These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Retribution 1.1 Issues

First post First post
Author
Kenetheris
Brave Newbies Inc.
Brave Collective
#161 - 2013-02-20 06:09:52 UTC  |  Edited by: Kenetheris
Decided to leave it here but disregard as it kinda works now, but no idea why or what happened. Patch deployment mystery!

Quote:
Armor Honeycombing wrecks skill queue and training. I'll just paste my petition text here:

Hello!

I've trained Armor Honeycombing to 2 but had it in queue up to Level 4. However after Level 2 it did not train any further.

The neocom skill queue displayed no skill in training and the skill timer in the Training Queue window stopped counting down.

I've removed Honeycombing from the que, cleared cache and started to train another skill. Worked fine. However after this I've tried to train Arm. Hon. again and got the same result as before.

Training timer still stuck and other skills wouldn't train either.

Any help regarding this would be appreciated.

Also an update: now it's even more chaotic, no matter what i put in que the neocom skill progression bar always shows armor honeycombing and it does not update properly either.

However after clearing the cache other skills train properly but i don't dare to put AHC level 3-4 into the queue again. Neocom bar is still in chaos.
Nijoson Uisen
Doomheim
#162 - 2013-02-20 06:14:59 UTC
Account is bugged. EVE stop working mid HQ site and now when I try to log in it brings me to the character screen and then stops working.
Nolak Ataru
Imperial Shipment
Amarr Empire
#163 - 2013-02-20 06:19:08 UTC
Nijoson Uisen wrote:
Account is bugged. EVE stop working mid HQ site and now when I try to log in it brings me to the character screen and then stops working.


Clearing cache seems to swap it to the other toon who cant log in,.....
Tuxedo Catfish
Aliastra
Gallente Federation
#164 - 2013-02-20 06:41:38 UTC  |  Edited by: Tuxedo Catfish
This might be covered under "brackets not working correctly" but hovering over individual objects in space no longer shows the bracket/label as it used to. Larger groups of objects still respond as expected.

EDIT: While we're on the subject, the permanently visible reticule over your own ship when you set the camera to any other object that disappeared in 1.0 (I think? or possibly Inferno) would be nice to have back, too.
Nolak Ataru
Imperial Shipment
Amarr Empire
#165 - 2013-02-20 07:26:34 UTC
Nolak Ataru wrote:
Nijoson Uisen wrote:
Account is bugged. EVE stop working mid HQ site and now when I try to log in it brings me to the character screen and then stops working.


Clearing cache seems to swap it to the other toon who cant log in,.....


Reinstalling doesnt seem to help either.....
Vajrabhairava
Perkone
Caldari State
#166 - 2013-02-20 07:26:58 UTC  |  Edited by: Vajrabhairava
I was able to warp around cloaked in a Scimitar (but didn't do anything aside from testing that it could be done). I didn't try it out on any other ships that shouldn't be able to fit a CovOps Cloak II, but this could get interesting depending on how widespread the bug is. All Battleships BlackOps Battleships? Sneaky Titans? The mind boggles.
Glathull
Warlock Assassins
#167 - 2013-02-20 07:37:22 UTC
I can't see my mouse cursor on screen. It clearly is there. If I guess around enough I can activate stuff. But I can't see the cursor. I've cleared cache, restarted, and reinstalled. I'm running windows 8 on a lenovo P580 laptop. x86-64 Core i5 @ 2.5 GHz, 6 GB Ram (shared), and everything completely up to date.

Very sad panda wants to shoot the new BCs . . . . :(

I honestly feel like I just read fifty shades of dumb. --CCP Falcon

Justin Cody
War Firm
#168 - 2013-02-20 07:47:54 UTC
stealth grid increases to dead space armor reps are not appreciated in a patch where active armor tanking was getting a buff.
Mindrago Aldent
Spacetramp Industries
#169 - 2013-02-20 07:53:10 UTC  |  Edited by: Mindrago Aldent
Vincent Athena wrote:
Mindrago Aldent wrote:
I can't get my strip miners to auto repeat any more, regardless of what setting they are on ;/ I tried clearing the cache as well. Using a Mack with Modulated Strip Miner 2 and T2 crystals.

That is odd. I did some mining and they auto-repeated for me.


I just came in from work and tried again, it reloaded for one cycle then went back to stopping every time ;/ I even unfitted everything then refitted but no joy.

Strip miner 1 works ok..


Ok it's working again, whether it was the guys in the mining chanel or a ccp ninja repairer I don't know....but i'm rocking again :-)
Tiberius Murderhorne
CONTRATTO
#170 - 2013-02-20 07:58:14 UTC
Not sure if this has been mentioned already, (had a scan and did not see it)

then opening wrecks in space it opens your own cargo hold instead with the wreck in the list so you then have to select it to click loot all, super annoying when looting a field......

