These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Odyssey 1.1 now on Singularity (new build system feedback)

First post
Author
Tiberius Patterson
The IXth Legion
#21 - 2013-08-12 17:09:03 UTC  |  Edited by: Tiberius Patterson
They weren't kidding about that bulk data acquisition. I have a pretty fast internet connection and it's been between 7-10 minutes since it started to download. I'm only at 80/211 in the process.
Femina Debic
Caldari Provisions
Caldari State
#22 - 2013-08-12 17:11:25 UTC
Dracoth Simertet wrote:
Rukia Taika wrote:
After waiting in line to connect to the server I got this handy dandy box saying

Login Failed
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.

And now i am back in line waiting





Same here :(


o7
Drac


*Edit* I think mine might have mentioned something about it having timed out


Same problem here.
Shpongleye
Hard Knocks Inc.
Hard Knocks Citizens
#23 - 2013-08-12 17:13:19 UTC  |  Edited by: Shpongleye
Femina Debic wrote:
Dracoth Simertet wrote:
Rukia Taika wrote:
After waiting in line to connect to the server I got this handy dandy box saying

Login Failed
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.

And now i am back in line waiting





Same here :(


o7
Drac


*Edit* I think mine might have mentioned something about it having timed out


Same problem here.


Same

"The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support."
Rukia Taika
Allied Operations
Dead Heaven Syndicate
#24 - 2013-08-12 17:13:45 UTC
Dracoth Simertet wrote:
Rukia Taika wrote:
After waiting in line to connect to the server I got this handy dandy box saying

Login Failed
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.

And now i am back in line waiting





Same here :(


o7
Drac


*Edit* I think mine might have mentioned something about it having timed out




oppps
Rukia Taika
Allied Operations
Dead Heaven Syndicate
#25 - 2013-08-12 17:17:50 UTC
yeah looks like i will have to try later on since so many are trying to get in with a very low user cap on server not worth trying now

Got this a second time

Login Failed
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.

Noticed that also waiting in line i was in like 14th in line and it changed to 15th in line.
Asayanami Dei
Adhocracy Incorporated
Adhocracy
#26 - 2013-08-12 17:18:33 UTC
Rukia Taika wrote:
After waiting in line to connect to the server I got this handy dandy box saying

Login Failed
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.

And now i am back in line waiting

Same here, I guess there's an issue with the launcher maybe?

I'm a leaf on the wind, watch how I--THE CAPACITOR IS EMPTY

Youtube: /asayanami

Twitter: @asayanami

wormholefundamentals.com

Maximus Aerelius
PROPHET OF ENIGMA
#27 - 2013-08-12 17:19:07 UTC
Sable Moran wrote:
Dray Cil wrote:
Ben Eto wrote:
The entire patch is taking quite a while for me compared to other ones.


It's 2.57 gigs. Pretty dang large.

Dray


Only 820 megabytes for me. Are you upgrading from a TQ install or a previous SiSi install?


Confirming 820.06MB's for me too.
Maximus Aerelius
PROPHET OF ENIGMA
#28 - 2013-08-12 17:21:38 UTC  |  Edited by: Maximus Aerelius
Tiberius Patterson wrote:
-snipped to the part that matters- The English teacher in me is crying...


With that avatar...my night is sorted! lol
Dray Cil
Zi-Zi's Asylum
#29 - 2013-08-12 17:22:03 UTC  |  Edited by: Dray Cil
Zoofelynn wrote:
I hate to be that guy but the current mirror is freaking old. Please consider updating it if possible, thanks.


-sigh- Just tried logging in and it won't accept my userid. This character is 1.5 years old, is the current mirror even older? Or am I logging in wrong or something?

EDIT: nevermind, just noticed my account needed to be active at the time the mirror was taken. drat.

Dray

o.O

MrR0gErZ
PepperJuice Captains
#30 - 2013-08-12 17:23:40 UTC
Quote:
Rukia Taika wrote:
After waiting in line to connect to the server I got this handy dandy box saying

Login Failed
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.

And now i am back in line waiting


Im getting this too
Lumat Agirene
Caldari Provisions
Caldari State
#31 - 2013-08-12 17:32:53 UTC  |  Edited by: Lumat Agirene
I'm getting the same:

"The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support."

