windows 8.1
GTX 970(msi)
i-7 4790k
16 GB ddr3(2300)
samsung ssd
asus maximus vii formula
50mb/s dl
Casey Ambraelle
The Scope
Gallente Federation
#148 - 2015-02-18 04:11:49 UTC
I was able to manually download the patch from cdn1.eveonline.com/862956/EVE_Online_861477-862956_win.zip much faster than trying to let the launcher try and download it. Seams the issue I was having with manually patching was that I was extracting it to the patches folder then trying to import it. Once I extracted it to the C:\Program Files (x86)\CCP\EVE directory it updated just fine and I'm in game.
Ziconis Cadelanne
University of Caille
Gallente Federation
#149 - 2015-02-18 04:21:11 UTC
There is definitely a network issue here. I am also in Florida and cannot download the launcher manually, automatically, or the link that was just posted with the patch itself. The dynamic background on the launcher doesn't even load. Here is a trace route I just ran.

tracert eveonline.com

Tracing route to eveonline.com [87.237.39.92]
over a maximum of 30 hops:

1 7 ms 7 ms 7 ms 10.127.16.1
2 9 ms 13 ms 8 ms 72-31-92-40.net.bhntampa.com [72.31.92.40]
3 14 ms 14 ms 12 ms ten0-9-0-0.tamp27-car1.bhn.net [72.31.119.20]
4 13 ms 25 ms 13 ms ten0-1-0-2-4.tamp20-car1.bhn.net [71.44.3.0]
5 16 ms 16 ms 11 ms hun0-0-0-9-tamp20-cbr1.bhn.net [72.31.2.203]
6 11 ms 10 ms 13 ms 4.68.70.149
7 129 ms 125 ms 125 ms ae-231-3607.edge4.London1.Level3.net [4.69.166.2
5]
8 125 ms 124 ms 125 ms ae-231-3607.edge4.London1.Level3.net [4.69.166.2
5]
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 ^C
Ziconis Cadelanne
University of Caille
Gallente Federation
#150 - 2015-02-18 04:46:11 UTC
I also just connected to a virtual server I have located in a datacenter in NJ and it downloaded the launcher almost instantly. There is something up which is affecting us in the Southeast for sure. This is not CCP's fault.
Karenina Crul
TazManian Devils
Active Endeavors
#151 - 2015-02-18 04:46:33 UTC
Also in FL and I've given up. Can't download update or the launcher at link provided. 4 accounts now idle. I've invested too many hours of my evening already. Will try again in a day or two. 4 accounts now idle. Thanks CCP.
Ragnar STS
Arcane Odyssey
Electus Matari
#152 - 2015-02-18 04:49:56 UTC
Stefan Silviu wrote:
i runned 2 anomalyes (drones and guristas) and the background rat chattery/noises got sticked to the ship
everywhere i go i get the sounds from rats and rogue drones

later edit
sounds are active even when docked and they only dissapear after restarting client


Confirming rat noises persist forever. Even simple belt rats still make noise after going into a station.
Double Oh Mosquito
#153 - 2015-02-18 04:50:11 UTC  |  Edited by: Double Oh Mosquito
Tiamat...

Yay

=/

Next expansion please...



Ugh
Darf Smegma
Imperial Magitek Research Division
Nec Aspera Terrent
#154 - 2015-02-18 05:00:56 UTC
Karenina Crul wrote:
Also in FL and I've given up. Can't download update or the launcher at link provided. 4 accounts now idle. I've invested too many hours of my evening already. Will try again in a day or two. 4 accounts now idle. Thanks CCP.



Same here, in GA. 6 accounts sitting. Been trying all day. No launcher download, repair doesn't work, no manual patch download. Any attempt at a connection fizzles out after 3-5 seconds.
Ragnar STS
Arcane Odyssey
Electus Matari
#155 - 2015-02-18 05:03:43 UTC
CCP Sledgehammer wrote:

... regarding nebulae brightness, another ongoing conversation. ...


I would give many many thanks for being able to completely turn off nebulae, and especially in amarr space turn down the overall background brightness. So sick of turning my camera around the ship 9 times just to get a decent view of what I'm looking at.

I remember when the changes to background brightness first came out and nullsec was suddenly soooo soothing. Now even null seems bright as @#$ again. Sec .8 and above actually hurts my eyes after a while. I see enough bright lights at work. I enjoy the dark but perfect glow of deep space.
TheSmokingHertog
Julia's Interstellar Trade Emperium
#156 - 2015-02-18 05:28:25 UTC
This "Find Group in Browse Tab" feature does not work any longer?

"Dogma is kind of like quantum physics, observing the dogma state will change it." ~ CCP Prism X

"Schrödinger's Missile. I dig it." ~ Makari Aeron

-= "Brain in a Box on Singularity" - April 2015 =-

Minmatar Citizen 92500388
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#157 - 2015-02-18 06:47:02 UTC
Can someone please help me with fixing eve so I can finally play? Repair doesn't work. nor downloading patch from source. The launcher and client do not work. retried downloading them separately doesn't work. keep getting stuck at verifying the client. reset all of eve didn't work. Deleting eve then re downloading didn't work. I factory reset the computer and doesn't work. nothing any one of yall has told me works and I attempted to put in a ticket and that didn't work either seriously guys what's up what are you guys doing?
TheSmokingHertog
Julia's Interstellar Trade Emperium
#158 - 2015-02-18 06:54:17 UTC
Minmatar Citizen 92500388 wrote:
Can someone please help me with fixing eve so I can finally play? Repair doesn't work. nor downloading patch from source. The launcher and client do not work. retried downloading them separately doesn't work. keep getting stuck at verifying the client. reset all of eve didn't work. Deleting eve then re downloading didn't work. I factory reset the computer and doesn't work. nothing any one of yall has told me works and I attempted to put in a ticket and that didn't work either seriously guys what's up what are you guys doing?


The verifi-ing can take very long, that you know.

"Dogma is kind of like quantum physics, observing the dogma state will change it." ~ CCP Prism X

"Schrödinger's Missile. I dig it." ~ Makari Aeron

-= "Brain in a Box on Singularity" - April 2015 =-

Silver Pigeon
The Little Happy Harem
#159 - 2015-02-18 07:33:04 UTC  |  Edited by: Silver Pigeon
Taking nine-plus hours to download the update, when it should take four.. Only for it to break at the last second, and have to start over again. Tried updating via both the launcher and the repairer, would do more troubleshooting but trial and error is kind of hard on this timescale.

Any chance it'll unbreak itself while I'm asleep? Kinda frustrating because one of my alts is coming up on a queue end.
Anthar Thebess
#160 - 2015-02-18 07:49:41 UTC
I am missing Sov changes , even in patch notes. Roll