These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Parallax - Issues

First post
Author
Marcus Tedric
Zebra Corp
Goonswarm Federation
#401 - 2015-11-12 12:40:10 UTC
I too have had skill time remaining double on one pilot.

Hasn't happened on the others - yet.............................ShockedShocked

Don't soil your panties, you guys made a good point, we'll look at the numbers again. - CCP Ytterbium

Mightofmike Hergy
Dark Gnu
#402 - 2015-11-12 12:40:41 UTC
I have the same issue, My training of mass production v went up from just under 5 days to more then 9 days now :-(
Alexi Stokov
State War Academy
Caldari State
#403 - 2015-11-12 18:16:06 UTC
My skilling is messed up too. It is subtracting skill points as it is "training" At the start of this write up, I am training Gallente BS level 1 and it said Skill Points: -4,850/2,000. Now it is at -4,780/2,000. There is also a white bar across the time remaining spot. The time remaining is in fact counting down 2H 43M to go according to it.
LoNeNg
MetalSubstrate
#404 - 2015-11-12 18:34:02 UTC
I had 7 days left for my current training to complete this morning before the downtime. After downtime it shows 11 days for that very same skill to complete.

TheSmokingHertog
Julia's Interstellar Trade Emperium
#405 - 2015-11-12 19:29:50 UTC
Are the Mining Links also fixed now?

"Dogma is kind of like quantum physics, observing the dogma state will change it." ~ CCP Prism X

"Schrödinger's Missile. I dig it." ~ Makari Aeron

-= "Brain in a Box on Singularity" - April 2015 =-

Leonardo Adami
Science and Trade Institute
Caldari State
#406 - 2015-11-12 20:00:46 UTC  |  Edited by: Leonardo Adami
So my beta map still isn't usable at all. I've been using it since it's release and now it still drops my fps down on my computer so low that it's unplayable (my system isn't really old either and is way above the minimum requirements listed for eve online). I've submitted a bug report but haven't see any changes since the last release which btw it worked fine for everything besides scanning prior to this last release. Any update on when I can expect this to be fixed.
Red Deck
The Tebo Corp
Herd Of Cats
#407 - 2015-11-12 20:49:38 UTC
I have lost more than two weeks of training... looks as if the training of my current skill has been "restarted" from zero after the downtime today.

Submitting a ticket.
Milla Goodpussy
Garoun Investment Bank
#408 - 2015-11-13 02:36:46 UTC  |  Edited by: Milla Goodpussy
i now can confirm an issue with the skill training que as others are noticing

I just was re-arranging my skill que.. was currently training armor compensation lvl 4.. my time was under 24hrs.

one I moved a skill in my que up to follow after the skill.. I clicked apply

and bam... my armor compensation skill is right back to 1 day 6 hrs.. instead what it should be

22hours...



the skill que is broken
Setanta Yeva
Imperial Shipment
Amarr Empire
#409 - 2015-11-13 06:27:38 UTC
Confirming above post, also more worryingly total SP on this toon has dropped by the equivalent amount.
Reena Agnon
Unity of Suns
Warped Intentions
#410 - 2015-11-13 11:35:58 UTC
My training has been impacted, as well. I have lost 3 1/2 days on Shield Management L5. This sucks as it would have been done for this weekend and I was planning on having it...
Setanta Yeva
Imperial Shipment
Amarr Empire
#411 - 2015-11-13 13:29:14 UTC
For anyone else about to post here regarding skill queue issues and SP loss, Have a look here first, https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=6163486#post6163486 This thread is specific to the problem.
Craig Lockman
The Scope
Gallente Federation
#412 - 2015-11-14 00:54:34 UTC
My Beta map is now lagging in the extreme. It's currently unusable. This wasn't an issue until the latest patch. Cry

Thanks!
Rivr Luzade
Coreli Corporation
Pandemic Legion
#413 - 2015-11-14 17:38:52 UTC
Is anyone else having issues with the game becoming semi-unresponsive? About an hour ago, I jumped through a gate and then could not do anything at all, except for moving my camera. Double clicking did not work, nor right-clicking something, no radial menu and when I clicked on something, Selected Items would remain empty. And moments ago, when I undocked in Amarr, the game would take something like 30 seconds to get me undocked and once I was outside station, I had no HUD (only the black frame of the cap/shield/armor circle in the middle, no modules, and neither shortcuts nor radial menu or right clicking would do anything.

