These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
123Next pageLast page
 

[Crius] Current known issues

First post
Author
CCP Paradox
#1 - 2014-06-10 13:36:54 UTC  |  Edited by: CCP Goliath
Here is a list of known issues for the current 2014-EDOUARD/ CRIUS build.
We will update as we resolve and submit the fixes to Singularity.

Update: 21/07/2014

Open / Known Issues

  • Industry UI: Copying, ME and TE jobs require take access to division 1 for materials regardless of the division they are installed from
  • Industry UI: Facility drop down in blueprints tab not sorted correctly
  • Industry UI: The right click menu in Input and output should show the options in the same order as other menus
  • Industry UI: Odd Cursor Behaviour in the JOB RUNS boxes
  • Industry: Impounded blueprints are still listed in the Blueprints tab
  • Industry: Minimised Industry window does not maximise when Use Blueprint is selected from a Blueprints context menu
  • Industry: Spamming the horizontal resizing can briefly show blue line outside of Industry window
  • Industry: Teams filter only searches on the Specialities column in the Teams tab
  • Industry: When a POS structure such as an Ammunition Assembly Array is destroyed whilst running an industry job, the job will remain in the 'Active Job' section of the Industry window, multiple exceptions thrown
  • Industry: Relics have the option to "Use Blueprint" even if they are not BP
  • Industry: Research/Manufacturing Jobs can be started and remain in progress when the relevant service at an outpost is disabled
  • UI: Cannot access Structure storage in a POS if the structure is more than 3000m away and the shield is down.

  • Should be fixed - Require Validation
  • Industry: Rapid Equipment Assembly Array missing 5% ME penalty
  • Industry: Minor issues around the offlining of pos mods that are running jobs
  • Gameplay: Unable to delegate control of fighters in 0.4 space

CCP Paradox | EVE QA | Team Phenomenon

Space Magician

CCP Ytterbium
C C P
C C P Alliance
#2 - 2014-06-10 13:39:37 UTC
Moved this as a sticky since you forgot to do it. Tssk always have to rely on the Frenchman to do your dirty work uh? P
EMT Holding
EMT Holding Corporation
#3 - 2014-06-10 13:42:01 UTC
That's quite a comprehensive list of things that don't work, especially around some of the new features.

On the subject of the max value of a signed int being shown for jumps to blueprints in wspace, assuming that you're going to fix it or have it display something else, could you pass that on to the assets window team too?
H3llHound
Hogyoku
Goonswarm Federation
#4 - 2014-06-10 14:08:14 UTC
The estimated volume of refined products is also incorrect.
Maximus Aerelius
PROPHET OF ENIGMA
#5 - 2014-06-10 14:09:31 UTC
CCP Ytterbium wrote:
Moved this as a sticky since you forgot to do it. Tssk always have to rely on the Frenchman to do your dirty work uh? P


What other use is there for a Frenchman? Blink

Anyway, great list and fantastic work on getting this in guys. GGWP.
H3llHound
Hogyoku
Goonswarm Federation
#6 - 2014-06-10 14:19:36 UTC
One more bug: I cant start any manufacturing jobs right now. I am docked in PVH8 with BPO and minerals in personal hangar. UI gives me the green light to start the job but when i press 'Start' i get this error. I have the funds in my wallet.

Unable to install job due to the following reasons:
Insufficient funds to pay job cost

Error.ACCOUNT_FUNDS (0.0, 641)
CCP Contra
C C P
C C P Alliance
#7 - 2014-06-10 14:43:44 UTC  |  Edited by: CCP Contra
H3llHound wrote:
One more bug: I cant start any manufacturing jobs right now. I am docked in PVH8 with BPO and minerals in personal hangar. UI gives me the green light to start the job but when i press 'Start' i get this error. I have the funds in my wallet.

Unable to install job due to the following reasons:
Insufficient funds to pay job cost

Error.ACCOUNT_FUNDS (0.0, 641)


Hey H3llHound

Thanks for letting us know, we have been noticing this issue in some characters only. We will be looking into this.


-CCP Contra
hellswindstaff
The Dikembe Mutombo Shotblocking Team
#8 - 2014-06-10 15:02:47 UTC  |  Edited by: hellswindstaff
the repetitive crashing on my alt is quite annoying.... All I did was undock in an orthus..and I cant log in since without it crashing. Other toons on the account have no issues. I was docked and undocked the Orthus and wham can't get back in since

this toon has no issues nor do the others on account.
MailDeadDrop
Archon Industries
#9 - 2014-06-10 15:07:56 UTC
FYI hellswindstaff you're leaking intel on that screenshot.

