These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

New EVE Launcher available for Singularity

First post First post
Author
Serge SC
The Valhalla Project
#301 - 2013-10-18 18:25:40 UTC
Launcher is broken. I click play, launches the process but the window wont open.

Serge SC Le Frenchman Friendly FC

Maximus Powerz
KarmaFleet
Goonswarm Federation
#302 - 2013-10-18 20:39:32 UTC
Serge SC wrote:
Launcher is broken. I click play, launches the process but the window wont open.



Try the fix from this thread. It worked for me, and I was having the exact same symptoms.

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=287760&find=unread
valdo ryia
Temp Corp 8
#303 - 2013-10-19 07:22:31 UTC
CCP Aporia wrote:
Interesting, haven't seen the -102 before. However, this indicates that the connection was refused (and thus we should probably handle that better now that we know about it). Have you checked firewall settings?


just for the record this issue was gone when the servers came back up early friday.
Smoking Blunts
ZC Omega
Goonswarm Federation
#304 - 2013-10-19 12:24:53 UTC
after we patch can we still by pass this launcher/patcher using the bin exe?

OMG when can i get a pic here

LakeEnd
FinFleet
Northern Coalition.
#305 - 2013-10-19 17:35:34 UTC
Pretty sure not all of us suddenly messed with our firewall settings.
I upgraded to Windows 8.1 though, how about the others?

TQ works fine btw.
Arthur Aihaken
CODE.d
#306 - 2013-11-02 20:10:03 UTC
Spent all night acquiring the various Mac patches to test on Singularity, but it fails to get past the launcher. Responds with "Launching" (turns grey), but never starts the client. Eventually it defaults back to "Play" (in black).

I am currently away, traveling through time and will be returning last week.

CCP Atropos
C C P
C C P Alliance
#307 - 2013-11-04 22:53:02 UTC