These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Technology Lab

 
  • Topic is locked indefinitely.
Previous page123Next page
 

EVEMon v3.0.0

First post
Author
CCP FoxFour
C C P
C C P Alliance
#21 - 2016-04-04 08:42:00 UTC
Desmont McCallock wrote:
Borgdude wrote:
Desmont McCallock wrote:
Borgdude wrote:
Great to see that evemon is being improved still :)
Is there a way to remove the total skill point count total in evemon? Only as what ever controls it doesn't allow for skill points being sold in eve seems a bit pointless to have it. for example I have 64 million sp in eve but eve mon i have 84 mill so new points are added to that total so it will never match what eve says i have.

cheers
Better complain to CCP to fix that API bug.


thanks i know i've got that option i'm just wondering why the developers of evemon haven't complained to CCP about it and hence fix the problem as it affects them as well.
Do you really believe I didn't? Do you have any idea how much time CCP needs to fix API bugs? Let me give a hint. A LOT.


Can confirm. Complaints have been received (in a professional manner) with detailed information on how to reproduce the defect. Can also confirm CCP is bad and takes a long time to fix API bugs. :(

@CCP_FoxFour // Technical Designer // Team Tech Co

Third-party developer? Check out the official developers site for dev blogs, resources, and more.

Desmont McCallock
#22 - 2016-04-04 09:14:15 UTC
CCP FoxFour wrote:
Can confirm. Complaints have been received (in a professional manner) with detailed information on how to reproduce the defect. Can also confirm CCP is bad and takes a long time to fix API bugs. :(
Hey. Don't take it personal. You and I know why it takes so long. Try explain that to the others.
Magellix
8 Bit Enterprises
#23 - 2016-04-07 10:04:32 UTC
I have a small request.
When using the Logitech option, it would be nice to be able to exclude none training characters from being shown in the display.
Desmont McCallock
#24 - 2016-04-07 11:12:31 UTC
Magellix wrote:
I have a small request.
When using the Logitech option, it would be nice to be able to exclude none training characters from being shown in the display.
File>Manage API Keys>Characters
Innocent Enemy
Beyond All Limits
#25 - 2016-04-09 20:50:27 UTC
Hey there,

in the enhancements for v3 you listed https://bitbucket.org/EVEMonDevTeam/evemon/commits/61dbaf7d919e. However, for me that's a huge drawback since I can no longer have multiple windows for the same character open e.g. to compare them, create my own skill plan based on a few from other sources and stuff like that.

It's a feature I've been using quite a lot, if people didn't like that, it should at least become configurable.
Desmont McCallock
#26 - 2016-04-10 07:00:47 UTC
Innocent Enemy wrote:
Hey there,

in the enhancements for v3 you listed https://bitbucket.org/EVEMonDevTeam/evemon/commits/61dbaf7d919e. However, for me that's a huge drawback since I can no longer have multiple windows for the same character open e.g. to compare them, create my own skill plan based on a few from other sources and stuff like that.

It's a feature I've been using quite a lot, if people didn't like that, it should at least become configurable.
There was not other way to implement the stand alone Data browser. Some sacrifices had to be made.
Andski
GoonWaffe
Goonswarm Federation
#27 - 2016-04-14 05:55:35 UTC  |  Edited by: Andski
This isn't relevant to the 3.0 branch, but 2.2.2 (with default settings) continuously notifies the user if an account has no characters in training, even if the account is inactive. I'm hoping this behavior is unintended.

Twitter: @EVEAndski

"It's easy to speak for the silent majority. They rarely object to what you put into their mouths."    - Abrazzar

Desmont McCallock
#28 - 2016-04-14 06:45:15 UTC  |  Edited by: Desmont McCallock
Andski wrote:
This isn't relevant to the 3.0 branch, but 2.2.2 (with default settings) continuously notifies the user if an account has no characters in training, even if the account is inactive. I'm hoping this behavior is unintended.

File > Manage API keys > API keys and uncheck the account.
StupidMonkeyBeSpankinIt
Illicit Expo
#29 - 2016-04-17 15:42:50 UTC
spank you very much for the effort, love the new edition.
Alhira Katserna
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#30 - 2016-05-01 15:24:00 UTC
o7

Finally found out there is a v3 I downloaded it today night and testet it. Worked through skillplans and the usual Evemon stuff it worked like a charm for several hours. After sleep and having the computer turned off it somehow refused to work anymore. It just completely freezed.

