These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Crucible 1.0.1 Issues

First post
Author
Mira Stargazer
Epic Warfare
#101 - 2011-12-07 06:37:55 UTC  |  Edited by: Mira Stargazer
Issues:

- Something is wrong with the coordinates also with acceleration gates in missions. Although sitting beside the gate, the overview can show for example 8000m and I'm still able to use it. When steering away from the gate, the distance is decreasing according to the overview - which is obviously wrong.

- The sound from tractors/salvagers are much higher than other turret sounds, it seems that they are not affected by the "quieter turret sounds" setting?

- Not everyone docked are visible through "guests". It seems to be random.

- UI windows: PLEASE let them stay where I put them. Not sure if it's a bug or by design...?

Suggestions:


- Personal/corporate bookmarks: Please do it the other way, I want quick access to the personal ones!

- "Loot all" button: Wonderful! But please add the possibility to have a shortcut for it.

I have feelings, I can smile - and murder while!

Mindnut
Rockbiter Industries
#102 - 2011-12-07 07:04:09 UTC
Zagdul wrote:
Mindnut wrote:
Was the patch ment to fix the disappearning UI windows?

...cause it didn't, at least for me =(


The current workaround for this is to upgrade from Windowx XP.



Not really, some ppl report this bug on Win 7

Today - The Power of Two Tomorrow - 2 Hulks and an Orca

Deriah Book
Native Freshfood
Minmatar Republic
#103 - 2011-12-07 07:50:25 UTC  |  Edited by: Deriah Book
wow, really? the forums blow too?

i'm too tired to type all that again....
Neo Agricola
RAZOR Alliance
#104 - 2011-12-07 07:56:23 UTC
Hi,

we where at a Sanctum (that with those rings in it) killed the first span and than: nothing happend. There was no second spawn.

DISSONANCE is recruiting Members: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=706442#post706442 Black-Mark Alliance Recruitment: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=6710

ChromeStriker
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#105 - 2011-12-07 08:51:09 UTC
I havent read through the whole thread so im sorry ir im repeating....

Issue:
Cant undock with a 'Bomb Launcher' online. I have the skills and i can online it in space. This happens in null sec and high sec.

Reguards

No Worries

Obsidiana
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#106 - 2011-12-07 08:58:04 UTC
Mission windows do not save position.
Can (Medium, Station, ect. (not jet can)) windows do not save.
Please be sure to check positions, stacking/grouping, and types.

Using PC client.

I went to organize my loot only to have it open up in a tiny window. Then I open up a small can that jumped to a huge window the size of the "fixed" (resized) window. Both of these cans had been carefully sized before and since the patch.
Tithonius
State War Academy
Caldari State
#107 - 2011-12-07 10:31:11 UTC
There's a stacking bug with industrials - once the total contents of the hold exceeds the base amount, dropping items on top of each other to stack them results in error message "Not enough cargo space". Drop the same items into the cargohold and do a "stack all" and they will stack-up just fine What? Do the same when the contents of the hold is below the "base" and it works just fine.

Triggers when using a Badger II, 1x Cargo Expander II, no rigs. Bug report submitted: 121889
Koralik
School of Applied Knowledge
Caldari State
#108 - 2011-12-07 10:44:02 UTC
When selling items "Best matchable" value is displayed only after changing quantity value and there is displaying error
http://imgur.com/7AF9w
taque
Viziam
Amarr Empire
#109 - 2011-12-07 11:12:10 UTC
i moved today to a wh where i refitted a ship. i can online/offline modules without any trouble.

when i unfit/fit modules my whole client lags and in worse case i have a still for almost 2 minutes.
fitting my ship with 10 modules took me almost one hour. (!!!)

it did not happen at the station. just in the POS. my fellow corpmembers have similar problems. it's a frustration as im not looking forward to fit my 4 other ships...

-taco
djaedel adinasi
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#110 - 2011-12-07 12:01:27 UTC
I have now an even worse issue; my MacBook Pro is not recognizing the new client at all! This requires an immediate response as now I cannot engage Eve at all....Twisted
Jack Dant
The Gentlemen of Low Moral Fibre
#111 - 2011-12-07 12:56:49 UTC
My station panel keeps dissapearing on logon/dock on a particular character, if I leave the market deliveries window open when I log off another character in the same account.

