These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Linux

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Mint Help

Author
#1 - 2017-05-16 16:04:01 UTC
Qt: Session management error: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
[0516/120028:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale
Installed Qt WebEngine locales directory not found at location /home/shaun/Downloads/evelauncher/translations/qtwebengine_locales. Trying application directory...
Qt WebEngine locales directory not found at location /home/shaun/Downloads/evelauncher/qtwebengine_locales. Trying fallback directory... Translations MAY NOT not be correct.
[0516/120028:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to locate a running instance of Steam, or a local steamclient.so.


I'm getting the above errors in terminal when I run the script. The launcher starts, however, when I try to log in the game never comes up.

I'm using Mint Linux.
#2 - 2017-05-16 19:08:41 UTC
Inglor Telemnar wrote:
Qt: Session management error: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
[0516/120028:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale
Installed Qt WebEngine locales directory not found at location /home/shaun/Downloads/evelauncher/translations/qtwebengine_locales. Trying application directory...
Qt WebEngine locales directory not found at location /home/shaun/Downloads/evelauncher/qtwebengine_locales. Trying fallback directory... Translations MAY NOT not be correct.
[0516/120028:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to locate a running instance of Steam, or a local steamclient.so.


I'm getting the above errors in terminal when I run the script. The launcher starts, however, when I try to log in the game never comes up.

I'm using Mint Linux.


Do you have compability openssl installed and symlinked/copied to evelauncher folder?

[url=https://github.com/CommanderAlchemy/.bin/blob/master/eve] EVE - Online Launcher [Linux] [/url] Installs, launches character prefixes (both SISI & Tranquility). Simplescreenrecorder shm inject

#3 - 2017-05-19 08:40:48 UTC  |  Edited by: Luperco Garsk
COMM4NDER wrote:


Do you have compability openssl installed and symlinked/copied to evelauncher folder?



I've a similar problem. It is a clean installation of Mint. When I start the script, the eve launcher appears briefly and than quit with the same log as Inglor Telemnar.

This is my log:

[0519/103349:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale
Installed Qt WebEngine locales directory not found at location /home/benem/Scaricati/evelauncher/translations/qtwebengine_locales. Trying application directory...
Qt WebEngine locales directory not found at location /home/benem/Scaricati/evelauncher/qtwebengine_locales. Trying fallback directory... Translations MAY NOT not be correct.
[0519/103349:WARNING:resource_bundle.cc(291)] locale_file_path.empty() for locale
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to locate a running instance of Steam, or a local steamclient.so.
nouveau: kernel rejected pushbuf: File o directory non esistente
nouveau: ch7: krec 0 pushes 0 bufs 2 relocs 0
nouveau: ch7: buf 00000000 00000002 00000004 00000004 00000000
nouveau: ch7: buf 00000001 00000006 00000004 00000000 00000004
Segmentation fault


If I double click on the evelauncher.sh my desktop freezes and I have to hard reboot the PC (not tried to ssh to it to see if it is only X that is blocked).


Do I need to install Steam?

Thanks
Forum Jump