These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Technology Lab

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

zKillboard.com

First post
Author
Tombstone Carver
Cool4Cats
#501 - 2015-08-09 18:56:39 UTC  |  Edited by: Tombstone Carver
no it's still not showing.

another example :

from this morning :

https://public-crest.eveonline.com/killmails/48366259/02a260382be2ba7cd0d0638a6f15f4cbce1e2f38/

I'm pretty sure it's to do with gate guns , but I'm missing loads from the kb
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#502 - 2015-08-12 17:00:08 UTC
Tombstone Carver wrote:
no it's still not showing.

another example :

from this morning :

https://public-crest.eveonline.com/killmails/48366259/02a260382be2ba7cd0d0638a6f15f4cbce1e2f38/

I'm pretty sure it's to do with gate guns , but I'm missing loads from the kb


This kill was added by API at 2015-08-09T10:15:30Z, which is 4 minutes after the kill.

I'm going to sound like an ******* here, but damn dude, show some patience.

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#503 - 2015-08-12 17:36:49 UTC
Tyranis Marcus wrote:
Any chance you could add something like the Griefwatch search page? That wasn't perfect, but it was really nice to have.


A move advanced search is in the works. It's summer though and I'm working on my sunburn a lot more than I'm at home coding :)

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Tombstone Carver
Cool4Cats
#504 - 2015-08-14 17:32:06 UTC  |  Edited by: Tombstone Carver
oh never mind just realised this thread is about beta
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#505 - 2015-08-27 16:41:47 UTC
Tombstone Carver wrote:
oh never mind just realised this thread is about beta


Thanks for reminding me to update the original post, zkb isn't really beta, nor release, its just a work in progress. It is my hobby after all.

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

MECH 1000
Sybian Innovations
#506 - 2015-09-10 18:12:12 UTC
Zkill is not updating number of kills character has.

When I am exporting killmails, it does post the kill, but the total number of kills has not updated for at least 2 days now.

Is this a known bug?
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#507 - 2015-09-11 19:34:41 UTC
MECH 1000 wrote:
Zkill is not updating number of kills character has.

When I am exporting killmails, it does post the kill, but the total number of kills has not updated for at least 2 days now.

Is this a known bug?


Yup, it is known (but not a bug). I've doing some background recalcs that has it all behind by a few days. It'll catch up though and you'll get your precious stats :)

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Alyla By
#508 - 2015-09-13 16:43:50 UTC
I'll post a suggestion without checking the previous pages if it was already posted or not.

It would be great to have a bit of javascript / jquery to be able to sort the loot table by price / item name / quantity
Impness
MASS A DEATH
#509 - 2015-11-02 12:10:22 UTC
I'm having trouble loading the page in-game. When it loads, it doesn't show graphics. Can't say if it's browser related or zkill, but it makes it hard to use the page. (Doesnt happen on other pages though, so guess it's zkill).

regards,

/Imp
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#510 - 2015-11-02 14:29:54 UTC
Impness wrote:
I'm having trouble loading the page in-game. When it loads, it doesn't show graphics. Can't say if it's browser related or zkill, but it makes it hard to use the page. (Doesnt happen on other pages though, so guess it's zkill).

regards,

/Imp


Most graphics are from CCP's image server, so that is where the issue may be, not much I can do about that, sorry

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Valleriani
Imperial Shipment
Amarr Empire
#511 - 2015-11-20 19:26:42 UTC  |  Edited by: Valleriani
Question.

Sometimes when displaying the API, my server does not pick up the newest kills for some reason. It's a pretty odd situation.. This is what it sees:

http://s10.postimg.org/t569y5ah5/zkillboardwrong.png

This is what my computer sees:

http://s10.postimg.org/ni9x0o7yh/zkillboardright.png


It can end up taking a hour for the API page to actually update sometimes. I believe its happened reverse way though too (on my main machine too.)

.. It's not a huge deal but I don't fully understand why. You can see there the same link called but it's missing one kill at the top of the first image. I've tried clearing cache to see but that doesn't seem to be it. Is there a limit to how many times the page is updated per IP or something like that?

Not sure, hopefully you might have some ideas. Thanks.
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#512 - 2015-12-05 02:39:46 UTC
Valleriani wrote:
Question.

Sometimes when displaying the API, my server does not pick up the newest kills for some reason. It's a pretty odd situation.. This is what it sees:

http://s10.postimg.org/t569y5ah5/zkillboardwrong.png

This is what my computer sees:

http://s10.postimg.org/ni9x0o7yh/zkillboardright.png


All API requests are cached for one hour by CloudFlare, could be you are hitting one cache server but your server is hitting another. Waiting an hour for them to match makes sense too since the CloudFlare is instructed to cache api requests for one hour.

