These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Linux

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

evelauncher not working after debian stable update

Author
Ailatan
SQUAD V
DARKNESS.
#1 - 2017-06-18 20:55:03 UTC  |  Edited by: Ailatan
I have updated to Debian 9 Stretch today and launcher is not working. No error messages in console, it just wait infinitely after typing: ./evelauncher.sh

Any ideas? Anybody have this problem too?


Thanks
Ailatan
SQUAD V
DARKNESS.
#2 - 2017-06-19 05:09:55 UTC
Ailatan wrote:
I have updated to Debian 9 Stretch today and launcher is not working. No error messages in console, it just wait infinitely after typing: ./evelauncher.sh

Any ideas? Anybody have this problem too?


Thanks



Solved copying: libssl.so.1.0.2 and libcrypto.so.1.0.2 are in /usr/lib/x86_64linux-gnu/ into launcher folder and renaming them without version.
Globulin Kaundur
Republic Military School
Minmatar Republic
#3 - 2017-06-19 21:21:21 UTC
Thanks for this - it's working for me, too.
Maresse en Tilavine
#4 - 2017-07-01 13:52:23 UTC
Thank you, this worked for me as well.
Roesjka
The Last Solution Inc
#5 - 2017-07-08 09:26:06 UTC
This has been mentioned several times in the Linux EVELauncher forums.

Check out
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=6943810#post6943810

It gives you also an idea how to solve it quickly if it happens again (and it will).

Cheers

Cheers,

Retired UNIX/Linux IT Specialist.

AsRock 990FX Extreme4, FX-8320, 16GB mem, GTX 1070

y50-70, i7, 16GB mem, GTX 860M

Both running Debian stretch 64bit