EDIT: Restarted the client and game and got this:

"Account EVE-SSO-CONNECTION has been disabled
Last Login: 2010.05.10 19:55
Number of Visits: 104
reason: Account subscription expired!

Subscribe Now and continue playing!"

I don't know when it checks the subscribers list, but I've have my account reactivated since mid July
Maximus Aerelius
PROPHET OF ENIGMA
#32 - 2013-08-12 17:40:04 UTC  |  Edited by: Maximus Aerelius
Wow...popular tonight:

Quote:
The EVE cluster has reached its maximum user limit. Please try logging in again later. You are #17 in line for logon.


Hit Connect again and got this

Quote:
The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support.


Restarted Launcher: Currently queued as #3 and #5 in queue (2 accounts).

Boom...in and "Acquiring bulkdata X/211"
Tiberius Patterson
The IXth Legion
#33 - 2013-08-12 17:50:08 UTC
Lumat Agirene wrote:
I'm getting the same:

"The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support."

EDIT: Restarted the client and game and got this:

"Account EVE-SSO-CONNECTION has been disabled
Last Login: 2010.05.10 19:55
Number of Visits: 104
reason: Account subscription expired!

Subscribe Now and continue playing!"

I don't know when it checks the subscribers list, but I've have my account reactivated since mid July



This mirror is older than mid-July. It was taken shortly after the Odyssey release. If your account was inactive then, it will still be inactive now. You will have to either a) petition CCP to activate your character on the test server or b) wait until the next mirror.
Lumat Agirene
Caldari Provisions
Caldari State
#34 - 2013-08-12 17:52:17 UTC
Tiberius Patterson wrote:
Lumat Agirene wrote:
I'm getting the same:

"The authentication token provided by the launcher is of an invalid format. Please try again or contact EVE customer support."

EDIT: Restarted the client and game and got this:

"Account EVE-SSO-CONNECTION has been disabled
Last Login: 2010.05.10 19:55
Number of Visits: 104
reason: Account subscription expired!

Subscribe Now and continue playing!"

I don't know when it checks the subscribers list, but I've have my account reactivated since mid July



This mirror is older than mid-July. It was taken shortly after the Odyssey release. If your account was inactive then, it will still be inactive now. You will have to either a) petition CCP to activate your character on the test server or b) wait until the next mirror.



Bummer. Thanks.
CCP Explorer
C C P
C C P Alliance
#35 - 2013-08-12 17:52:45 UTC
Evelgrivion wrote:
What does/did Nasty do?
It was the custom-made / in-house-built importing and dynamic reloading mechanism for CCP Stackless Python. It was needed at the time but by now Python has improved its framework to the point that there are more benefits in being able to use standard tools that use the standard import mechanism.

Erlendur S. Thorsteinsson | Senior Development Director | EVE Online // CCP Games | @CCP_Explorer

Daenna Chrysi
Omega Foundry Unit
Southern Legion Alliance
#36 - 2013-08-12 18:07:58 UTC  |  Edited by: Daenna Chrysi
Did the full 7gigs update on my mac, I have good enough of a connection that it was not an issue, but now the launcher completely fails to launch the SISI client, its like it doesnt even try to launch the game. feels like the "failure to thrive" I have seen earlier but not thrilled about rebooting to try if that helps.

edit: Yeah... that reboot was of no use, peeked into it, and the file that launches the game was broken, so doing a clean install of the SISI client.
Romana Erebus
The Dikembe Mutombo Shotblocking Team
#37 - 2013-08-12 18:08:21 UTC
please don't be that guy whining for a new mirror. I think CCP has more important things like server lag and testing out new changes than updating your horribad skills. Have a nice day and thanks for playing.
Bill Genovo
Starfield Industries Ltd.
#38 - 2013-08-12 18:13:33 UTC
Can we install this side-by-side with our existing client install without breaking it?
Bill Genovo
Starfield Industries Ltd.
#39 - 2013-08-12 18:34:18 UTC
Bill Genovo wrote:
Can we install this side-by-side with our existing client install without breaking it?


nvm, answered my own question
Tiberius Patterson
The IXth Legion
#40 - 2013-08-12 18:46:57 UTC
Bill Genovo wrote:
Bill Genovo wrote:
Can we install this side-by-side with our existing client install without breaking it?


nvm, answered my own question



Yeah, as I'm sure you found out, just copy your TQ client to another folder. I'm pretty sure you found the wiki on how to set it up.