These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Wormholes

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Siggy - Anyone having issue?

Author
Grash Depran
Binary Capital Group
#1 - 2013-06-05 16:06:50 UTC  |  Edited by: Grash Depran
I just signed up today and started playing with it, but every time I add a sig I get some 'fatal communications error'.. I can't for the life of me find a contact on the site to ask for help.. Does anyone still use this tool, and can confirm it's working for them, so I can start troubleshoooting on my end?
chris elliot
Hateful Intent
Hostile Intervention
#2 - 2013-06-05 20:53:04 UTC
Opened 32 wormholes yesterday and didn't have a single problem with it.
StarFleetCommander
V0LTA
WE FORM V0LTA
#3 - 2013-06-05 22:27:07 UTC
Siggy has had some issues but is working fine atm
Grash Depran
Binary Capital Group
#4 - 2013-06-06 01:23:43 UTC
Thanks all, it seems to be working now for me as well.. Maybe it was just new account auth/billing delay or something.
Nathan Jameson
Grumpy Bastards
#5 - 2013-06-06 04:04:31 UTC
Contact Messoroz or his alt Jack Tronic if you're having issues. Usually, though, I've found that Siggy issues are either from an error on CCP's side or some temporary work the owner was doing on the tool. Usually resolves itself in a few hours.

http://www.wormholes.info

Jack Tronic
borkedLabs
#6 - 2013-06-06 08:34:50 UTC  |  Edited by: Jack Tronic
Not a easy week since I keep rolling out updates which I try and do during really late US TZ. and its really hard to gracefully update with so many active and concurrent users at any given point.

Today the server decided to do a forced(instant) restart for no apparent reason and that caused some database corruption I had to manually clear up.


Now the network switch failed at data center and thats why its now offline again for a few hours hopefully. sigh. the joys of a dedicated server