These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Issues, Workarounds & Localization

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Overview and brackets not always loading

Author
GlemSom Nardieu
Primordial Freelancers
Toxic Shockwave
#1 - 2013-06-18 05:48:40 UTC
Since the odyssey patch, I've seen issues with overview and brackets not always loading on session-change.
I've asked for help in the in-game "help" channel - where people advised me to do another session-change to force an update (like, jumping to another system).
Jumping to another system did make overview and brackets load again - sadly, this has so-far been the only workaround I could find :/
I've tried changing overview-tab, reload defaults, deleting cache-files and reinstalling eve... But, with no luck. :(

Due to the fact, that this cannot be spotted in the server-side logs, loosing your ship/pod in this situation is not qualified for a reimbursement.

So, has anyone else found a working solution/workaround for this?
seth Hendar
I love you miners
#2 - 2013-06-18 17:01:34 UTC
GlemSom Nardieu wrote:
Since the odyssey patch, I've seen issues with overview and brackets not always loading on session-change.
I've asked for help in the in-game "help" channel - where people advised me to do another session-change to force an update (like, jumping to another system).
Jumping to another system did make overview and brackets load again - sadly, this has so-far been the only workaround I could find :/
I've tried changing overview-tab, reload defaults, deleting cache-files and reinstalling eve... But, with no luck. :(

Due to the fact, that this cannot be spotted in the server-side logs, loosing your ship/pod in this situation is not qualified for a reimbursement.

So, has anyone else found a working solution/workaround for this?

overview and tags are bugged like hell since odyssey (the were already before, but only for local chan)

among the current bugs:

1- overview and brackets fail to load (pretty rare but seen it twice since odyssey)

2- colortags fail t apply in local (ongoing since last summer)

3- background and colortag not applied (very very often, happen since odyssey)
GlemSom Nardieu
Primordial Freelancers
Toxic Shockwave
#3 - 2013-06-19 14:23:25 UTC
Navigating through hostile gate-camps is nearly impossible without brackets+overview. :(
And, sadly - due to the current reimbursement policies - if the server-logs does not show anything, you can wave goodbye to your pod with implants. :/

As this bug seems to occur in random situations, I guess our best "solution" is to simply not fly with implants - or, fly with expensive ships till this is resolved.

Let's hope CCP will prioritize fixing this bug asap. :)
GlemSom Nardieu
Primordial Freelancers
Toxic Shockwave
#4 - 2013-07-06 08:46:08 UTC
I've noticed docking up, and going out again seems to force the overview to reload... sadly, not the brackets.
Kinda sad to see such a major feature so broken :(