These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

SCYLLA - General Issues

First post
Author
Jeaile
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#121 - 2015-03-24 22:30:17 UTC
CCP Atropos wrote:

Have you tried running as administrator? Or checking for running EVE processes? Something is either stopping you from accessing the file (such as permissions) or is keeping a lock on the file (such as a running EVE Client).


Maybe answered already, but I have had issues with patches when either steam or battle.net are running

And i do not use Eve through Steam, but it seems they must share some files.
Jared Tobin
Bloodstone Industries
B.S.I.
#122 - 2015-03-24 22:43:25 UTC  |  Edited by: Jared Tobin
Ignore this post, as I apparently cannot delete my own mistakenly error-riddled response.
Jared Tobin
Bloodstone Industries
B.S.I.
#123 - 2015-03-24 22:46:46 UTC  |  Edited by: Jared Tobin
Noriko Mai wrote:

Jared Tobin wrote:

- UI CONTEXT LISTING: SCIENCE/INDUSTRY UI: Manufacturing jobs do not "update themselves" when jobs are delivered. Instead, they remain in the list as "faded" lines of delivered jobs information. There is no "refresh" button to clear the list. One must close the Industry window, then reopen it to clear all "delivered" (faded) jobs.

I like it! Don't change that. This way I can see what was delivered without changing to the history filter everytime.



Well, I'm simply stating that as an issue, with possibly a "refresh button" solution that people could press IF they wanted to clear out the "faded delivered" jobs. I placed it as an issue with each Issue thread since last summer, simply because the job delivery behavior of lab jobs since last decade had always cleared themselves out of the list.

Some of us, like my own corporation, manage multiple corporate users' manufacturing, researching and copying job slots that number beyond 100+ job rows in the Sciene/Inudstry UI. In that scenario, there's a lot of scrolling going on.
Jeven HouseBenyo
Vanity Thy Name Is
#124 - 2015-03-24 23:26:10 UTC
All of my sounds are slightly 'muted' or softer, I'm having to physically change the volume on my computer speakers to hear the game with any clarity. I did go into the settings pages from ESC Button, doesn't seem to have boosted sound even when at max setting for Master Volume Slider. It might be a minor complaint, but it means resetting everything else's volume levels so I'm not deafened while trying to hear Eve. Normally I'd just reset those levels and be content, but each time I login, Eve is once again mostly silencing itself. I'm fighting a losing battle to not get a noise ordinance complaint against me, as 'fixing' the muffled sound ingame has everything else blast far too loud.

tl;dr version:

Sound messed up, wants to be quiet, won't stay audible each login.

>Jeven

Minny boat flyer, unofficial squeaky wheel.

'Game Ethics and Morality Monitor' I remember promises.

Snark at 11-24/7/365.25. Overshare? Yup.

Yes it's my fault. And if you don't staap it I'll do it again. ;-P

No you can't has my stuffs OR my SPs.

Brian Harrelstein
Science and Trade Institute
Caldari State
#125 - 2015-03-24 23:31:26 UTC
I'm getting a lot of lag while coming out of warp as well as jumping between systems. Not sure if it's related to the DL-on-demand, or something else in the latest patch.

System info: i7 4790k, 16gb memory, 256GB SSD hard drive, GTX980.
Petrified
Old and Petrified Syndication
TOG - The Older Gamers Alliance
#126 - 2015-03-25 00:13:23 UTC  |  Edited by: Petrified
Patching seems to have worked fine.
Are you intending to deliver the yacht from Worlds Collige on a later date? Blink


Edit... Ah, I see this was referenced here: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=5608034#post5608034

So a later date not the 24th. Lol

Cloaking is the closest thing to a "Pause Game" button one can get while in space.

Support better localization for the Japanese Community.

Jeven HouseBenyo
Vanity Thy Name Is
#127 - 2015-03-25 00:36:13 UTC
Wanted to make sure of this one before I added it to a bug list.

Today has been the most number of times where the background flashed solid white during missions in one day of logins. I've come to the resignation that this will happen occasionally, but it's hitting my graphics painfully regularly today. I can't fiddle with visual settings to rid my eyes of these blasts or I would! Please add this to bug list.

>Jeven

Minny boat flyer, unofficial squeaky wheel.

'Game Ethics and Morality Monitor' I remember promises.

Snark at 11-24/7/365.25. Overshare? Yup.

Yes it's my fault. And if you don't staap it I'll do it again. ;-P

No you can't has my stuffs OR my SPs.

Tarpedo
Incursionista
#128 - 2015-03-25 00:51:58 UTC  |  Edited by: Tarpedo
Bug / unfinished feature: game does not save configuration of headquarters on undock/relog - neither zoom level nor character position in the room.
Lifelongnoob
NerdHerd
#129 - 2015-03-25 00:57:50 UTC
ok i have 5 pcs - rather than having to dl to all 5 pc's i did the following:

i updated the first pc as normal then copied the new eve files cache folder onto the other 4 pcs

started launchers on each let launcher update then when prompted pointed the launcher to the folder where i copied the cache files folder to on each pc.

updater jumps to 100% (on the copying cache bit) then downloads the patches & finishes updating and game launched.

a much quicker way to get them all upto date :)
Garmyne Atavuli
Pator Tech School
Minmatar Republic
#130 - 2015-03-25 03:35:32 UTC
Everytime I enter or exit warp, jump through a jump gate I get stuttering, lag, framerate drop.... call it what you will.
Please fix.
Fade Toblack
Per.ly
The 20 Minuters
#131 - 2015-03-25 07:57:35 UTC
Jared Tobin wrote:
NEW "SCYLLA" ISSUES:
- UI GLITCH: PLANETARY CUSTOMS: Sometimes clicking "TRANSFER" in a Customs Office window will SOMETIMES CLOSE the window immediately, forcing you to re-open it to grab your freshly transferred Planetary Items.

