These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE General Discussion

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Launcher not working? - LOOK HERE

First post First post
Author
CCP Atropos
C C P
C C P Alliance
#21 - 2013-05-21 15:32:07 UTC
I'd appreciate knowing what the command was in the shortcut that was failing for you. I was working on issues relating to invalid working directories from shortcuts recently so if there's any more I would like to know what they were.
Denidil
Cascades Mountain Operatives
#22 - 2013-05-21 15:33:31 UTC
Well the new launcher just borked my eve, it won't connect

Tedium and difficulty are not the same thing, if you don't realize this then STFU about game design.

Ciba Lexlulu
Stay Frosty.
A Band Apart.
#23 - 2013-05-21 15:33:31 UTC
CCP why is everytime you are trying 'UPGRADE' Launcher - something like this happened. I have two computers at home - BOTH have problem connecting to EVE now. Why are you doing this??

The client says something like 'Incompatible Protocol' - Launcher refused to launch or update.. what is wrong here?
Jamie Bauer
Commonwealth Mercenaries
BLACKFLAG.
#24 - 2013-05-21 15:36:47 UTC
Mine updated, but the launcher just says it's in 'Offline' Mode'. restarting the launcher has no effect.
Paaaulo
Perkone
Caldari State
#25 - 2013-05-21 15:37:10 UTC
Well the launcher comes up for me now, however it still says no internet connection: http://i.imgur.com/Xil4BKp.png
Himnos Altar
An Errant Venture
#26 - 2013-05-21 15:37:16 UTC
CCP Atropos wrote:
I'd appreciate knowing what the command was in the shortcut that was failing for you. I was working on issues relating to invalid working directories from shortcuts recently so if there's any more I would like to know what they were.



Our Logs show nothing.

:P
Krixtal Icefluxor
INLAND EMPIRE Galactic
#27 - 2013-05-21 15:37:54 UTC
After Updating, my Launchers have a Title Bar, but the interface is blank white. I can do nothing.

"He has mounted his hind-legs, and blown crass vapidities through the bowel of his neck."  - Ambrose Bierce on Oscar Wilde's Lecture in San Francisco 1882

Cipher Deninard
The Mostly Free People's Republic of Persephone
#28 - 2013-05-21 15:40:05 UTC
Jamie Bauer wrote:
Mine updated, but the launcher just says it's in 'Offline' Mode'. restarting the launcher has no effect.


Yup same here. No errors or anything, it simply says the server is offline and offers me the option to restart the launcher, which has done nothing.
Ciba Lexlulu
Stay Frosty.
A Band Apart.
#29 - 2013-05-21 15:41:25 UTC
Paaaulo wrote:
Well the launcher comes up for me now, however it still says no internet connection: http://i.imgur.com/Xil4BKp.png


I have exactly the same problem - after manually applying the patch as the OP suggested. Obviously I have internet connection since I can post this message.

CCP please help and look into this issue.
Mr. Orange
Band of Freelancers
#30 - 2013-05-21 15:41:36 UTC
People having issues, find your eve dir/folder, run the eve.exe directly, bypass the sh!t launcher and login...

Also, once the new launcher works for you and you login, all settings are reset essentially. You can however run your eve.exe and have all your old settings and shortcuts as they were....
Denidil
Cascades Mountain Operatives
#31 - 2013-05-21 15:42:17 UTC
Running Repair.exe fixed my "not connecting" issue.

Tedium and difficulty are not the same thing, if you don't realize this then STFU about game design.

Call Rollard
Caldari Provisions
Caldari State
#32 - 2013-05-21 15:42:57 UTC
Macintosh Launcher update issue

Even us on Mac are recieving it.
Himnos Altar
An Errant Venture
#33 - 2013-05-21 15:43:21 UTC
heh, used the repair tool, then ran launcher as admin.

Now I'm logging into EVE.

Like a Boss.
Krixtal Icefluxor
INLAND EMPIRE Galactic
#34 - 2013-05-21 15:43:50 UTC
Also, after the blank Launcher comes up, Firefox opens up to the Open DNS website with this in the search bar:


none/en?steam_token=&server=tranquility



I don't even use Steam.

"He has mounted his hind-legs, and blown crass vapidities through the bowel of his neck."  - Ambrose Bierce on Oscar Wilde's Lecture in San Francisco 1882

Carcinium
KGB Surveillance Squad
#35 - 2013-05-21 15:45:17 UTC
I downloaded the launcher update but the launcher still says that I'm not connected with the Internet and I need to restart my launcher.
Nothing of the in this thread mentioned things worked.
intellos
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#36 - 2013-05-21 15:45:19 UTC
Krixtal Icefluxor wrote:
Also, after the blank Launcher comes up, Firefox opens up to the Open DNS website with this in the search bar:


none/en?steam_token=&server=tranquility



I don't even use Steam.



Exact same issue as me
ctx2007
Industrial Mining and Mayhem HS
Brave United
#37 - 2013-05-21 15:47:03 UTC
Its the boot.ini I tell you

You only realise you life has been a waste of time, when you wake up dead.

Ciba Lexlulu
Stay Frosty.
A Band Apart.
#38 - 2013-05-21 15:47:05 UTC
I tried to run Repair - but nothing happened. It says Error.
Arkenai Wyrnspire
Incorruptibles
#39 - 2013-05-21 15:48:10 UTC
I was able to launch directly without the launcher via a shortcut on my desktop.
I haven't tried to patch it yet though.

Someone.

Donathan Slade
Death By Consequence
#40 - 2013-05-21 15:48:54 UTC  |  Edited by: Donathan Slade
I'll try this ... I had a temporary fix using the patcher that gets me in.