These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

February release - Issues feedback

First post
Author
MRxX7XxMONKEY
Sleepless Enterprises
#101 - 2016-02-16 20:15:46 UTC
tronhadar skins for ships larger than frigates and destroyers are missing from game, even though patch notes claim to have added them
Ploing
Blue Republic
RvB - BLUE Republic
#102 - 2016-02-16 21:28:06 UTC  |  Edited by: Ploing
GinBar wrote:
zoom reseting camera each jump/dock/undock = NOT FIXED!

+1
the zoom problems lasts sooo long. where is the problem to solve it. QA existist right now ? not really huh.
Hirisho Presolana
Evian Industries
Evictus.
#103 - 2016-02-16 21:54:00 UTC
with the tracking camera enabled (****+c), if you select your own ship, the camera turns into a sort of 3rd person view locked to the back of your ship, and it moves with the ship itself, as it was in first person view but in third..
like a flight simulator..

it looks somehow cool btw :P
but i guess it is a bug :P
Jeff Buchanan
The Scope
Gallente Federation
#104 - 2016-02-16 22:08:02 UTC
Fix the D-scan, it is taking forever to populate the results!!!
Vladimir Rastan
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#105 - 2016-02-17 02:40:03 UTC
Sounds are messed up for me after yesterdays mini-update, music works just fine UI sounds work just fine Gun sounds, missile sounds, engine sounds, and warp sounds, are all sounding like they are coming through a funnel and are basically inaudible. Sounds worked just fine yesterday. Tried restart and updating audio drivers to no avail.
GinBar
BALKAN EXPRESS
Shadow Cartel
#106 - 2016-02-17 19:52:04 UTC
zoom not fixed today!Oops
Fixy FixIT
Black Dragon PHP
Darwinism.
#107 - 2016-02-17 20:06:36 UTC
As Above post, zoom keeps resetting every-time you jump a gate.

Also, Dscan takes a long time to list everything - please can we have the perfectly working old version back ?
Fzhal
#108 - 2016-02-17 22:17:37 UTC
The new camera inertia feature, with settings linked to the camera speed multiplier, makes it impossible to quickly focus the camera within 10 degrees of where you want it. For people with above average mouse speeds, decreasing inertia by increasing camera speed makes it so that we have to choose between a camera that stops where you want it (too fast, achieving 250 RPMs) or one that rotates at a manageable speed (but keeps rotating 90-180 degrees past where you want it).

Please see my post in Dev blog: Unboxing the new Camera.

This makes PvP off-limits until it is fixed with a slider or toggle to adjust camera friction independently.
Miezu Meethos
Violent Sun
#109 - 2016-02-18 03:39:42 UTC
The D-scan is broken. It does not list results instantly as it used to and I can't find a way to change this other than going back to the old scanner. It a pity since I was enjoying the new scanners and map UI.
Chad Wylder
Rusty Bucket Bay
#110 - 2016-02-18 03:48:16 UTC  |  Edited by: Chad Wylder
When setting a destination and bringing up the right-click menu for the next stargate under Route, the option "Jump through stargate" is third on the list. Would prefer it to be the first option, rather than "look at" which doesn't do anything, since I'm typically not at the next stargate when using the Route shortcut.

Also zoom still resets when jumping through stargates.
Ben Zaye
Harakiri Cleaning services
#111 - 2016-02-18 11:52:36 UTC  |  Edited by: Ben Zaye
2016-02-18
Today : Problem with the launcher
- No image,
- After the first login the field disapear and you can't login your second caracter. The only way is close the launcher and restart for see the login field.
Only "Latest News" work fine in your launcher
w4rp
Aliastra
Gallente Federation
#112 - 2016-02-18 14:20:15 UTC
The request for skill extraction failed verification. Please try again.

I cannot extract skills.

I have no implants and 154m sp

Keep getting --- The request for skill extraction failed verification. Please try again.
w4rp
Aliastra
Gallente Federation
#113 - 2016-02-22 20:50:09 UTC
no one else getting this error?
Kblackjack54
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#114 - 2016-02-24 05:42:18 UTC
Wynta wrote:
Out of no where my Geckos are gaining aggro on any rat below Battlecruiser size even if I have ECM Burst or Remote Sebo active.

As soon as I switch from a Gecko to 2 CNI Wasps, the issue goes away and the CNI's have no aggro, even with no ECM Burst or Remote Sebo.

Before the patch there was rarely any aggro problems, even without a module dedicated to keeping aggro, and when there was an aggro problem it was one or two ships, not 6-8.



Had a lot of complaints regarding this one over the past months, Seems to be a random thing based on the Drones sig size though don't quote me that it is the cause, reducing the drones size used solves the issue as you point out but it is a pain to find gecko's being blown up in this way when Wasps roam about with impunity.
Commander Spurty
#115 - 2016-02-24 12:12:34 UTC
Oh sekreet code to eliminate the gecko was activated Shocked

There are good ships,

And wood ships,

And ships that sail the sea

But the best ships are Spaceships

Built by CCP

Huckomi G'Noo
Norse Complex Inc
#116 - 2016-02-27 03:09:30 UTC
The icons for controlling POS guns do not go away after you relinquish control - Have to log out & back in to get ship modules back

Any one else getting this
Huckomi G'Noo
Norse Complex Inc
#117 - 2016-02-27 03:39:50 UTC
Not sure what happened but I just tried to launch a mobile depot just outside the POS and it blew me & the Mobile depot out of the sky ...
Mark O'Helm
Fam. Zimin von Reizgenschwendt
#118 - 2016-02-28 23:08:08 UTC
The orca boost modules still looses their functionality when a skill is completed. Turning off and turning on helps.
Mostly i set the skills, so they will be finished, when i am offline.

"Frauenversteher wissen, was Frauen wollen. Aber Frauen wollen keine Frauenversteher. Weil Frauenversteher wissen, was Frauen wollen." (Ein Single)

"Wirklich coolen Leuten ist es egal, ob sie cool sind." (Einer, dem es egal ist)

Gabriel Politiser
The Scope
Gallente Federation
#119 - 2016-02-29 19:07:37 UTC
I dont know if its a coincidence but since the update I've been getting kicked and the servers are always down when I log in to play. I finish work at 1800 normally and like to ckill out witha cold one and an EvE seesion, but recently its unplayable. Does this happen to others or just me?

It's not just my rig as I have 2 gaming PC's and a gaming laptop and all are the same. I'm paying to play but dont often get the chance. Is there any chance of some advice or fix to this....


Thanks
Nats JvR
Void Aurora
Legion of xXDEATHXx
#120 - 2016-02-29 19:15:25 UTC
My client is totally unresponsive??? i can't even see if eve is offline or online??? Eve died?