Bug report (120585) was submitted 6 days ago, but has not been filtered yet.

What happens in lowsec, stays in lowsec, lowering the barrier to entry to lowsec PVP: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=476644&#post476644

ISquishWorms
#112 - 2011-12-07 14:21:33 UTC
Crucible 1.0.1 Client Update #2

Released Wednesday, December 7, 2011

Anyone know what the above patch was meant to fix? Reason I am asking is my client is still locking up randomly for 30 secs before unfreezing roughly 20 seconds later only to then redraw all the UI windows. Not sure how much longer I can carry on playing like this. Sad

‘No, this isn't it at all. Make it more... psssshhhh’.

Galtogrim Tor'mashrah
Xynodyne
The Initiative.
#113 - 2011-12-07 14:28:36 UTC  |  Edited by: Galtogrim Tor'mashrah
Thank god.. assets now stay in jump range order. :)

Issues:
1) Overview shows the wrong distances in missions..
2) Windows still are not pinable.
3) Windows no longer... or just sometimes do not blink if someone adds content :(
Obsidiana
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#114 - 2011-12-07 14:56:18 UTC
Drones will engage enemy if aggroed by them even if recalled (repeatedly) to drone bay. Each time an enemy fires on them they "lose" the return the drone bay command.
Flakey Foont
#115 - 2011-12-07 15:04:18 UTC
Mira Stargazer wrote:
Issues:

- Something is wrong with the coordinates also with acceleration gates in missions. Although sitting beside the gate, the overview can show for example 8000m and I'm still able to use it. When steering away from the gate, the distance is decreasing according to the overview - which is obviously wrong.

- The sound from tractors/salvagers are much higher than other turret sounds, it seems that they are not affected by the "quieter turret sounds" setting?

- Not everyone docked are visible through "guests". It seems to be random.

- UI windows: PLEASE let them stay where I put them. Not sure if it's a bug or by design...?

Suggestions:


- Personal/corporate bookmarks: Please do it the other way, I want quick access to the personal ones!

- "Loot all" button: Wonderful! But please add the possibility to have a shortcut for it.



This
Flakey Foont
#116 - 2011-12-07 15:05:00 UTC
Galtogrim Tor'mashrah wrote:
Thank god.. assets now stay in jump range order. :)

Issues:
1) Overview shows the wrong distances in missions..

.

Arigato Gozaimasu
Swedish Aerospace Inc
#117 - 2011-12-07 15:54:46 UTC  |  Edited by: Arigato Gozaimasu
After picking installation in the "manufacturing/invention/copying/ rev. eng." - window the wrong button is highlighted now after todays update patch. Instead of clicking one more time on enter I have to use my mouse to click on "OK"!!! What the ...!

Lol! But this is actually really annoying when you're doing a lot of inventions/manuf. jobs etc... REALLY ANNOYING!

Fix, thx bye!
bigjimslade64
Spaceballs The Corporation When.. Soon.
#118 - 2011-12-07 16:01:24 UTC
Windows 7 Professional 64-bit

Having issues w/ short cuts

press F to have drones engage target and got FPS window

F1 thru F8 not activating modules in combat. Twisted

Changed keybroad same problem.

please take a look under the hood. Straight

Thanks Blink

a'akanelle
Science and Trade Institute
Caldari State
#119 - 2011-12-07 18:53:58 UTC
OK.... not sure when this happened but I noticed it today after patching with client update #2.

Mac Client. OS X 10.7.2

I have two accounts with one Eve install (i.e. I don't dual box, or run both accounts at the same time), one character had a Rho Clone, the other had a PI clone. Logged in today and the lower SP character had the Rho Clone, and the Higher SP character had the lower PI Clone.

Upgraded back to Rho clone, and filed petition, but posting here for others to be aware to check your clone.
James1122
Perimeter Trade and Distribution Inc
#120 - 2011-12-07 18:58:20 UTC
Client freezes for around 30 seconds when switching modules at an SMA at a pos

....