- UI GLITCH: PLANETARY CUSTOMS: Conversely, a Customs Office window will REMAIN OPEN no matter how far away from that planet you travel to within that system.


First one isn't a new bug, Customs Offices have done that for just about as long as I can remember.

Second one is also existing behaviour, but that's not even a bug. When I've dropped stuff into my customs office and warped off, I'd *like* the window to stay open so that I can transfer goods down to the planet.
Saturday Beerun
Lost Ark Enterprises
#132 - 2015-03-25 08:35:05 UTC
Loading times are up.Endless resource processing whirlys.Another really good fek up.If the game runs worse how can it be a successful update.

I Want The Black Vindicator Back

Grateful Soldier
The Scope
Gallente Federation
#133 - 2015-03-25 08:56:50 UTC
Download seemed to go okay.

Opened EvE launcher. Signed in. Click play. Delay. Box appears ''not responding.''

Ran the forums. Followed some of the advice. Did not work.

Uninstalled EvE. Re-downloaded the client. Same as before.

Have tried rescache and it is saying that I have files missing that it needs to download. This is the last resort.

{Wouldn't mind the 4hrs back that I spent trying to figure out a) what went wrong b) how to fix it.}

G.S
Yazz Karron
Konami Riots
#134 - 2015-03-25 09:08:02 UTC  |  Edited by: Yazz Karron
I was running a mission and forgot my drones in space. So I jumped back to where I left them.

After scooping them into my drone bay, they still appeared on my overview. They where greyed-out but stil on the overview. After this occured every object on my overview (stations, stargates, sun, etc. ) was shown double. Ugh

The bug disappeared after a while and I could not reproduce it.

Edit: Also it felt like the overall performance of the game dropped. I have an old laptop and I play the game on low-medium settings, and usually it runes smooth. But not yesterday. Jfyi

o7
Val Mech
New April Moon
#135 - 2015-03-25 11:12:29 UTC  |  Edited by: Val Mech
Garmyne Atavuli wrote:
Everytime I enter or exit warp, jump through a jump gate I get stuttering, lag, framerate drop.... call it what you will.
Please fix.

After patch traveling have stuttering, mission running have stuttering, pvp have stuttering...

THE GAME BECAME UNPLAYABLE AT 100%!

Please fix this your bad work primarily!
manijak
Rogue Herring.
#136 - 2015-03-25 11:38:58 UTC
In first post CCP Falcon said " We are happy to announce that the Scylla release has been successfully deployed! " ,well im not happy at all...After patch game become unplayable with soo many bugs that is horrible..Cant even get to log on in to the game. Iv downloaded in last 24 hours more " patches " and *****,then i did in last 3 years...
Swann Zeigenfuse
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#137 - 2015-03-25 11:50:32 UTC
Jeven HouseBenyo wrote:
All of my sounds are slightly 'muted' or softer, I'm having to physically change the volume on my computer speakers to hear the game with any clarity. I did go into the settings pages from ESC Button, doesn't seem to have boosted sound even when at max setting for Master Volume Slider. It might be a minor complaint, but it means resetting everything else's volume levels so I'm not deafened while trying to hear Eve. Normally I'd just reset those levels and be content, but each time I login, Eve is once again mostly silencing itself. I'm fighting a losing battle to not get a noise ordinance complaint against me, as 'fixing' the muffled sound ingame has everything else blast far too loud.

tl;dr version:

Sound messed up, wants to be quiet, won't stay audible each login.

>Jeven


In my case I can't hear any audio whatsoever.
PirateFromRussia
Dharma Consortium
#138 - 2015-03-25 12:12:05 UTC
Yazz Karron wrote:
I was running a mission and forgot my drones in space. So I jumped back to where I left them.

After scooping them into my drone bay, they still appeared on my overview. They where greyed-out but stil on the overview. After this occured every object on my overview (stations, stargates, sun, etc. ) was shown double. Ugh

The bug disappeared after a while and I could not reproduce it.

Edit: Also it felt like the overall performance of the game dropped. I have an old laptop and I play the game on low-medium settings, and usually it runes smooth. But not yesterday. Jfyi

o7

I encountered double objects in overview bug as well. More to it, that was about a month ago. I was in a medium-sized fleet so I figured maybe it had something to do with an unexpected load on the solar system we were in. Or I just had a poor connection. Anyways, the bug was before Scylla.
Roxy Heart
The Scope
Gallente Federation
#139 - 2015-03-25 12:55:07 UTC
This patch has killed my ui, my overview settings, and all my browser bookmarks. I also can't stop the ****ing tutorial window from flashing at me.

Is there a way to retrieve all this stuff? I only just went through this crap on my new pc and really cba to do it again right now.
Rhyme Bittern
Imperial Shipment
Amarr Empire
#140 - 2015-03-25 13:03:54 UTC
In the new map, distant stars fade away and disappear as I zoom in toward them. This is really weird, and quite uncomfortable. I have to click-click-click-click on a star (the map is quite unresponsive) from far away, enter system view and zoom out in order to see the star and its neighbours properly.