UI Improvement Collective

My ridicule, heavy criticism and general pale outlook about your or CCP's ideas is nothing but an encouragement to prove me wrong. Give it a try.

neovita
Born2Burn
Burning Raccoons Outlaws
#414 - 2015-11-14 19:49:19 UTC
Rivr Luzade wrote:
Is anyone else having issues with the game becoming semi-unresponsive? About an hour ago, I jumped through a gate and then could not do anything at all, except for moving my camera. Double clicking did not work, nor right-clicking something, no radial menu and when I clicked on something, Selected Items would remain empty. And moments ago, when I undocked in Amarr, the game would take something like 30 seconds to get me undocked and once I was outside station, I had no HUD (only the black frame of the cap/shield/armor circle in the middle, no modules, and neither shortcuts nor radial menu or right clicking would do anything.


Did you had TiDi-timer at the same time by a chance? All symptoms sounds like it at least. Next time you get such a thing press ALT+CTRL+SHIFT+M and check your network statistics there, several screenshots from that window in some time intervals will help to analyze it :)
Leonardo Adami
Science and Trade Institute
Caldari State
#415 - 2015-11-14 23:01:11 UTC
Craig Lockman wrote:
My Beta map is now lagging in the extreme. It's currently unusable. This wasn't an issue until the latest patch. Cry

Thanks!


Same I've put in a bug report and posted here too, no luck yet so I gave up on CCP finding a fix for it.
TheSmokingHertog
Julia's Interstellar Trade Emperium
#416 - 2015-11-17 20:11:07 UTC  |  Edited by: TheSmokingHertog
Took forever to get mining boost going in a fleet today.

Quote:
Your bug report was successfully sent and has the ID EBR-56359. You can access your bug reports here (opens external browser).


Quote:
Your bug report was successfully sent and has the ID EBR-56360. You can access your bug reports here (opens external browser).


Quote:
Your bug report was successfully sent and has the ID EBR-56370. You can access your bug reports here (opens external browser).

"Dogma is kind of like quantum physics, observing the dogma state will change it." ~ CCP Prism X

"Schrödinger's Missile. I dig it." ~ Makari Aeron

-= "Brain in a Box on Singularity" - April 2015 =-

Window Payne
University of Caille
Gallente Federation
#417 - 2015-11-21 04:29:22 UTC
I created a new account and character about an hour ago (not this one). That character got the old 55k SP skill set profile instead of the new 430k SP skill set.

I asked on Rookie help. Another player with a 3 hour old character got 55k as well, while a 15 hour old got the full 430k sp.

Is this intended? Did I miss an announcement?

Filed as bug report EBR-56810
Diana Fowley
Doomheim
#418 - 2015-11-22 20:32:28 UTC  |  Edited by: Diana Fowley
New issue?
New corp member joined today at 12:29. Nobody can edit his roles and/or kick him out again. Only option is to send a new corp invite. Maybe some update process got stuck? I can kick and edit other corp member though.

Clearing cache didn't work, char is docked and doesn't have roles. Cannot "Edit Member" also, only allows to send him a corp invite (again).

Maybe downtime will help..
TheSmokingHertog
Julia's Interstellar Trade Emperium
#419 - 2015-11-23 18:58:08 UTC
Still no updates on the Boosters?

"Dogma is kind of like quantum physics, observing the dogma state will change it." ~ CCP Prism X

"Schrödinger's Missile. I dig it." ~ Makari Aeron

-= "Brain in a Box on Singularity" - April 2015 =-

Alexis Ford
Good Names All Gone
#420 - 2015-11-24 10:04:05 UTC
didn't found this issue in this thread.

When changing ships in a Pos via Ship Maintainance Array sometimes Rigs start to vanish.

Detected it with a Iteron Mark V with T1 Cargo Rigs.
The Cargoammount stayed the same but the Rigsslots were empty (one after another)
Relogging in Space did not work.
I then docked on a station .. suddenly they were completly removed (not affecting anymore).
Had to relog docked IN Station to get them back to fitting and working again.

What is not a problem for Known Space users could get a big problem for WH inhabitants which do not have a Station to relog :)

Also i detected several times that the cap amount (yellow circle) is often not shown ... again when changing ships on a SMA.
If it appears (i had not the option to relog on a station) it stayed affected for 2-3 reloggs.
Normaly this would only be a cosmetic issue ... but when dealing with Blood Raider / PVP neuting your ship it can be very demanding to manage Cap-use/booster etc.

Yes i did delete the Cache on client side and had this effect on 2 different Computers on ISPs and low server load in an emtpy system.