These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Macintosh

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Unable to access remote info-file.

First post
Author
Dredastttarm
We Do Beast Memes
#1 - 2014-01-08 06:12:34 UTC
Unable to access remote info-file.
Remote Info-file could not be fetched.
http://client.eveonline.com/patches/premium_patchinfoTQ_inc.txt
Please check your internet-connection.
If the problem persists, please contact Customer Support by filing a petition.

My internet connection is fine... Or at least it seems that way to me. Anyone else have this problem? If so, did you fix it? (Blah blah blah, you know how this goes, just tell me how to fix it, of if it's unfixable...)

I am unable to play the game, and the status bar for the game shows empty... No orange anything, and no percentage, or download information.

Thanks.

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?

CCP Atropos
C C P
C C P Alliance
#2 - 2014-01-08 16:47:57 UTC
Can you access that file in a webbrowser?
Sebalt Leequa
Matari Munitions
#3 - 2014-01-10 03:12:21 UTC
I have the same problem. With the same unable to access remote info-file.

I have redown loaded the game, done repair, so what now? I have a ticket in and have yet to hear back. Hope I do soon.

Thanks.
Sebalt Leequa
Matari Munitions
#4 - 2014-01-10 03:14:46 UTC
Further, it lets me log in, but will not allow me to play. Skills training is now empty. EveMon connects fine.

Thanks
a newbie
Trust Doesn't Rust
Sev3rance
#5 - 2014-01-11 04:35:58 UTC
As has been noted in other threads with MBPs, did you check your security settings? If you installed an AV to monitor either your VM or BootCamp Windows or Wine etc.

Its completely possible you are getting blocked by security settings in either browser or apple related AV. EVEMON isn't connecting to eve, its fetching READ ONLY data, not executables. OSX may be blocking file modifications.

...um.. fire?

Druj Andarr
Native Freshfood
Minmatar Republic
#6 - 2014-01-13 19:47:47 UTC  |  Edited by: Druj Andarr
I'm having the same "cannot find file" problem today. I'm not using a MBP, nor have I changed any settings from yesterday when I logged in to each of my accounts on the same machine.

Navigating there by browser works, giving the information: BUILD:681196, 681196, 2014.01.07
0,0,0
Dredastttarm
We Do Beast Memes
#7 - 2014-01-20 07:07:08 UTC
Well, it worked the day after I first experienced this, but hasn't worked since then. Going to the page in a browser doesn't load and gives a timeout error. I've been playing through the actual game inside the launcher file, so it's not a huge problem until the next patch/update... So it's a big problem lol.

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?

Dredastttarm
We Do Beast Memes
#8 - 2014-01-23 06:11:36 UTC
So, I'm pretty much screwed when the next update comes out then?

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?

Dredastttarm
We Do Beast Memes
#9 - 2014-01-28 02:25:28 UTC
Never mind, it seems to have fixed itself again, and has been stable for about 2 days now. Hope that doesn't happen again, and I suspect it's a problem with my connection, since I've been having problems with random webpages, such as Imgur only loading some images. Thanks anyway.

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?

Dredastttarm
We Do Beast Memes
#10 - 2014-02-05 16:32:00 UTC  |  Edited by: Dredastttarm
And once again it has stopped working, and now I can't even run it through the game file because the game is out of date... I guess I'll have to wait until it fixes itself again, whenever that may be.

Turns out I can't even access the main Eve website: http://www.eveonline.com/

I even tried through a proxy and nothing worked.

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?

La Bandito
Science and Trade Institute
Caldari State
#11 - 2014-02-18 19:09:30 UTC
Run eve as administrator if ur on a windows 7/8
Tomaszewski
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#12 - 2014-02-18 19:35:55 UTC
Dredastttarm, have you tried what the dev said:


CCP Atropos wrote:
Can you access that file in a webbrowser?
Dredastttarm
We Do Beast Memes
#13 - 2014-03-07 03:54:57 UTC
It was 100% my network... After a few days it eventually fixed itself again. Sorry for not updating earlier.

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?

Mathew Patrouette
The Scope
Gallente Federation
#14 - 2014-03-07 15:40:07 UTC
It was an European Routing problem had the same Issue that day! Used an VPN with UK / US IP and worked then like a charm back with the regular Provider IP stuck again..
Dredastttarm
We Do Beast Memes
#15 - 2014-03-08 08:28:06 UTC
Mathew Patrouette wrote:
It was an European Routing problem had the same Issue that day! Used an VPN with UK / US IP and worked then like a charm back with the regular Provider IP stuck again..


Dunno, I mean, I live in Canada soooo... Probably just a local problem with my ISP or something going haywire since I was able to get on another network and update from there... I also couldn't access the character portrait server at the time though, since when I did get get on the game, none of the portraits updated. It's all over now though, everything is back to normal. I won't be posting on this thread any more though, since it's thread necro. Lock plox?

I make YouTube videos and so on... Watch me do silly things here:

http://www.youtube.com/user/Internetzspacezshipz?