These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

blank launcher

Author
Cyndrogen
The Greatest Corp in the Universe
#1 - 2014-03-07 05:59:40 UTC  |  Edited by: Cyndrogen
The eve launcher client TQ is fine but Singularity launcher is pure whiteout.

Anyone else having this problem? I tried using the repair tool but it's still ALL white.


V.2.1.655130 of launcher. It's still white.

I tried copying the EVE online installation again, running the repair tool etc. No good, still have a blank white screen. Anything else I might be missing?

Every day in every way I improve my skills and get better.

xastartexx
POS Party
Ember Sands
#2 - 2014-03-07 07:20:44 UTC
Im having the same problem. It was working earlier today and now its not. I also tried repair tool and that didn't work as well.
Ransu Asanari
V0LTA
WE FORM V0LTA
#3 - 2014-03-07 07:52:19 UTC
I was just reinstalling a separate Singularity instance and patched for the first time, then this started happening. I'm glad it's not just me - I thought I screwed something up.
OmarNu Lakshmit
UNION CONFIRMED
#4 - 2014-03-07 08:00:25 UTC
X Same sh... ((
sabiens
Viziam
Amarr Empire
#5 - 2014-03-07 08:08:48 UTC
Same
Novah Soul
#6 - 2014-03-07 08:26:03 UTC
Cyndrogen wrote:
The eve launcher client TQ is fine but Singularity launcher is pure whiteout.

Anyone else having this problem? I tried using the repair tool but it's still ALL white.


V.2.1.655130 of launcher. It's still white.

I tried copying the EVE online installation again, running the repair tool etc. No good, still have a blank white screen. Anything else I might be missing?

likewise here

A man is known by the quality of his friends. - Lex Luthor

Shinzhi Xadi
Doomheim
#7 - 2014-03-07 09:25:14 UTC
I'm getting the blank white launcher on SiSi with version 2.1.684081

Mac Pro dual 6-core Xeon 3.06ghz, 24gig ecc ram, EVGA GTX 680 Mac Edition, Intel SSD, OS X Yosemite and Windows 8.1 Pro.

Superboom
Pwn 'N Play
An Alliance Has No Name
#8 - 2014-03-07 09:36:06 UTC
Same here, latest launcher and it's loading white. Was working earlier, so I am guessing it's a SiSi wide issue?