These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Technology Lab

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE-O preview - multi-client preview / switcher - v1.18.3

First post First post
Author
Makari Aeron
Imperial Shipment
Amarr Empire
#201 - 2015-10-14 12:14:40 UTC  |  Edited by: Makari Aeron
Hmmmmm definitely something I need to look into ASAP then. Thanks.

EDIT: please note that I've paused development due to work om-nomming my time AND needing a new computer which I'm getting next week. I should start again in 1-2 weeks. Minor setbacks, I know. But when EVE loves to BSOD on me when I close it, it deters me from playing the game.

CCP RedDawn: Ugly people are just playing life on HARD mode. Personally, I'm playing on an INFERNO difficulty.

CCP Goliath: I often believe that the best way to get something done is to shout at the person trying to help you. http://goo.gl/PKGDP

Leonis Perthshire
Black Omega Security
Test Alliance Please Ignore
#202 - 2015-10-16 04:01:36 UTC
O i understand now why my room was so hot.

“If you win, you live. If you lose, you die. If you don’t fight, you can’t win!” – Eren Jaeger

White Maul

Karti Aivo
Caldari Provisions
Caldari State
#203 - 2015-10-16 17:28:38 UTC
Makari Aeron wrote:
Thanks for your feedback. Yeah, ISBoxer is definitely easier in that respect but it does cost money. I am actively trying to update EVE-O Preview in my spare time, but I normally only have time when work is slow, unfortunately the last couple weeks have not been.

I was actually wondering if the new launcher would make EVE-O preview obsolete. So far the "remember client location" of the launcher means I could strip away the location tracking. But I wouldn't consider doing that until the new launcher is out of beta and everything for location and size is working as intended. Even then I may not since the launcher can only set settings at launch.




oh this was in no means meant as negative critics, I really like where the project is going and together with the new launcher youre actually pretty close to replacing isboxer completely - thats very impressive! :)

The biggest QoL feature youre basicly "missing" for me now would be the "split all preview-windows evenly on Screen X"

but i was pretty quickly able to setup eve-o preview so that it works pretty well for what im doing most the time :)

Youre on a good track, thank you for doing this awesome work <3
Jaantrag
#204 - 2015-10-19 12:10:55 UTC
hmm .. forgot i had the win7 tweaker running to compensate some windows shortcomings .. closeing the tweaker and havent had any of the "zoomed" effect .. could be that caused it ..

also .. any way to force the "force hide" on some of the previews from start .. or turn it around and show only marked ones so no previews when u launch the clients after picking the toon the previews start showing up ..

EVElopedia < add this to your sig to show u WANT it back

Makari Aeron
Imperial Shipment
Amarr Empire
#205 - 2015-10-20 00:57:31 UTC
I'm currently reworking the program as a whole (or will be again when I resume next week). You'll just have to click on the checkboxes for now.

CCP RedDawn: Ugly people are just playing life on HARD mode. Personally, I'm playing on an INFERNO difficulty.

CCP Goliath: I often believe that the best way to get something done is to shout at the person trying to help you. http://goo.gl/PKGDP

Jaantrag
#206 - 2015-10-27 09:00:24 UTC
Makari Aeron wrote:
I'm currently reworking the program as a whole (or will be again when I resume next week). You'll just have to click on the check-boxes for now.


:) clicking no biggie ... actually rearranged the windows so no hiding needed anymore .. but that's that


today i had my clients open closing one i got an .NET error or something..

some reason it kept losing focus fast so took me 20 times of selecting a bit from it and hitting ctrl+c before i got it into my clipboard

Quote:
************** Exception Text **************
System.ArgumentException: Value does not fall within the expected range.
at PreviewToy.DwmApi.DwmUpdateThumbnailProperties(IntPtr hThumbnail, DWM_THUMBNAIL_PROPERTIES props)
at PreviewToy.Preview.RefreshPreview()
at System.Windows.Forms.Control.OnMouseLeave(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


there was a bit more, with the module names and locations .. will try to see if i can reproduce it .. looking the event manager another program using .net framework crashed 15 min before this in backround .. could be related ..

EVElopedia < add this to your sig to show u WANT it back

Makari Aeron
Imperial Shipment
Amarr Empire
#207 - 2015-10-27 18:09:14 UTC
DwmApi is the thing that accesses AERO. So it may be an aero problem.

CCP RedDawn: Ugly people are just playing life on HARD mode. Personally, I'm playing on an INFERNO difficulty.

CCP Goliath: I often believe that the best way to get something done is to shout at the person trying to help you. http://goo.gl/PKGDP

Laconquista Toledo
Doomheim
#208 - 2015-11-05 21:04:33 UTC
Does this now work on win10?
CowRocket Void
Of Tears and ISK
Shut Up I'm Trying
#209 - 2015-11-05 21:39:37 UTC
Laconquista Toledo wrote:
Does this now work on win10?



I use it with up to 12 clients, haven't had a problem running Win10

except the known "always on top" bug

bleeding shadow darkness > did i just saw a red procurer? :P

Makari Aeron
Imperial Shipment
Amarr Empire
#210 - 2015-11-06 13:55:03 UTC
Yeah, I get the always on top bug as well. I'm not quite sure why that's happening. But I'm trying to spend more time rewriting the program than trying to fix the old one.

CCP RedDawn: Ugly people are just playing life on HARD mode. Personally, I'm playing on an INFERNO difficulty.

