These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE General Discussion

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

cant patch launcher or direct

First post
Author
Sextus Meridius
The Scope
Gallente Federation
#121 - 2013-09-11 17:48:23 UTC
Muad 'dib wrote:
GOT MINE WORKING - I DID THE FOLLOWING

Manual Patch (run evefile.exe from bin folder)

Let it do its thing updating. when the launcher restarts CLOSE it and run repair tool.

eve then worked for me (direct evefile.exe from bin folder) .


didn't work for me

o well ill look for something else to try

thanks anyway
Jack Wager
Evecrack Corporation
#122 - 2013-09-11 17:51:13 UTC
trolls. Mine works, but i'm talking about my pecker///
Landariel
Adv0catus Diab0li
#123 - 2013-09-11 17:51:42 UTC
great game!

i paused for more then 2 yeras and i am back for 2 whole days now.....shortest comeback ever!

where can i get back the money for my PLEX?

any chance that this issue will get fixed soon?
Qaidan Alenko
Eezo-Lution Inc.
#124 - 2013-09-11 17:52:18 UTC
Qaidan Alenko wrote:
Muad 'dib wrote:
GOT MINE WORKING - I DID THE FOLLOWING

Manual Patch (run evefile.exe from bin folder)

Let it do its thing updating. when the launcher restarts CLOSE it and run repair tool.

eve then worked for me (direct evefile.exe from bin folder) .

Excellent.. this seems to be working for me... *crosses fingers*

And... Nothing... What?
Go ahead... Get your Wham on!!!
Gremoxx
Wing Commanders
#125 - 2013-09-11 17:52:20 UTC


patching dont work and I cant play Shocked

Wayne Aideron
Doomheim
#126 - 2013-09-11 17:52:20 UTC
ok of everybody saying me to, POST A DAM SOLUTION, THANK YOU!!!!
Lord Tryal
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#127 - 2013-09-11 17:54:41 UTC  |  Edited by: Lord Tryal
Sometimes I really got surprised in how CCP could mess something so basic like test server, preproduction and production server doctrine...

And they are even so borious to refuse certified candidate when they put out some opening for project management...

Maybe they are scared to have to pay some PMP to bring them on the route of creating established production process...

Of course no SLA at all in they're beautifull and balanced TOS...
Nova Satar
Annihilate.
#128 - 2013-09-11 17:54:45 UTC
Landariel wrote:
great game!

i paused for more then 2 yeras and i am back for 2 whole days now.....shortest comeback ever!

where can i get back the money for my PLEX?

any chance that this issue will get fixed soon?


oh shut uuuupppppp blaaaaaaaaaaaaaaaaarrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Raimundo Desilu
Jolly Codgers
Get Off My Lawn
#129 - 2013-09-11 17:54:56 UTC
A wise advice: set the Launcher to not delete patches after use
Alex Vox
Viziam
Amarr Empire
#130 - 2013-09-11 17:55:23 UTC
Max Karma wrote:
We are the 15%


I hope you become famous with that quote! Big smile
Atumra Severasse
The Scope
Gallente Federation
#131 - 2013-09-11 17:55:30 UTC
C'mon stop complaining, I think (and hope) CCP is doing their best to fix it... sh... erhm "things" happens especially when releasing new versions. And given the load on the servers while every single player it's patching, it's very hard to test it before the actual release.


P.S.: I'm eager to log in again aswell
Jack Wager
Evecrack Corporation
#132 - 2013-09-11 17:55:33 UTC
HAH! Success! Now i only get to 7.7% wait for it...1 minute later to 15% now. and lockup! hooray! they are making no progress!
Muad 'dib
Digital Ghosts
#133 - 2013-09-11 17:56:09 UTC
Qaidan Alenko wrote:
Qaidan Alenko wrote:
Muad 'dib wrote:
GOT MINE WORKING - I DID THE FOLLOWING

Manual Patch (run evefile.exe from bin folder)

Let it do its thing updating. when the launcher restarts CLOSE it and run repair tool.

eve then worked for me (direct evefile.exe from bin folder) .

Excellent.. this seems to be working for me... *crosses fingers*

And... Nothing... What?


Sorry bro, im definitely online now. not sure what may have been done different at any point.

i did try a few methods a few times, somthing got the kajiger

Cosmic signature detected. . . . http://i.imgur.com/Z7NfIS6.jpg I got 99 likes, and this post aint one.

Jack Wager
Evecrack Corporation
#134 - 2013-09-11 17:57:37 UTC
Atumra Severasse wrote:
C'mon stop complaining, I think (and hope) CCP is doing their best to fix it... sh... erhm "things" happens especially when releasing new versions. And given the load on the servers while every single player it's patching, it's very hard to test it before the actual release.


P.S.: I'm eager to log in again aswell


no it is not hard to test a patch. you run a concurrent server system, like many companies do, and you see what it does to that one before you roll it out the the main servers. Do you grab a paper clip and jam it into an electricval outlet? NO. you get your little brother to do it first. :)
Pandoria Maulerant
Atrox Aeternius
#135 - 2013-09-11 17:57:40 UTC
One would imagine that after 10 years they would get it right....
Got the same issue here. And its not the first time **** like that happens.
What a bunch of amateurs at CCP
Landariel
Adv0catus Diab0li
#136 - 2013-09-11 17:57:43 UTC
Nope, i don't want to shut up Big smile

I want to play after a hard day full of work and all i can do is staring at my screen with growing frustration that CCP didn't learn a fuckign thing during the last 2 years....


this sucks...

Sextus Meridius
The Scope
Gallente Federation
#137 - 2013-09-11 17:58:19 UTC

11.09.2013 17:47 |
By CCP Eterne

We are currently experiencing an issue with our launcher update caused by Level3 caching servers. We are currently working on resolving the issue and our current ETA to fix is 18:00.

fyi
Kezari
UK Roid Reapers
#138 - 2013-09-11 17:58:59 UTC  |  Edited by: Kezari
i thought mine was going to work just as different download boxes appeared but no its still fubared.
Nova Satar
Annihilate.
#139 - 2013-09-11 17:59:05 UTC  |  Edited by: Nova Satar
fixed

Landariel wrote:
Nope, i don't want to shut up Big smile

I want to play after a hard day full of work and all i can do is staring at my screen with growing frustration that CCP didn't learn a fuckign thing during the last 2 years....


this sucks...




hopefully those 5 minutes of whinging were worth it after your hard day at work
Kinis Deren
Mosquito Squadron
D0GS OF WAR
#140 - 2013-09-11 17:59:08 UTC
Muad 'dib wrote:
Qaidan Alenko wrote:
Qaidan Alenko wrote:
Muad 'dib wrote:
GOT MINE WORKING - I DID THE FOLLOWING

Manual Patch (run evefile.exe from bin folder)

Let it do its thing updating. when the launcher restarts CLOSE it and run repair tool.

eve then worked for me (direct evefile.exe from bin folder) .

Excellent.. this seems to be working for me... *crosses fingers*

And... Nothing... What?


Sorry bro, im definitely online now. not sure what may have been done different at any point.

i did try a few methods a few times, somthing got the kajiger


Me too.

I did the manual patch as above, ran the repair tool (which failed) then just ran the launcher using my normal task bar EVE icon. The launcher validated the client (which took a couple of minutes) and then the patch was successfully applied.