These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at


  • Topic is locked indefinitely.
123Next pageLast page

EVE client does nothing after hitting "play"??

First post First post
Nisus Corporation
Straight Jacket Bears
#1 - 2014-08-29 19:36:35 UTC  |  Edited by: CCP Phantom
So this just randomly started happening today. After opening the launcher and logging in, I press play and literally nothing happens.
Pandemic Legion
#2 - 2014-09-02 01:45:56 UTC
It happened to me again today as well. Last time no "fix" worked, you have to do a fresh reinstall.

Welcome to the world of CCP not giving a **** about Macs.

OS: Windows 10 Home

Motherboard: MSI Z97A Gaming 7(MS-7916)

CPU:  Intel Core i7-4790K @4.00 GHz

GPU:  GeForce GTX 970

Memory:  16GB

Vamp Talvanen
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#3 - 2014-09-02 11:30:51 UTC
damn, i can't login after this new mini-patch. c'mon CCP!!!!! whats up?!?!?!?!?!?!
Eternity INC.
Goonswarm Federation
#4 - 2014-09-02 11:30:59 UTC
Have same issue. Multiple clients, multiple machines tested.
Volcane Nephilim
The Magic Roundabout Initiative
#5 - 2014-09-02 11:31:21 UTC
Ditto broken since todays update
Emrys Alf
4S Corporation
Goonswarm Federation
#6 - 2014-09-02 11:31:30 UTC  |  Edited by: Emrys Alf
Have Mac and Have Windows. Mac now freezes after pressing play. Ugh

PC/Win is alright. Problem is mac only.

Test server is same, nothing happens after pressing play other than application starts and freezes there.
Ezri Nifanda
The Scope
Gallente Federation
#7 - 2014-09-02 11:33:30 UTC
Eve won't launch after the small patch today. hit play and eve will start and sit in the dock but then nothing. have to force quit to close it.
ANNE Chanlin
Out of Focus
Odin's Call
#8 - 2014-09-02 11:34:00 UTC
same problem here

even without using the launcher
Ragga Muffin
#9 - 2014-09-02 11:34:39 UTC
Same problem Sad


Lelira Cirim
#10 - 2014-09-02 11:35:00 UTC
So much for logging in to continue structure bashing. Lovely timing. :eyeroll:

Do not actively tank my patience.

Zeraa Thull
Amarr Empire
#11 - 2014-09-02 11:36:15 UTC
Same problem! After pressing "Play" the eve app appears in the toolbar and than nothing happens!
Sharp Industries
#12 - 2014-09-02 11:37:13 UTC
Same here, I cannot login.
Amanda Fuller
Ember Inc.
Test Alliance Please Ignore
#13 - 2014-09-02 11:37:40 UTC
same here
Nicholas Goldfinder
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#14 - 2014-09-02 11:38:31 UTC
Same problem here. CCP, please give us an answer.
Limyh Oteo
The Graduates
The Initiative.
#15 - 2014-09-02 11:38:43 UTC
Same here, 2 different Macs.
Scourer Gengod
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#16 - 2014-09-02 11:38:51 UTC
Same problem client freezes in background and wont start.
Sharp Industries
#17 - 2014-09-02 11:40:27 UTC
I guess Im glad Im not alone. I restarted my computer thinking it was just me. Im glad I have 19 days left on training. Might take that long just to get CCP to read this.
Scarlet Alexandria
State War Academy
Caldari State
#18 - 2014-09-02 11:41:18 UTC
i have tried deleting the chaches still won't start .___. come on CPP Evil
Nicholas Goldfinder
Pandemic Horde Inc.
Pandemic Horde
#19 - 2014-09-02 11:43:21 UTC
I reposted this in general discussion. Please bump it.
GM Arcade
Game Masters
C C P Alliance
#20 - 2014-09-02 11:43:47 UTC  |  Edited by: CCP Phantom
Hey guys,

The developers are aware of this issue and are investigating. Thanks for your patience.

Lead GM Arcade | Customer Support Manager

123Next pageLast page