These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
Previous page123
 

Rubicon 1.3 on Singularity - General Feedback thread

First post
Author
James Amril-Kesh
Viziam
Amarr Empire
#41 - 2014-03-04 09:49:33 UTC
Engine booster effects aren't displaying anymore.

Enjoying the rain today? ;)

Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#42 - 2014-03-05 23:22:49 UTC
James Amril-Kesh wrote:
Engine booster effects aren't displaying anymore.

they worked for me but the engine trails seem less bright

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Thrawn Isagar
Caldari Navy Industrial Division
#43 - 2014-03-07 21:06:11 UTC
Sisi is showing 100+ connected but I am getting this message:

Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong.

Any Ideas?
Salpun
Global Telstar Federation Offices
SLYCE Pirates
#44 - 2014-03-07 21:07:39 UTC
Thrawn Isagar wrote:
Sisi is showing 100+ connected but I am getting this message:

Could not connect to the specified address. Odds are that you have not established an internet connection, the server isn't running, or the server address or port number was wrong.

Any Ideas?

restart your computer if that does not work change the short cut wording.

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Previous page123