CCP Goliath: I often believe that the best way to get something done is to shout at the person trying to help you. http://goo.gl/PKGDP

Leonis Perthshire
Black Omega Security
Test Alliance Please Ignore
#211 - 2015-11-07 02:22:30 UTC
If you need lab rats heres one.

“If you win, you live. If you lose, you die. If you don’t fight, you can’t win!” – Eren Jaeger

White Maul

WelcomeBack
The Scope
Gallente Federation
#212 - 2015-11-10 21:03:25 UTC
This tool is brilliant!

It could completely replace OnTopReplica if you could select certain areas of each window to be shown as the preview but I'm getting ahead of myself

Excellent work
Makari Aeron
Imperial Shipment
Amarr Empire
#213 - 2015-11-11 14:46:33 UTC
Thanks! I'm actually working on that in my (exceptionally limited) spare time.

CCP RedDawn: Ugly people are just playing life on HARD mode. Personally, I'm playing on an INFERNO difficulty.

CCP Goliath: I often believe that the best way to get something done is to shout at the person trying to help you. http://goo.gl/PKGDP

Zekora Rally
Negative Density
D3nse Matter
#214 - 2015-11-18 05:32:33 UTC
I have no idea of what's going on but my taskbar previews in win 10 either aren't animated or shrunk to a pee size at the top left of the preview. Worked perfectly fine on win 7.
Zekora Rally
Negative Density
D3nse Matter
#215 - 2015-11-18 06:14:14 UTC
LadyBlademaster wrote:
Quote:
after a long long while started using it again .. 4 clients on one screen piled on top of eachother and the eve-o thumbnails on the right edge of that screen for fast switching between the clients ..

had some wierd thing when some thumbnails were little "zoomed" didint show the hole client in there ticked and unticked the track client couple times minimized the clients and the thumbnails showed up as they should .. then i click on one and client shows up BUT the thumbnail itself turns mostly white and showing the client in the top left corner about 10% of the hole thumbnail size .. any advice ? .. w10 fault problems ? ... nohting like this happend when i was using w7 while back ..


as of the new launcher .. perhaps eve-o can drop some settings once the launcher is baked out of beta, but i dont see it replacing eve-o .. launcher as the name says is a launcher to open the clients and settings for em .. still would need a client switcher to toggle between the clients .. but time will tell what they come up with for the launcher ..


I can verify that theirs an issue with windows 10 - I also was getting memory leaks first into cpu then gpu which crashed my computer badly. Since found an app that let me install an older verson of aero and it seems to of ended the issue.

How did you go about doing this?
Mermaids StarFox
The Scope
Gallente Federation
#216 - 2015-11-24 02:47:20 UTC
Zekora Rally wrote:
I have no idea of what's going on but my taskbar previews in win 10 either aren't animated or shrunk to a pee size at the top left of the preview. Worked perfectly fine on win 7.



something similar happen to me, i can configure 3 clients np, but the previews are not animated. i have windows 8.1 64 bits. any suggestions on what should i try?

Makari Aeron
Imperial Shipment
Amarr Empire
#217 - 2015-11-24 15:44:52 UTC
Just to check, are you clients:
--In Windowed Mode
--Not Minimized

Sadly, I've stalled on development due to work and prepping for the holidays. Hopefully I have more time soon.

CCP RedDawn: Ugly people are just playing life on HARD mode. Personally, I'm playing on an INFERNO difficulty.

CCP Goliath: I often believe that the best way to get something done is to shout at the person trying to help you. http://goo.gl/PKGDP

Mermaids StarFox
The Scope
Gallente Federation
#218 - 2015-11-25 19:35:57 UTC  |  Edited by: Mermaids StarFox
yes, my clients are windowed mode which i usually play on full screen (window maximized). i use this option to be able to use the internet browser or being alt tabbed on something else. here is a printscreen of my setup.

please note i get the same behavior at my home computer and my office computer. they both have different video cards (one ATI and one AMD) which i discard it being a video driver issue.

Here is the in game graphic configuration : http://i.imgur.com/t1JSGUj.png

Here is my preview windows setup : http://i.imgur.com/gi240dK.png

EVE-O Config: http://i.imgur.com/fsaSwFn.png

And last one, 1 active window and 2 previews : http://i.imgur.com/z5fREJM.png

I really love the program, but having no animation on the preview windows is a downer for me :(. Anyone else having the same issue?


Edit: on the graphic configuration in game, ive tried to use the lowest, mid and highest config and i get the same results.
Jaantrag
#219 - 2015-11-25 20:38:27 UTC
Mermaids StarFox, when u start it all up do you launch eve-o before or after the clients ?
Zekora Rally as a answer to you too once i have all clients running and eve-o thumbnails messed up i restart it and it seems to run as it should, untill something upsets it and one or two thubnails start acting up. then again restart eve.o and it works ok.

EVElopedia < add this to your sig to show u WANT it back

Mermaids StarFox
The Scope
Gallente Federation
#220 - 2015-11-25 21:48:05 UTC
Jaantrag wrote:
Mermaids StarFox, when u start it all up do you launch eve-o before or after the clients ?
Zekora Rally as a answer to you too once i have all clients running and eve-o thumbnails messed up i restart it and it seems to run as it should, untill something upsets it and one or two thubnails start acting up. then again restart eve.o and it works ok.




Jaantrag, i just closed everything (even the launcher).....Opened EVE-O, then i opened the EVE launcher, proceeded to open up my 3 clients and i still gets my non-animated preview windows.