These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Crius Issues

First post First post
Author
Servanda
Liga Freier Terraner
Northern Coalition.
#21 - 2014-07-22 12:00:19 UTC
Invention jobs that had been running seem to be missing the decryptor me / pe bonus
Mhari Dson
Lazy Brothers Inc
#22 - 2014-07-22 12:00:25 UTC
First time I opened the industry UI it flipped out and was showing me all blueprints in all locations regardless of what I set it to for inventory, close/reopen seemed to fix this.

Then i delivered 10 invention jobs, 2/10 were succesful and it listed them as delivered, 1 nighthawk, 1 vulture. However these blueprints are not in the corp hangar or in the inventory of the posting character.
Trent Ambraette
Order of the Shadow
The Revenant Order
#23 - 2014-07-22 12:00:58 UTC
Moving BPOs from one NPC station to another does not cause their "Facility" value to be updated automatically, making it appear as if the blueprints are not available for installation at the new station. This is circumvented by selecting "All facilities" from the top selection menu and clicking and dragging the blueprint to the installation box in the new station.
CCP Contra
C C P
C C P Alliance
#24 - 2014-07-22 12:02:36 UTC  |  Edited by: CCP Contra
Mhari Dson wrote:
First time I opened the industry UI it flipped out and was showing me all blueprints in all locations regardless of what I set it to for inventory, close/reopen seemed to fix this.

Then i delivered 10 invention jobs, 2/10 were succesful and it listed them as delivered, 1 nighthawk, 1 vulture. However these blueprints are not in the corp hangar or in the inventory of the posting character.

Was the blueprint in a station and the job on a POS?
Nezloi Rab1
Blue Lagoon Consortium
#25 - 2014-07-22 12:03:18 UTC
CCP Contra wrote:
Nezloi Rab1 wrote:
Reverse engineering jobs on POS can't be delivered. Nothing happens after "Deliver" button click, either "Deliver all jobs".

Where they in some container before?


Nope, all jobs were started with relics from corp folder at Experimental Labs. Btw, manufacturing jobs were delivered without problems.
Celor Ma'fer
Jouhinen Inc
#26 - 2014-07-22 12:05:32 UTC
CCP Contra wrote:
Celor Ma'fer wrote:
I delivered my research jobs without any issues, but when I tried to deliver my manufacturing jobs (remotely) the UI didn't update. I click on deliver and nothing seemingly happens, it still says deliver but if I click on it again I get a pop-up saying "This job cannot be completed as it has already been completed"

Close and re-open the UI and the jobs are no longer listed

Sounds like a refreshing issue on the Delivery tab. We will keep a track on this, but your items were delivered correctly.



Yep everything was delivered OK, just thought I'd give you a heads up Big smile
Retar Aveymone
DJ's Retirement Fund
Goonswarm Federation
#27 - 2014-07-22 12:06:47 UTC  |  Edited by: Retar Aveymone
taxes set on outposts are not applying

various outposts have...highly unlikely...job cost scaling (we have an amarr factory, 2r-, that believes it is in the red on ME research)
Mhari Dson
Lazy Brothers Inc
#28 - 2014-07-22 12:07:17 UTC  |  Edited by: Mhari Dson
CCP Contra wrote:
Mhari Dson wrote:
First time I opened the industry UI it flipped out and was showing me all blueprints in all locations regardless of what I set it to for inventory, close/reopen seemed to fix this.

Then i delivered 10 invention jobs, 2/10 were succesful and it listed them as delivered, 1 nighthawk, 1 vulture. However these blueprints are not in the corp hangar or in the inventory of the posting character.

Was the blueprint in a station and the job on a POS?


was done on location at an NPC station, installed and delivered in station from the corp hangar. No POS involved
CCP Contra
C C P
C C P Alliance
#29 - 2014-07-22 12:09:06 UTC
Retar Aveymone wrote:
taxes set on outposts are not applying

various outposts have...highly unlikely...job cost scaling (we have an amarr factory, 2r-, that believes it is in the red on ME research)

It may take a while to update taxes. It is fixed internally and it is in the known issue list.
5n4keyes
Sacred Templars
#30 - 2014-07-22 12:09:36 UTC
I have some dreads on research, this started before the patch, 3 of the BPOs are the same ME/PE, and one slightly better. All were installed at the same time, all bar a few seconds between jobs. Pre patch they were all due to come out at the same day and time. Now there is a bit a difference, a difference of 4 days...

