These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
12Next page
 

Login problem - entering game as XY - black screen

First post
Author
TL Castiel
The Scope
Gallente Federation
#1 - 2011-11-10 16:18:22 UTC
Hi,

whenever I try to log onto SiSi I get as far as the entering game as XY, the progress bar goes to 100% and then it stops. Anyone experiencing the same issue? Any way to fix it?
Sartura Flame
Garoun Investment Bank
Gallente Federation
#2 - 2011-11-10 16:21:55 UTC
Having the same problem, no idea on a fix.

Seems to have been like this the last half hour or so, worked fine for me earlier.
Nyio
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#3 - 2011-11-10 16:26:36 UTC
Yep, same here. Glad to hear it's not just me in a way. P
Oberine Noriepa
#4 - 2011-11-10 16:29:39 UTC
I'm having the same issue. This happened ever since I jumped into a system with Time Dilation active at 50%. I cleared my cache and rebooted my client, and now the game only loads up to a black screen upon logging in. Submitting a bug report as we speak.

Gods Smight
Gold Rush Mining Inc.
#5 - 2011-11-10 16:32:10 UTC
Yah, same. I hope this is fixed soon. Despite all the breakage, I still appreciate all the hard work that CCP is doing for the Vinter expansion. Thanks guys!
Luscius Uta
#6 - 2011-11-10 16:34:49 UTC
Same problem, having an ATI card with latest drivers. Didn't happen until today Sad

Workarounds are not bugfixes.

Daniel Souquel
#7 - 2011-11-10 16:37:01 UTC
Same here... uploded a bugreport incl. logserver logs :D
Gheyna
Hoover Inc.
Pandemic Legion
#8 - 2011-11-10 16:37:27 UTC
have the same problem, hope its fixed before the masstest
Daniel Jackson
Universal Exos
#9 - 2011-11-10 16:39:58 UTC
having the same issue, tried to repare my client using the repare tool, tried clearing cache , it just started happenign like a houre ago
Daniel Jackson
Universal Exos
#10 - 2011-11-10 16:40:30 UTC
having the same issue, tried to repare my client using the repare tool, tried clearing cache , it just started happenign like a houre ago
Seleia O'Sinnor
Drop of Honey
#11 - 2011-11-10 16:44:42 UTC
I'm having the same problem too, but only with this account. Funny thing is, all other accounts load perfectly with the same client and they are all in the same system. Something happened to this account while mirroring the db? A pity, I would have liked to participate in the mass test today with a cap.

Odyssey: Repacking in POS hangars for modules +1,  but please for other stuff too, especially containers. Make containers openable in POS hangars.

CCP Paradox
#12 - 2011-11-10 16:47:22 UTC
We're looking into this. Hopefully CCP Gangleri will drop by to announce when it has been resolved.

CCP Paradox | EVE QA | Team Phenomenon

Space Magician

BLACK-STAR
#13 - 2011-11-10 16:50:05 UTC
thanks

I just landed on this thread as I was trying to get in sisi.

and I'm stuck on the Character Selection too.
Carola Kessler
Lost Sisters Of New Eden
#14 - 2011-11-10 16:51:16 UTC
Yeah same problem with my chars, also friends reporting the same issue as well, hopefully ti will get fixed soonish
Captain Bevier
PLA Fleet
People's Liberation Alliance
#15 - 2011-11-10 16:52:28 UTC
I actually managed to log on with this toon, but cant do anything other than spin my thanny, hangar is completly empty, no chat boxes and cant open anything other than market.....

my alt on the other hand gets the black screen Sad
Daniel Jackson
Universal Exos
#16 - 2011-11-10 16:53:10 UTC
if it helps any the repair tool did find alot of missing files, but which is confusing cause test server WAS workign till i undoicked and it was black, happend around same time as everyone elce, so idk why the repair tool showed missign files
CCP Paradox
#17 - 2011-11-10 17:08:58 UTC
We're rebooting now to hopefully fix a bit of node trouble. Blame CCP Veritas ;)

CCP Paradox | EVE QA | Team Phenomenon

Space Magician

Daniel Souquel
#18 - 2011-11-10 17:10:45 UTC
CCP Paradox wrote:
We're rebooting now to hopefully fix a bit of node trouble. Blame CCP Veritas ;)


Damn you CCP Veritas :D
Salpun
Global Telstar Federation Offices
#19 - 2011-11-10 17:12:36 UTC
Is there going to be a new build before the mass testLol

If i dont know something about EVE. I check https://wiki.eveonline.com/en/wiki/ISK_The_Guide

See you around the universe.

Nyio
Federal Navy Academy
Gallente Federation
#20 - 2011-11-10 17:14:33 UTC
CCP Paradox wrote:
We're rebooting now to hopefully fix a bit of node trouble. Blame CCP Veritas ;)


Cool, thanks for letting us know.

I was poking around with fittings when "it" happened, and I couldn't save nor delete a fitting so I tried relog..
Almost thought I brokended Sisi, glad to hear it was CCP Veritas. P
12Next page