These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE General Discussion

 
  • Topic is locked indefinitely.
12Next page
 

yo, what is this bull crap

Author
ian papabear
No Regard.
#1 - 2012-07-15 07:47:43 UTC
http://img36.imageshack.us/img36/5382/ughhhw.jpg


what is going on?

my eve client has been working fine all day, ive been logging on and off throught the day never had an issue up to 30 minutes ago

now im getting that error when i try to start eve and nothing is working. repair is obviously crap

.

Suddenly Forums ForumKings
Doomheim
#2 - 2012-07-15 07:48:22 UTC
I'd say your client is throwing an error.

Also, this thread is going places.
Akirei Scytale
Okami Syndicate
#3 - 2012-07-15 07:48:25 UTC
Have you tried turning it off and on again?
ian papabear
No Regard.
#4 - 2012-07-15 07:54:46 UTC
anyone know?

.

Taurich Vorsel
#5 - 2012-07-15 07:56:34 UTC
Looks like an error of the unexpected variety

Copine Callmeknau disappeared one day now we are left with Taurich Vorsel AKA BIZARRO COPE!

Xinivrae
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#6 - 2012-07-15 07:56:38 UTC
Akirei Scytale wrote:
Have you tried turning it off and on again?


Idea
ian papabear
No Regard.
#7 - 2012-07-15 07:58:31 UTC
Xinivrae wrote:
Akirei Scytale wrote:
Have you tried turning it off and on again?


Idea


i get enough of your allaince trolling in game, on the forums i keep things neutral with you guys i exepct the same courtesy if youre mature.

.

Anhenka
Native Freshfood
Minmatar Republic
#8 - 2012-07-15 08:04:18 UTC  |  Edited by: Anhenka
ian papabear wrote:
Xinivrae wrote:
Akirei Scytale wrote:
Have you tried turning it off and on again?


Idea


i get enough of your allaince trolling in game, on the forums i keep things neutral with you guys i exepct the same courtesy if youre mature.



Well if being mature is required..


I would suggest you go try the issues, workaround, and localization section, where issues such as yours are posted, solved, and discussed. I would suggest you run repair.exe located in the EVE installation folder and If neither works, uninstall and reinstall client.

If maturity not required.

Lol idiot mouthbreather, this is GD, not "I suck at computers fix it for me" forum, go diaf, bad spacepet, EN GARDE AWFUL, etc etc etc.

Really though. this is not the tech help section, take it elsewhere.
Xinivrae
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#9 - 2012-07-15 08:05:01 UTC  |  Edited by: Xinivrae
All jokes aside, it's honestly what I'd recommend and probably your fastest solution. I've tamed many a program from photoshop to chrome (I have no idea how i got chrome to hate me) simply by restarting my computer.

If you're still having a problem afterward, then you might have a problem.

Edit: and I would also recommend what he said ^^^
baltec1
Bat Country
Pandemic Horde
#10 - 2012-07-15 08:05:18 UTC
ian papabear wrote:
Xinivrae wrote:
Akirei Scytale wrote:
Have you tried turning it off and on again?


Idea


i get enough of your allaince trolling in game, on the forums i keep things neutral with you guys i exepct the same courtesy if youre mature.


90% of issues are fixed by turning it off and on again
Akirei Scytale
Okami Syndicate
#11 - 2012-07-15 08:07:49 UTC
Its a launcher error, and it looks like someone let a type mismatch error slip through. Odd it isn't causing problems for more people.

Maaaaaybe this is really specific data corruption?
Arkon Olacar
black.listed
#12 - 2012-07-15 08:13:13 UTC
ian papabear wrote:
Xinivrae wrote:
Akirei Scytale wrote:
Have you tried turning it off and on again?


Idea


i get enough of your allaince trolling in game, on the forums i keep things neutral with you guys i exepct the same courtesy if youre mature.

I get this error about once every 20 or so startup attempts.

Guess what? Closing the error message and booting the client up again works...
Akirei Scytale
Okami Syndicate
#13 - 2012-07-15 08:19:41 UTC
It sorta looks like the launcher's failure to connect to the server / internet error condition has some sloppy code. Would be pretty easy to test, but I'm busy with work that requires my interwebs.
Patrakele
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#14 - 2012-07-15 08:30:49 UTC
For 5 bil I will fix this for you.
Abon
Pandorum Research Incorporated
#15 - 2012-07-15 08:33:28 UTC
you dun goofed.
JC Anderson
RED ROSE THORN
#16 - 2012-07-15 08:37:11 UTC  |  Edited by: JC Anderson
Go into your games install directory and locate the bin folder.

Try bypassing the launcher by running the ExeFile executable directly from that folder.

For now that should work fine.. But your going to have to figure out what the problem is and correct it eventually.
Virgil Travis
Non Constructive Self Management
#17 - 2012-07-15 09:04:17 UTC
Arkon Olacar wrote:
ian papabear wrote:
Xinivrae wrote:
Akirei Scytale wrote:
Have you tried turning it off and on again?


Idea


i get enough of your allaince trolling in game, on the forums i keep things neutral with you guys i exepct the same courtesy if youre mature.

I get this error about once every 20 or so startup attempts.

Guess what? Closing the error message and booting the client up again works...


Same here, that error box appears once in a while. I close the error window and restart the client and it's fine. It's an uncaught exception, probably a type mismatch as previously mentioned.

Unified Church of the Unobligated - madness in the method Mamma didn't raise no victims.

Ursula Thrace
Dreamland Augmented Consortium
#18 - 2012-07-15 12:46:14 UTC
Abon wrote:
you dun goofed.


consequences will never be the same
Tippia
Sunshine and Lollipops
#19 - 2012-07-15 12:54:11 UTC
…so, the whole “NoInternetError” and “ServerUnreachableException” doesn't give you any clues?
Theangryhobo
GoonWaffe
Goonswarm Federation
#20 - 2012-07-15 12:56:22 UTC
^^^

Get internet. Then play Eve. Winning.

.

12Next page