These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Vanguard - Issues

First post First post
Author
Iredude
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#41 - 2015-09-30 00:27:47 UTC
Exo Skel wrote:
Quote:
Added an in-space bracket for own ship. Only shows when zoomed out.



Is it possible to make this as an option? Freaks me out every time I zoom out - especially because it's white (neutral)...
And the tactical overlay is more than enough to see where my ship is :p




Please this.
Reklaw Nireug
The Straightjacket Syndicate
#42 - 2015-09-30 00:42:08 UTC
No ship models are visible. Changed ships multiple times. Undocked and flew around some. Gates visible but no stations. Cleared cache and problem still persists.
loquacious7
String Theory For. U
#43 - 2015-09-30 05:36:15 UTC
Steijn wrote:
when your launcher runs out of charges there doesnt appear to be any vocal warning since DT.



Did anyone else read this and think damn I have to put cap boosters in the eve launcher now :p

Thanks guys and gals, keep up the good work.
loquacious7
String Theory For. U
#44 - 2015-09-30 05:39:01 UTC
Reklaw Nireug wrote:
No ship models are visible. Changed ships multiple times. Undocked and flew around some. Gates visible but no stations. Cleared cache and problem still persists.



Clients locked up after the same issues with me. docked a few times before the station lost lights.
but no trollcepter is so awesome thanks
JOHNO Lennelluc
ExoGen Foundation
#45 - 2015-09-30 08:12:07 UTC
nothing to indicate which strip is mining which roid

before latest update, there would be a (very) faint line when you moused over a turret pointing to which roid it was mining making it easy to know when to cut a cycle short. this doesn't happen now so wasting cycles.

tried clearing cache but didn't sort issue
Romeo Galetti
Erzgebirge United
Elemental Tide
#46 - 2015-09-30 09:37:11 UTC
Moving PI stuff from the fleet hangar of an occator to a POCO makes the PI stuff disappear.
Filed a specified bug report on this: 50637
Azmodan EG
Doomheim
#47 - 2015-09-30 10:19:10 UTC
JOHNO Lennelluc wrote:
nothing to indicate which strip is mining which roid


When u mousover the strip the strip icon on the target is highlighted.
Rekt Zero
Doomheim
#48 - 2015-09-30 11:10:50 UTC  |  Edited by: Rekt Zero
When flying to open a container (a.k.a. wreck) and you dont want what's in the wreck and fly away, your entire inventory closes and you have to bring it up again. Super annoying.
JOHNO Lennelluc
ExoGen Foundation
#49 - 2015-09-30 11:31:33 UTC
Azmodan EG wrote:
JOHNO Lennelluc wrote:
nothing to indicate which strip is mining which roid


When u mousover the strip the strip icon on the target is highlighted.



so it does, although it isn't quite as obvious as it used to be.

thankyou for the info anyway
Steijn
Quay Industries
#50 - 2015-09-30 11:40:01 UTC  |  Edited by: Steijn
Module has run out of charges audible notification is STILL missing. What?

As this is still not mentioned in the known issues, can i take it that CCP dont give a fck about it?
Cor'len
Doomheim
#51 - 2015-09-30 12:32:52 UTC
Issue: EVE is still not any fun.

Please fix.
CCP Claymore
C C P
C C P Alliance
#52 - 2015-09-30 16:44:26 UTC
Steijn wrote:
Module has run out of charges audible notification is STILL missing. What?

As this is still not mentioned in the known issues, can i take it that CCP dont give a fck about it?


This is the same issue as the Asteroid depleted audible notifcation that is listed in known issue. It is fixed internally and will be fixed on TQ tomorrow.

Quality Assurance Analyst Team Psycho Sisters

Steijn
Quay Industries
#53 - 2015-09-30 18:30:16 UTC
CCP Claymore wrote:
Steijn wrote:
Module has run out of charges audible notification is STILL missing. What?

As this is still not mentioned in the known issues, can i take it that CCP dont give a fck about it?


This is the same issue as the Asteroid depleted audible notifcation that is listed in known issue. It is fixed internally and will be fixed on TQ tomorrow.


thank you.
lmmortalist
A-Clinic
Curatores Veritatis Alliance
#54 - 2015-09-30 18:53:50 UTC
When using the multi-sell window and clicking the "view item market data" button the market window will no longer pop up when minimized, but will still stay minimized, even though the item in question is opened in the window. Is this intentional? Extremely annoying when trading IMO.
Celthric Kanerian
Ascendance Of New Eden
Workers Trade Federation
#55 - 2015-09-30 20:25:23 UTC
CCP Shadowcat wrote:

  • For some players, the Loki and Legion ships will appear to be black. This can be fixed by clearing your cache.


  • My Legion is still black, despite clearing the cache.
    JTK Fotheringham
    Ducks in Outer Space
    #56 - 2015-09-30 20:28:16 UTC
    We've noticed a problem tonight with ship names.

    We've asked people to change ship names a few times, and they claim to have done so, but after a few minutes the ship name appearing on D-scan has reverted to the previous name - though the ship name the pilot sees appears unchanged.

    In WH space, this has led to much hilarity...

    If this persists, I'll try to get screen shots to confirm.
    GinBar
    BALKAN EXPRESS
    Shadow Cartel
    #57 - 2015-10-01 09:44:43 UTC
    - MARKET


    It doesn't work anymore ( look at ss). Before patch it will bring market up, now wont do anything.

    http://prntscr.com/8mh8w9
    Dirzed
    BorInc
    #58 - 2015-10-01 18:34:04 UTC
    Another for the jump cloak timer bugged. Submitted bug report EBR-49728.

    It appears that it shows up if you go into emergency warp before loading a system. It might also be tied to packet loss or something ... I got it to show up by using most of my bandwidth on a Steam download.
    Margin Matters
    Marginal Existence
    #59 - 2015-10-01 19:57:39 UTC
    When beginning to warp and immediately engaging my covert ops cloak, the blockade runner will appear decloaked for a second or so between the animation of the cloak engaging and the cloak stabilizing as on. This only started after the Vangard deployment.
    I have a Radeon R7 200 video card and running Windows 10 if that helps.
    Jeremiah Saken
    The Fall of Leviathan
    #60 - 2015-10-01 21:23:13 UTC
    Mulitbuy doesn't work for skillbooks.

    "I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas..." - Herman Melville