Most of the time it freezed on start up, sometimes during me trying to do any action within it. I use the portable version. The process in the task manager showed 0% CPU usage when this happened and always different amounts of used RAM. I use Windows 10. I never get any error messages but if Evemon creates logs by any chances let me know and i will upload it to a pastebin.

It looks like a restart of the computer solved that problem, at least i see no problems even after several time opening and closing evemon now.
Desmont McCallock
#31 - 2016-05-01 15:40:55 UTC
Alhira Katserna wrote:
o7

Finally found out there is a v3 I downloaded it today night and testet it. Worked through skillplans and the usual Evemon stuff it worked like a charm for several hours. After sleep and having the computer turned off it somehow refused to work anymore. It just completely freezed.

Most of the time it freezed on start up, sometimes during me trying to do any action within it. I use the portable version. The process in the task manager showed 0% CPU usage when this happened and always different amounts of used RAM. I use Windows 10. I never get any error messages but if Evemon creates logs by any chances let me know and i will upload it to a pastebin.

It looks like a restart of the computer solved that problem, at least i see no problems even after several time opening and closing evemon now.
It's a defect I believe I have already fixed but never got to the point to release an RC3 version.
Desmont McCallock
#32 - 2016-05-01 15:50:29 UTC
Just released EVEMon v3.0.0-RC3. Try it out.
ella pella
Center for Advanced Studies
Gallente Federation
#33 - 2016-05-01 16:55:22 UTC
Dont know if its evemon or Win10, but i get same notification over and over all the time, can be mail, contract, skill done.
Desmont McCallock
#34 - 2016-05-01 17:09:06 UTC
ella pella wrote:
Dont know if its evemon or Win10, but i get same notification over and over all the time, can be mail, contract, skill done.
It's WInX. Haven't found a way yet to stop the duplicate notification popups.
Brian Harrelstein
Science and Trade Institute
Caldari State
#35 - 2016-05-07 11:57:55 UTC
why no auto-updater? i get that you're ditching the now-closed battleclinic, but a text box with some random github page doesn't instill confidence. not to mention, a clickable URL would have been nice. i hope this doesn't become the norm as we move on.
Desmont McCallock
#36 - 2016-05-07 12:06:45 UTC  |  Edited by: Desmont McCallock
Brian Harrelstein wrote:
why no auto-updater? i get that you're ditching the now-closed battleclinic, but a text box with some random github page doesn't instill confidence. not to mention, a clickable URL would have been nice. i hope this doesn't become the norm as we move on.

I wanted to separate the distribution of v2 from v3 due to the many breaking changes. Clickable link is not possible in a .net message box (thought there are some ways to simulate it, I didn't wanted to get into that depth).

Next releases of v3 will be distributed via EVEMon's auto-updater though (via the v3 separate channel).
Cat Harkness
Twilight Labs
Elemental Tide
#37 - 2016-05-07 23:25:32 UTC
I am getting an AVG detection when trying to install the new 3.0. I have been running the RC versions without a problem.

Cat Harkness

CEO

Twilight Labs

Recessio
DobCo Industries
#38 - 2016-05-08 09:20:09 UTC
Every time I try and install, it says I don't have the right version of .net installed. Halfway through installing that dotnetfx file or something, it will randomly try and restart my PC, then after 2 minutes it will stop (after saying EVEMon installer was preventing me from shutting down), and claim it failed to install. This is on Windows 10.

I got around it by installing .net 4.6.1 manually myself from Microsoft's website, but just figured you might wanna be aware.
Desmont McCallock
#39 - 2016-05-08 09:40:35 UTC
Cat Harkness wrote:
I am getting an AVG detection when trying to install the new 3.0. I have been running the RC versions without a problem.

It's a false positive. Nothing to worry about. Add an exception in AVG for EVEMon.
Desmont McCallock
#40 - 2016-05-08 09:42:24 UTC
Recessio wrote:
Every time I try and install, it says I don't have the right version of .net installed. Halfway through installing that dotnetfx file or something, it will randomly try and restart my PC, then after 2 minutes it will stop (after saying EVEMon installer was preventing me from shutting down), and claim it failed to install. This is on Windows 10.

I got around it by installing .net 4.6.1 manually myself from Microsoft's website, but just figured you might wanna be aware.
Nothing wrong with EVEMon as I have tested the installer in 3 diff machines. Something is up with your WinX but never the less manually installing .NET version is the right alternative action in this case.
Previous page123Next page