These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

[Rubicon] Visual changes feedback

First post First post
Author
Altrue
Exploration Frontier inc
Tactical-Retreat
#221 - 2013-11-15 23:01:34 UTC
Too late for the release I guess, but it would be cool to have a visual color difference on the mobile warp disruptor model to reflect if it is in space but not activated, if it is activating, or if it is deactivating. The old mobile warp disruptor model used to have this.

Signature Tanking Best Tanking

[Ex-F] CEO - Eve-guides.fr

Ultimate Citadel Guide - 2016 EVE Career Chart

Alfetta Atavuli
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#222 - 2013-11-18 19:24:25 UTC
CCP Maxwell wrote:

We did find a bug, which has now been fixed. The fix should be up on Sisi this afternoon.

Things are improving, but I'm still getting some odd behavior.

Running the client full screen with dx11 and after clearing the client settings the game still starts at the wrong resolution, and the OSD on my TV says "1080p". The settings menu shows the current resolution as "1360x768", but necom is off screen to the left, and the overview is clipped to the right, so I'm guessing the screen resolution is still wrong.

Changing settings to "1280x768" I get everything on screen and the OSD on the TV says I'm running at "1360x768". Strangely enough switching between EvE and windows seems to cause a "mode switch" on the TV, even if both Windows and EvE are running at the same resolution.

Running the client full screen with dx9 everything works as usual (and there's no mode switch between windows and eve).

Let me know if I can provide more information.
zerquse
Stellar Masons
Spades Alliance
#223 - 2013-11-18 22:23:28 UTC  |  Edited by: zerquse
CCP Vertex wrote:
DeltaAgent26a wrote:
I have just tried launching the game in DX 11 and I get a black screen. The place holders, buttons, drop-down-menu placeholders do exist as noticed when mousing over them, however the entire screen is black/blank... I had to close the game window from the taskbar and re-launch in dx 9 in order to get the game window to be visible. (this was on the tq server.)

I did try launching the game from the Sisi server, and I was able to see everything (as far as I could tell) but I am not sure which dx version was being used.

I have a GTX 660 Ti (2gb) and a GTX 460 running a total of 4 monitors. I tried launching the game on my main screen which is controlled by the GTX 660 TI, but the DX 11 version didn't work.



You wont be able to use the Singularity client which is DX11 capable on Tranquility and in fact you should never do this as it will only cause issues.

If you were on Singularity and everything loaded then DX11 worked for you.

Can you clarfify how you were forcing dx9 mode?


I had this happen to me aswell when I messed up a sisi install. you can click the settings button on the launcher and select which direct x you wish to use. hope that helps CCP Vertex
iSupremacy
The Scope
Gallente Federation
#224 - 2013-11-28 14:58:09 UTC
On DX11 shadows on parts of the ships are very pixellated..

i'm using an AMD 7850 card and i updated my drivers.

BadAssMcKill
Aliastra
#225 - 2013-12-03 18:11:52 UTC
So when you bypass the launcher by going to the Exefile directly it defaults to Dx11, even if the launcher is set to Dx9.

Any fix for this?
GM Arcade
Game Masters
C C P Alliance
#226 - 2013-12-04 00:00:54 UTC
BadAssMcKill wrote:
So when you bypass the launcher by going to the Exefile directly it defaults to Dx11, even if the launcher is set to Dx9.

Any fix for this?


It is possible to edit the target line of the Exefile.exe shortcut to use directX 9, see the following post for info:

https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=3910283#post3910283

Lead GM Arcade | Customer Support Manager

BadAssMcKill
Aliastra
#227 - 2013-12-04 15:56:45 UTC
Thanks so much, I really appreciate it