These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Issues, Workarounds & Localization

 
  • Topic is locked indefinitely.
Previous page12
 

Map is taking ages to open

First post
Author
Arele
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#21 - 2011-12-04 23:02:15 UTC
Mine hangs on building model for a good 20 seconds. On my alts whom aren't in an alliance, the map loads instantly.

I believe it is solely tied to being in an alliance, as logging on the other alt clients with this character induces the same horrible loading time.

Cletus Graeme
Shai Dorsai
#22 - 2011-12-05 02:09:18 UTC
10second load time for me. I assumed it was the time needed to load all the statistics etc but shouldn't they be loaded on demand?
Kallie Rae
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#23 - 2011-12-05 04:17:29 UTC
Arele wrote:
Mine hangs on building model for a good 20 seconds. On my alts whom aren't in an alliance, the map loads instantly.

I believe it is solely tied to being in an alliance, as logging on the other alt clients with this character induces the same horrible loading time.



Maybe it has something to do with the jump bridge network being shown in the map?
Horus V
The Destined
#24 - 2011-12-05 11:00:06 UTC
Sometimes map does not open at all, Most of the time it takes ages to open

V

Cyerus
Eternal Strife
#25 - 2011-12-05 18:31:59 UTC  |  Edited by: Cyerus
Should be noted this bug only occurs on the Star Map, not with the Solar System Map.
Doublewhopper
Temporary Assignment
#26 - 2011-12-05 22:30:49 UTC
Confirming that the map is also loading for ages with my client.
Kallie Rae
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#27 - 2011-12-06 13:49:09 UTC
Seems to be a lot better after the 1.0.1 patch =)
Cleopatrra
Roid Industries
Greater Solitude Commonwealth
#28 - 2011-12-09 16:41:14 UTC
Cyerus wrote:
Should be noted this bug only occurs on the Star Map, not with the Solar System Map.



Unfortunately I get this on both. Also I am in an alliance so maybe there is something to that.
Julyan Fox
The crossroad Co.
#29 - 2011-12-10 09:51:22 UTC
Had the same problem since crucible.

Cleared my cache today and now it loads instantly, I hope it last.
CCP Atlas
C C P
C C P Alliance
#30 - 2011-12-10 16:08:29 UTC
I believe the performance of the map loading is being addressed in an upcoming patch. It should be live on the singularity test server.
Cletus Graeme
Shai Dorsai
#31 - 2011-12-21 13:11:25 UTC
Seems fixed now. On opening, the Map now loads in a few secs. Way to go CCP! Thankyou Cool
Previous page12