MDD
hellswindstaff
The Dikembe Mutombo Shotblocking Team
#10 - 2014-06-10 15:12:01 UTC
MailDeadDrop wrote:
FYI hellswindstaff you're leaking intel on that screenshot.

MDD


If TQ was halfway decent i Might care.....
Dimitri Forgroth
Trespassers' Society
#11 - 2014-06-10 15:12:43 UTC
Theres some audio with warping causing crashing, disabling audio should fix it. (has been reported to Habakuk who's reproduced)
Icarus Narcissus
Pathway to the Next
The Revenant Order
#12 - 2014-06-10 15:17:35 UTC
Manufacturing job for a Rhea states it requires 2 Charons
CCP Claymore
C C P
C C P Alliance
#13 - 2014-06-10 15:27:24 UTC
Hey Icarus Narcissus,

We are aware of this issue and are sorting it.

Cheers.

Quality Assurance Analyst Team Psycho Sisters

hellswindstaff
The Dikembe Mutombo Shotblocking Team
#14 - 2014-06-10 15:38:49 UTC
All the Mordus ships cause crashes with an audio bug atm disable audio until it gets sorted if you need to test them.
DissentersWillAbhor
Felix Legions
Second-Dawn
#15 - 2014-06-10 16:53:55 UTC
What roles were changed for the manufacturing? On TQ, I can successfully manufacture something in my POS. When I try to do the same job on SiSi, the industry tells me that I do not have access to that division's wallet. I have tried this for 6 out of the 7 divisions (the ones I have access to in my corp).

SiSi: material in 1st division
http://prntscr.com/3rhs3r

TQ: material in 1st division
http://prntscr.com/3rht00
Noriko Mai
#16 - 2014-06-10 17:09:52 UTC
Market

Pilot's License Extension (PLEX)

  • This category has a subcategory with exactly the same name. It's is kinda pointless.

"Meh.." - Albert Einstein

Seirsan Hamabu
Ka'ra Shabuir Inc.
#17 - 2014-06-10 18:21:57 UTC
Are we supposed to be able to start jobs using blueprints that are inside a container?

If so I get the following error when trying:

Unable to install job due to the following reasons:
Cannot use this blueprint from its current location

Error.INVALID_BLUEPRINT_LOCATION (,)

If we aren't supposed to be able to instal from cans then it would be nice if those blueprints did not show up in available blueprints list.


Also the listing of materials available does not update when I change input locations. After selecting a different input location I have to also change the number of runs before the list of materials will update.
Yuki Kasumi
Some names are just stupid
#18 - 2014-06-10 18:29:00 UTC
I am unable to launch the client. I patched using the launcher and the launcher lets me log in, however when the client starts I am given two messages:

Message 1: Update available ( A new version of EVE Online is available, please update with the EVE launcher.)
Message 2: Information (Account: EVE-SSO-CONNECTION has been disabled) Subscription expired.

The second message is odd because I have kept my account subscribed on Tranq. Any solution? Or do I have to wait for another mirror?

Krolas
Revolutionary Force - Organisational Structure
#19 - 2014-06-10 18:33:01 UTC
I#m trying to manufacture a garmur from a bpc i shot in the belts. I have all materials and skills needed. It gives me this error message:

Unable to install job due to the following reasons:
The cost to install this job is invalid
The job cost has changed
The facility tax rates have changed

Error.INVALID_COST ()
Error.MISMATCH_COST (206, 0)
Error.MISMATCH_TAX (21, 0)
Droidyk
Maniacal Miners INC
#20 - 2014-06-10 19:37:59 UTC
Yuki Kasumi wrote:
I am unable to launch the client. I patched using the launcher and the launcher lets me log in, however when the client starts I am given two messages:

Message 1: Update available ( A new version of EVE Online is available, please update with the EVE launcher.)
Message 2: Information (Account: EVE-SSO-CONNECTION has been disabled) Subscription expired.

The second message is odd because I have kept my account subscribed on Tranq. Any solution? Or do I have to wait for another mirror?



A lot of people having the same issue. I have both of these errors showing for me after I ve updated and repaired client, then I ve created a new folder and downloaded completely new client and updated it, the same two errors are showing up even after many different solutions.
123Next pageLast page