These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Ships & Modules

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

pyfa 1.15.0 (Vanguard)

First post First post First post
Author
chris1945
Ambivalence Co-operative
#221 - 2014-02-08 14:40:08 UTC
No clue why this old bug is back again?

It hangs up if I try to import a fit from eve with ammo.
NearNihil
Jump Drive Appreciation Society
#222 - 2014-02-08 14:47:07 UTC
Pyfa just crashes on startup with this message:

Quote:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pyfa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 49180193
Fault Module Name: sqlalchemy.cresultproxy.pyd
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4e9b307d
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000012aa
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1043
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Windows 7 with the latest patches and stuff.
502 Bad Gateway
Doomheim
#223 - 2014-02-08 16:52:29 UTC
chris1945 wrote:
No clue why this old bug is back again?

It hangs up if I try to import a fit from eve with ammo.

Having the same issues.
TXG SYNC
Dad Jokes R Us
#224 - 2014-02-09 15:01:56 UTC  |  Edited by: TXG SYNC
Ditto, if I try to import a fit, Pyfa hangs on "importing" with the Rubicon 1.1 update. I haven't tried importing said fit without ammo yet though. I'll give that a shot. Was working perfectly prior to the latest update; I depend on it every day!
Jouron
Hadon Shipping
#225 - 2014-02-10 21:41:49 UTC
NearNihil wrote:
Pyfa just crashes on startup with this message:

Quote:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pyfa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 49180193
Fault Module Name: sqlalchemy.cresultproxy.pyd
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4e9b307d
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000012aa
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1043
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Windows 7 with the latest patches and stuff.


Same bug Same error.
Imsopov II
Imperial Shipment
Amarr Empire
#226 - 2014-02-12 08:29:06 UTC
I'm having the same problem, trying to import all my fits to pyfa and it just hangs on the importing screen
Oxide Ammar
#227 - 2014-02-13 11:35:04 UTC  |  Edited by: Oxide Ammar
nevermind. pls delete

Lady Areola Fappington:  Solo PVP isn't dead!  You just need to make sure you have your booster, remote rep, cyno, and emergency Falcon alts logged in and ready before you do any solo PVPing.

Miracle Chipmunk Otsito
Poor Man Inc
#228 - 2014-02-15 21:02:05 UTC
Searching for the Proteus is kinda odd. If I type "pro", I get nothing. "Pro" only shows the Probe. I have to type "eus" to find the Proteus. I even updated to the latest one as of today, which is 1.1.20. I can't remember which version is was, but I know the search worked fine about a month ago.
Brohn Orlenard
The Scope
Gallente Federation
#229 - 2014-02-16 00:02:54 UTC
I'm Running the latest version of Pyfa on Mac - it mostly works great. Problems are: Occasionally freezes on imports, it appears to be related to ammo as reported earlier. Also I have yet to have success exporting or importing more that a single config at a time. Whether this is related to the first issue, idk.
Alexander McKeon
Perkone
Caldari State
#230 - 2014-02-16 19:38:17 UTC
Raptrojar wrote:
Ref: PYFA 1.1.20

Issue: When viewing Ship Stats in fitting screen or Basic Ship Stats by right clicking ship type, the stats no longer provide Skill or Role bonus information.

I found this information to be a helpful quick reference when determining basic ship characteristics. Has this been intentionally removed or an accidental omission?

I've got the same issue, and furthermore, it reports that the range of Capital Remote Capacitor Transfer to be 15km when fitted to an Archon with all level 5 skills, which doesn't seem to be right.
Ace Echo
The Shadow Raiders
Intergalactic Space Hobos
#231 - 2014-02-17 16:50:06 UTC
Damage application graphs also don't work on mac, can anyone confirm?

If you can milk it, it's an udder.

Kadesh Priestess
KarmaFeet
GoonSwarm.
#232 - 2014-02-17 20:35:09 UTC  |  Edited by: Kadesh Priestess
New release, 1.1.21. Traits tab is there (thanks cl05tomp!) & several import fixes too.

---

Miracle Chipmunk Otsito wrote:
Searching for the Proteus is kinda odd. If I type "pro", I get nothing. "Pro" only shows the Probe. I have to type "eus" to find the Proteus. I even updated to the latest one as of today, which is 1.1.20. I can't remember which version is was, but I know the search worked fine about a month ago.
Lol, want to confirm this issue. I will investigate what's wrong with it later.

Jouron wrote:
NearNihil wrote:
Pyfa just crashes on startup with this message:

Quote:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pyfa.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 49180193
Fault Module Name: sqlalchemy.cresultproxy.pyd
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4e9b307d
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000012aa
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1043
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
Windows 7 with the latest patches and stuff.