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Dominic Maricadie
Flame Out
#513 - 2015-12-19 20:11:56 UTC
If I log in on *this* character using eve SSO, I get this when I go to my "Account" page:
Oh noes an error!

Undefined index: time


I had a character with a corp key that was moved to another account.
Max Reborn
Dancing Pistols
LowSechnaya Sholupen
#514 - 2015-12-20 12:07:52 UTC
Zkillboard is broken for my account.

https://netdna.bootstrapcdn.com/bootswatch/latest/amelia/bootstrap.min.css returns

Error AccessDenied
RequestId AFAE026404992436
HostId z0JiwvVyokx5SnsKJGQmR5NNWUZ3TY6vs+VMd/2fq4NBycbjJzA30v4nQj8l5JOFRsrxHYsu+M4=


If not logged in - all ok, theme loaded
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#515 - 2016-01-12 21:22:43 UTC
Max Reborn wrote:
Zkillboard is broken for my account.

https://netdna.bootstrapcdn.com/bootswatch/latest/amelia/bootstrap.min.css returns

Error AccessDenied
RequestId AFAE026404992436
HostId z0JiwvVyokx5SnsKJGQmR5NNWUZ3TY6vs+VMd/2fq4NBycbjJzA30v4nQj8l5JOFRsrxHYsu+M4=


If not logged in - all ok, theme loaded


I have no idea how I missed the notification for this! I'll go in and verify the themes are working and remove the ones that aren't (like the one you had set).

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Johnny Giuliano
Doomheim
#516 - 2016-01-13 06:52:44 UTC
Sorry to ask a stupid question, but how i can get from your github a proper config.php for installing zKillboard properly ? i managed to make it work somehow with evekill's config.php but i am sure it is not enough and the versions are very different as of now.
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#517 - 2016-01-13 13:38:13 UTC
Johnny Giuliano wrote:
Sorry to ask a stupid question, but how i can get from your github a proper config.php for installing zKillboard properly ? i managed to make it work somehow with evekill's config.php but i am sure it is not enough and the versions are very different as of now.


Not a stupid question at all. It is actually something I've been working on (but slowly). It is also an open issue that zkb isn't friendly for user installs. I started the process just before the holidays, got interrupted by the holidays, and I'm now getting back into it :)

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Erik Kalkoken
The Congregation
Same Great Taste
#518 - 2016-01-22 12:16:49 UTC
Hey Squizz,

I am currently building a PHP script which fetches statistics data for a group of characters using multi curl.

Almost every time the API request fails for some characters with a curl SSL_CONNECT_ERROR(35). But it only fails for some request of the group (about 20 chars) within one multi curl session and for different chars.

Here is an example from my log: (time is UTC+1)
[2016-01-22 12:46:31] [Error] Utility.php: Curl error on url 'https://zkillboard.com/api/stats/characterID/92910441/': 'SSL_CONNECT_ERROR(35)'

Curl verbose only gives this info as far as I can see: " Unknown SSL protocol error in connection to zkillboard.com:443 "

I am currently compensating by just repeating failed requests. However this is pretty slow and I would prefer to help fix the root cause Can you maybe see something on your end? Any idea what the root cause might be?
Squizz Caphinator
WiNGSPAN Delivery Network
#519 - 2016-01-22 16:27:25 UTC
Erik Kalkoken wrote:
Hey Squizz,

I am currently building a PHP script which fetches statistics data for a group of characters using multi curl.

Almost every time the API request fails for some characters with a curl SSL_CONNECT_ERROR(35). But it only fails for some request of the group (about 20 chars) within one multi curl session and for different chars.

Here is an example from my log: (time is UTC+1)
[2016-01-22 12:46:31] [Error] Utility.php: Curl error on url 'https://zkillboard.com/api/stats/characterID/92910441/': 'SSL_CONNECT_ERROR(35)'

Curl verbose only gives this info as far as I can see: " Unknown SSL protocol error in connection to zkillboard.com:443 "

I am currently compensating by just repeating failed requests. However this is pretty slow and I would prefer to help fix the root cause Can you maybe see something on your end? Any idea what the root cause might be?


I'm not even sure how to recreate this issue. I've tried calling that particular API with curl using a couple different methods (command line, php) and had no issues at all. My only guess is you may be hitting the API too quickly and Cloudflare's algorithms think you're up to no good and is shutting you down somehow, therefore returning the error. That is just a guess though.

Various projects I enjoy putting my free time into:

https://zkillboard.com | https://evewho.com

Alhira Katserna
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#520 - 2016-01-22 22:28:47 UTC  |  Edited by: Alhira Katserna
Sry wrong thread. What?