These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Probe

 
  • Topic is locked indefinitely.
Previous page12
 

EVE Probe Installer 0.83.4416.0

First post First post
Author
CCP Vertex
C C P
C C P Alliance
#21 - 2014-10-12 13:31:50 UTC
Primary This Rifter wrote:
The program just refuses to work for me on Win 8.1. It won't launch unless I run it as an administrator, and when I press start the button changes to "running!" but nothing happens.


I know the team have been investigating this recently, I'm sure they will have a fix or news soon on the matter. :)

**CCP Vertex  |  Senior Development Manager ** | @CCP_Vertex

CCP Snorlax
C C P
C C P Alliance
#22 - 2014-10-12 20:47:04 UTC
Primary This Rifter wrote:
So no fix? Okay.

Give me a break! Posting on a Friday evening and complaining on a Sunday evening. There is such as a thing as a weekend, you know, where some of us take a break... Smile

CCP Snorlax - Software Architect - Team RnB - @CCP_Snorlax - http://ccpsnorlax.blogspot.is/

CCP Snorlax
C C P
C C P Alliance
#23 - 2014-10-12 20:51:02 UTC
Primary This Rifter wrote:
The program just refuses to work for me on Win 8.1. It won't launch unless I run it as an administrator, and when I press start the button changes to "running!" but nothing happens.

Try running DirectXRedist.exe from the installation folder, normally C:\Program Files (x86)\CCP\EVE Probe\bin

It should be run automatically if needed but I'm wondering that's not happening for some reason. We've heard reports of this failing on 8.1 machines, but of course it works fine on machines in house that have 8.1 so we haven't been able to pin it down.

CCP Snorlax - Software Architect - Team RnB - @CCP_Snorlax - http://ccpsnorlax.blogspot.is/

Steve Ronuken
Fuzzwork Enterprises
Vote Steve Ronuken for CSM
#24 - 2014-10-12 21:26:10 UTC
CCP Snorlax wrote:
Primary This Rifter wrote:
So no fix? Okay.

Give me a break! Posting on a Friday evening and complaining on a Sunday evening. There is such as a thing as a weekend, you know, where some of us take a break... Smile



You forget, some of us have been in the CCP offices, and seen that you're all chained to your desks, with intravenous feeding!

Woo! CSM XI!

Fuzzwork Enterprises

Twitter: @fuzzysteve on Twitter

Primary This Rifter
Mutual Fund of the Something
#25 - 2014-10-13 01:34:27 UTC
CCP Snorlax wrote:
Primary This Rifter wrote:
So no fix? Okay.

Give me a break! Posting on a Friday evening and complaining on a Sunday evening. There is such as a thing as a weekend, you know, where some of us take a break... Smile

Sorry, that really came across wrong. I really meant that more as in, asking if anyone else had had the same problem and managed to work around or fix it. I didn't think about what I was actually saying.
Primary This Rifter
Mutual Fund of the Something
#26 - 2014-10-13 01:37:41 UTC  |  Edited by: Primary This Rifter
I may have actually really derped on this.

Does EVE Probe have to be installed on the same drive as your EVE installation? I have my Tranquility install on my C:\ drive and EVE Probe and my Sisi install on D:\.

DirectXRedist.exe doesn't work either.


Edit: Reinstalled on C:\, still doesn't work.
CCP Snorlax
C C P
C C P Alliance
#27 - 2014-10-13 09:47:43 UTC
Primary This Rifter wrote:
I may have actually really derped on this.

Does EVE Probe have to be installed on the same drive as your EVE installation? I have my Tranquility install on my C:\ drive and EVE Probe and my Sisi install on D:\.

DirectXRedist.exe doesn't work either.


Edit: Reinstalled on C:\, still doesn't work.

OK, thanks for trying this out. We'll continue to investigate.

CCP Snorlax - Software Architect - Team RnB - @CCP_Snorlax - http://ccpsnorlax.blogspot.is/

CCP Snorlax
C C P
C C P Alliance
#28 - 2014-10-13 14:20:02 UTC
Primary This Rifter wrote:
I may have actually really derped on this.

Does EVE Probe have to be installed on the same drive as your EVE installation? I have my Tranquility install on my C:\ drive and EVE Probe and my Sisi install on D:\.

DirectXRedist.exe doesn't work either.


Edit: Reinstalled on C:\, still doesn't work.

I've put up a new build to fix an error on startup - I'm curious to know if it fixes your issue. Try running again - it should prompt you to get the latest version.

CCP Snorlax - Software Architect - Team RnB - @CCP_Snorlax - http://ccpsnorlax.blogspot.is/

Primary This Rifter
Mutual Fund of the Something
#29 - 2014-10-14 00:52:52 UTC  |  Edited by: Primary This Rifter
CCP Snorlax wrote:
I've put up a new build to fix an error on startup - I'm curious to know if it fixes your issue. Try running again - it should prompt you to get the latest version.

I had already uninstalled so I couldn't test if it prompted me to update, but the new version ran perfectly, no need to run it as administrator or anything.

I'm wondering if it's possibly because my machine has both integrated and dedicated graphics?
SamuraiJack
Tritanium Industries and Technology
Goonswarm Federation
#30 - 2014-10-24 15:53:29 UTC  |  Edited by: SamuraiJack
dammit. wrong thread. reposted on right one.

SJ's Chronicles - http://www.fanfiction.net/u/2103579/CLS-SamuraiJack

Bjurn Akely
WiNGSPAN Delivery Services
WiNGSPAN Delivery Network
#31 - 2014-11-29 09:24:07 UTC
I think it would be a good idea to keep the first post of this thread updated with a link to the latest version.

Just saying.
Previous page12