These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Launcher

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

SOLVED - Launcher no longer load - please help

Author
tiberiusric
Comply Or Die
Fidelas Constans
#1 - 2017-05-18 21:30:39 UTC  |  Edited by: tiberiusric
This has just started happening in the past day or so checked launcher logs and get this

[0518/212039:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/212039:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/212256:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/212256:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/214758:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/214758:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/215148:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/215148:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/215902:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/215902:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/220600:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.
[0518/220600:ERROR:resource_bundle.cc(720)] Failed to load C:\EVEnew\Launcher\resources\qtwebengine_devtools_resources.pak
Some features may not be available.


can anyone shed some light? im on windows 10

All my views are my own - never be afraid to post with your main, unless you're going to post some dumb shit

tiberiusric
Comply Or Die
Fidelas Constans
#2 - 2017-06-05 09:20:53 UTC
Looks like i have resolved the problem. Last ditch attempt I checked my anti virus, and saw a few components that where active like behaviour shields etc disabled them and added launcher folder as an exclusion and it seemed to have worked!

Strange as i never got any notifications or alerts from AV (Avast) and no idea why AV would of even stopped it anyway... every other game i have had no issues and this happened overnight, when i still had the AV components switched on.

So im a little confused still if it really was that . But anyway working for now!

All my views are my own - never be afraid to post with your main, unless you're going to post some dumb shit