These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Linux

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Flickering after 04/02/2014 [Fixed 06/02/2014]

First post
Author
Rimfus
Real Enemy
UNREAL Alliance
#261 - 2014-02-05 12:02:10 UTC
eXeler0n wrote:
Rimfus wrote:
the cancelled subscriptions: 4 account (with pay for real money)

may be, i come back ... but don`t think ... crazy ccp


You call CCP crazy for a problem with EVE on a operating system they do not officially support?
I'm not happy with the problems, but I know, that they can occure and that this is my problem. I pay my subscription fee for a working windows (and mac) client. A working linux client is not part of the contract with CCP and you can't complain about problems with EVE on linux.

We should be happy that EVE runs with wine and I'm confident, that CCP will fix this problem - sooner or later.



u realy thing i make it only becouse of this problem?
we have problem with linux (3+ year), we have problem with game ui, we have problem with game lags ...
in this game, we always have crazzy problem, and now, we can`t play ... realy nice
Wishyouwell
Bad Company V3
#262 - 2014-02-05 12:10:45 UTC
Did we have any patch @DT, that might fixed this issue? i cannot check the game until this evening, please someone give me a quick update!
HaNa Fraser
The Scope
Gallente Federation
#263 - 2014-02-05 12:12:23 UTC
so the 05/02/2014 patch left things broken... still have the flickering! Unplayable
Rimfus
Real Enemy
UNREAL Alliance
#264 - 2014-02-05 12:12:35 UTC
Wishyouwell wrote:
Did we have any patch @DT, that might fixed this issue? i cannot check the game until this evening, please someone give me a quick update!


we have new patch, but ccp don`t fix our problem
kachan Aideron
The Scope
Gallente Federation
#265 - 2014-02-05 12:19:53 UTC
cool, patch don`t work
thanks for this amazing patch
kachan Aideron
The Scope
Gallente Federation
#266 - 2014-02-05 12:28:21 UTC
i don`t want to return into Dota
Wishyouwell
Bad Company V3
#267 - 2014-02-05 12:38:10 UTC
Due to the Steam machine powered linux gaming, CCP should invest more into this platform once again...
cos i am not going to isntall any MS Software just for playing purposes....
Knight Diver
NullVoidZero
#268 - 2014-02-05 12:50:22 UTC
Confirm the flickering on opensuse 12.3, latest wine. Was unhappy, when today's patch didn't solve anything. Will be cancelling 2 characters subscription for 6 months, if the problem lasts for over a week
Osamo Kazumoto
Red's Swashbucklers Corp
Red Alliance
#269 - 2014-02-05 12:52:08 UTC
Same ****, everything flicking as hell.

Ubuntu + Crossover Ofiice
Mac + Crossover Office
St Lamarque
Dusk Mirror
#270 - 2014-02-05 12:55:03 UTC
Arch x64
wine 1.7.10
Nvidia R240
LIBGL_ALWAYS_SOFTWARE=1 - don't work, used nvidia proprietary drivers
Flicking.
Thank's for amazing "fixed graphics part" of patch :-(
Kost Adoulin
The Stakeholders
#271 - 2014-02-05 12:59:33 UTC
The problem persists for me after today's patch. Still can't get to character selection screen.

ATI Radeon HD 3650, Ubuntu 12.04 LTS, wine 1.4

Everything was working perfectly two days ago.
Mishkwamakus
Triamigos
#272 - 2014-02-05 13:04:41 UTC
I noticed that changing Shader Quality mode changes flicker behaviour, like in High quality station enviroment vanish or start flicker, but neocom becomes look better.
Maybe we can find some solution to override problem on wine side? As it look like not very productive to sit and wait for it.
Phantianos Mayak
Perkone
Caldari State
#273 - 2014-02-05 13:20:11 UTC  |  Edited by: Phantianos Mayak
Mishkwamakus wrote:

As it look like not very productive to sit and wait for it.


Indeed. Some are looking for solution. But, the reason of this thread is not to find a solution, but to show to CCP that we need a solution. All GNU/Linux users are not programmers, engineer, what else, but just end-users. If you have a solution, please, gives it !

Somebody, just endusers (I guess), trying to do something, like this post: http://forum.winehq.org/viewtopic.php?f=8&t=21049 --> PAY ATTENTION: you must copy/paste the address, if you just click, there is some mistake, and don't go to the right place.

Regards
Kosh Asanaki
State War Academy
Caldari State
#274 - 2014-02-05 13:27:54 UTC
same problem

mac os x mavericks
wine
AugustuSS Karro
Crimea-Karro Corporation
#275 - 2014-02-05 14:23:02 UTC
CCP To Discontinue EVE Online Support For Linux.

This discussion has been archived Big smile

http://games.slashdot.org/comments.pl?sid=1120565&cid=26777175

ASTORBG
A Blessed Bean
Pandemic Horde
#276 - 2014-02-05 14:24:47 UTC
Same issues here on my PCLinuxOS!

The problem still persists as of 05.02.2014 after dt.
Daneel Trevize
Give my 11percent back
#277 - 2014-02-05 14:49:08 UTC
My view of the problem.

http://www.youtube.com/watch?v=buoO4yGXIbU

Near the start I mouse over the Neocom and it wigs out.
Spoofeydoo
Eternity INC.
Goonswarm Federation
#278 - 2014-02-05 14:56:36 UTC
Loki Angrboda wrote:


Not at all. Once, there was Linux Support: http://www.linuxgames.com/archives/11565
I'm new, but some friends are playing since the good old linux days.


The good old "Linux Support" days you mention was so bad we were forced to drop the Cedega client and run the much better Windows client with WINE.

I have a fruit cup and I'm not afraid to use it.

Torval Shank
Caldari Provisions
Caldari State
#279 - 2014-02-05 15:17:31 UTC
Yep, problem seems, if anything, to be even worse now than it was before. Lovely.
Kropotkin
Center for Advanced Studies
Gallente Federation
#280 - 2014-02-05 15:23:53 UTC