http://i.imgur.com/HTEUsHm.png

Very odd....
Lex Striker
Eldron Enterprises
#31 - 2014-07-22 12:11:50 UTC  |  Edited by: Lex Striker
This is cosmetic, but I have an issue with the way BP's are displayed in the Industry BP Inventory. In the old version, one could chose to sort by 'Group'. Now Group Category is no longer shown in the Industry BP list. Being able to sort by 'Group' will help organize my BP's so as to better access them. I would appreciate it if the Group Category was returned to the Industry BP List. Thank you.
KIller Wabbit
MEME Thoughts
#32 - 2014-07-22 12:12:36 UTC
Customs Office dialog dies when a transfer from launchpad executed.
KIller Wabbit
MEME Thoughts
#33 - 2014-07-22 12:14:24 UTC
Salpun wrote:
So all the issues in the Sisi issues thread got fixed?

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL Why would they start now?
Theng Hofses
Blackwater USA Inc.
Pandemic Horde
#34 - 2014-07-22 12:14:29 UTC  |  Edited by: Theng Hofses
Placeholder
Arindel Heideran
Ad Perpetuam Memoriam Heideran VII
Silent Infinity
#35 - 2014-07-22 12:15:49 UTC
I've got an inconsistent issue. Haven't figured out what caused this to happen on one of my POS's, not the 3 others I'm changing today.

I anchored a moon harvesting array in a 0.4 system, and while the POS UI as well as the bracket both show it to be anchored, any time I try to do anything with any module in that POS, i get an error message saying the Moon Harvesting Array is anchoring.

It's been over an hour. I have relogged the character originally involved with anchoring, left system with him, brought in a different character in my corp to try to fix, attempted to unanchor the moon harvesting array (same issue as changing any other module) have assigned and unassigned the moongoo selected, have reloaded the process tab on the POS ui, and am out of ideas for how to fix it. Support ticket has been opened by the character that originally anchored it.

And in the meantime I'm eating the fuel cost on this POS and not getting the moongoo so a fix would be nice.
Theodora T
Space Gypsies
#36 - 2014-07-22 12:16:32 UTC
i have no idea if this is correct or not, but to take a simple t1 frigate bpo (merlin) from TE 0% to TE -10% is approx 14 hours and 1.7m isk. However to take it from TE -10% to TE -20% is another 43.5 days and 261m isk. Are these numbers acting as planned?
Ovia Dextems
Northen Tactical Academy
#37 - 2014-07-22 12:16:42 UTC
Delievering research job doesn't release slot - still have 10/10, while only 9 jobs are in list and 1 job in 'history'
CCP Contra
C C P
C C P Alliance
#38 - 2014-07-22 12:17:29 UTC
Mhari Dson wrote:
CCP Contra wrote:
Mhari Dson wrote:
First time I opened the industry UI it flipped out and was showing me all blueprints in all locations regardless of what I set it to for inventory, close/reopen seemed to fix this.

Then i delivered 10 invention jobs, 2/10 were succesful and it listed them as delivered, 1 nighthawk, 1 vulture. However these blueprints are not in the corp hangar or in the inventory of the posting character.

Was the blueprint in a station and the job on a POS?


was done on location at an NPC station, installed and delivered in station from the corp hangar. No POS involved


During a quick check I can see those two blueprints in your corp.
DeODokktor
Dark Templars
The Fonz Presidium
#39 - 2014-07-22 12:17:52 UTC  |  Edited by: DeODokktor
Servanda wrote:
Invention jobs that had been running seem to be missing the decryptor me / pe bonus


I installed a 600 run breacher bpc prior to patch, its output is showing wrong too.
Hoping it doesnt pop out as a "new style" bpc,, what a waste of a 600 run tech1 ship :( ...



Also, where are the teams?
CCP Contra
C C P
C C P Alliance
#40 - 2014-07-22 12:19:31 UTC
Ovia Dextems wrote:
Delievering research job doesn't release slot - still have 10/10, while only 9 jobs are in list and 1 job in 'history'

Close and open window, if this persists, send us a bug report with a screenshot please