Same bug Same error.
Sorry, i'm usually unable to help with these issues as i don't have enough expertise with debugging low-level code. Such issues are often caused by 3rd party apps interfering with pyfa (e.g. some harsh AV monitors cause it to have crashes like this).

Levina Windstar wrote:
Issue : Most of the wormhole effects in the projected tab are not accurate. Some of them are just completly wrong too.
Please be more specific.
Sable Blitzmann
24th Imperial Crusade
Amarr Empire
#233 - 2014-02-18 02:04:50 UTC  |  Edited by: Sable Blitzmann
Kadesh Priestess wrote:


Miracle Chipmunk Otsito wrote:
Searching for the Proteus is kinda odd. If I type "pro", I get nothing. "Pro" only shows the Probe. I have to type "eus" to find the Proteus. I even updated to the latest one as of today, which is 1.1.20. I can't remember which version is was, but I know the search worked fine about a month ago.
Lol, want to confirm this issue. I will investigate what's wrong with it later.


I've confirmed and found the culprit, see the issue on GitHub please. I will try to look into a fix later this week.

EDIT: should be fixed, waiting on merging with main branch.
Kalliea Aeterna
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#234 - 2014-02-18 10:49:01 UTC
The Shield compensation skills do not appear to be calculating correctly for shield resistance amplifiers for me.
Sable Blitzmann
24th Imperial Crusade
Amarr Empire
#235 - 2014-02-18 17:36:51 UTC
Kalliea Aeterna wrote:
The Shield compensation skills do not appear to be calculating correctly for shield resistance amplifiers for me.


Compensation skill is being correctly being applied to the amplifier's. Pic:
http://eve-files.com/dl/267057

Top row is with lvl5, bottom with lvl0. Please double check version. If you're still experiencing problems post fit, skill levels, expected and actual results. =)
Bertrand Butler
Cras es Noster
#236 - 2014-02-20 19:15:57 UTC  |  Edited by: Bertrand Butler
I don't know if this is reported already.

Sometimes when you rig a strategic cruiser and then proceed to change around subs, you get a ghost fourth rig slot showing. Other than the visual, there is no change in stats or calibration.

Here is an example
http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/bellycancer/Untitled-1_zpsb8b4401c.png
Sable Blitzmann
24th Imperial Crusade
Amarr Empire
#237 - 2014-02-21 02:09:31 UTC
Bertrand Butler wrote:
I don't know if this is reported already.

Sometimes when you rig a strategic cruiser and then proceed to change around subs, you get a ghost fourth rig slot showing. Other than the visual, there is no change in stats or calibration.

Here is an example
http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/bellycancer/Untitled-1_zpsb8b4401c.png


Can you list steps to replicate? Does it happen all the time?
Bertrand Butler
Cras es Noster
#238 - 2014-02-21 10:22:44 UTC
Sable Blitzmann wrote:
Bertrand Butler wrote:
I don't know if this is reported already.

Sometimes when you rig a strategic cruiser and then proceed to change around subs, you get a ghost fourth rig slot showing. Other than the visual, there is no change in stats or calibration.

Here is an example
http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/bellycancer/Untitled-1_zpsb8b4401c.png


Can you list steps to replicate? Does it happen all the time?


After some more testing, I think that the trigger is the nullifier sub for me.

Steps

1. Start a T3 loadout (the bug applies to all four)
2. Put in subs, use any other sub in the propulsion category.
3. Change your sub to an interdiction nullifier

windows 7 Ultimate SP1 64bit
pyfa 1.1.21

Also, another thing I get. When you have modules in a T3 loadout and you change a sub, re-ordering the module positions in the loadout seems bugged.

Steps

1. Start a T3 loadout (the bug applies to all four)
2. Put in subs.
3. Put (for example) two modules in each category (high-mid-low-rig)
4. Change some subs
5. Try to move around the modules you have in place

windows 7 Ultimate SP1 64bit
pyfa 1.1.21
Sable Blitzmann
24th Imperial Crusade
Amarr Empire
#239 - 2014-02-21 19:05:43 UTC
Confirmed. Will look into it soon hopefully.
Levina Windstar
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#240 - 2014-02-23 01:20:35 UTC
Kadesh Priestess wrote:


Levina Windstar wrote:
Issue : Most of the wormhole effects in the projected tab are not accurate. Some of them are just completly wrong too.
Please be more specific.


It seams that most of the bug I saw are fix now somehow. Although, in the Cataclysmic, the shield boost should be negative and the shield transfer should be positive like the armor one.

"I can make billions using my mouth ...

... and sometimes when I talk, too" --- Solecist Project