Cheers
Tib

Disclaimer : My posting does not always reflect my Corps views or my allience views.... Infact sometimes it does not even reflect my views!

bonobko
Aliastra
Gallente Federation
#171 - 2013-02-20 08:00:03 UTC
1. ships in the whole room in DED and Unrated complexes warp away never to be seen again - so you better shoot that commander ship fast before it warps away. Seen in Angel Watch, Vigil, Angel 3/10, Angel 4/10, Angel Lookout.

2. The solar system map gets fixed on one spot after jumping through stargate...have to close and reopen map to move through the map freely again...
Your Stuff
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#172 - 2013-02-20 08:48:07 UTC
bonobko wrote:
1. ships in the whole room in DED and Unrated complexes warp away never to be seen again - so you better shoot that commander ship fast before it warps away. Seen in Angel Watch, Vigil, Angel 3/10, Angel 4/10, Angel Lookout.

2. The solar system map gets fixed on one spot after jumping through stargate...have to close and reopen map to move through the map freely again...


Confirmed this in a drone heierarchy. Also sec status is not being computed for rat kills.
Maria MissU
Perkone
Caldari State
#173 - 2013-02-20 08:48:47 UTC
After the new patch my screen freezes and the client crashes.Never had this issue before yesterday.Win user
Haifisch Zahne
Hraka Manufacture GmbH
#174 - 2013-02-20 10:09:18 UTC  |  Edited by: Haifisch Zahne
From what I am reading in the thread, this should say "All".



CCP Phantom wrote:
• Some NPCs in distributed sites are warping away after a final trigger NPC has been killed.
Robertina Bering
Doomheim
#175 - 2013-02-20 10:26:32 UTC  |  Edited by: Robertina Bering
"Log off safely" option now works in a strange way. When i press the button, my fps drops down from 250-300 to 10-15 due to a sudden hard drive actvity. It takes about 15-20 seconds.

Also i've noticed last 4 NPC BSes disappeared after killing a boss structure in Angel's 8/10.

+ when working with scanning probes, solar system map sometimes suddenly "resets" to a weird view.
Steijn
Quay Industries
#176 - 2013-02-20 10:50:11 UTC
As todays patch mentions nothing about the warping off of NPCs/Sleepers etc. can we have a timeframe of when this will be fixed please?
seth Hendar
I love you miners
#177 - 2013-02-20 10:51:26 UTC
warp / dock / jump order doesn't work all the time.

yesterday, i had to gave some orders twice for them to get accepted, ran a fleet, half the warp squad done to no effect
CCP Greyscale
C C P
C C P Alliance
#178 - 2013-02-20 10:52:19 UTC
Serge Bussier wrote:
>Some "Supervisor" NPCs in certain deadspace locations were spawning too early; this should now be fixed.

Worlds Collide - no supervisors at all. I hope "too early" wasn't fixed with "never"?


Yeah, for some sites the later spawn should additionally have always been a chance-based spawn. Worlds Collide will still occasionally spawn Supervisors, but they're no longer appearing every time you run it. This is entirely intentional.

Keko Khaan wrote:
Attack battlecruiser and blockade runners wont show in overview after patch. They are unchecked in settings at default. When i docked in station both my ship hnagar and item hangar showed empty. When i closed them and reopened from neocom it opened only my ships empty cargobay as shiphangar so i had to use the tree to get my actual ship and item hangars open.


Minor correction: they should be checked in the default settings, but they will not be auto-added to any custom overviews you may have saved.

Caligulus Julianis wrote:
Issue after patch 1.1. I had a Myrmidon pre-patch, kitted out completely and sitting in my starbase (Orvolle at the time, was not the active ship) including 6 Ogre I in the drone bay.

After the patch I logged in, checked what my Myrmidon's DPS was post-patch and realised drone damage was at zero, upon checking my drone bay it appears that when the Myrmidon drone bay got adjusted that it has also wiped my drones from the bay at the same time.

I'm not gonna QQ for reimbursement or anything because I'm not a whiny child, I just thought I'd let you know I'd experienced a somewhat vexing issue and letting other players know: check your Myrmidon's drone bay, you might be missing some stuff ;)


Have you tried searching your assets to see if they've showed up somewhere else?

Blue Harrier wrote:
Quick question;
The description on my Blockade Runner says I can fit both a Covert Cloak and a Covert Cyno (note not OR but AND meaning both), how exactly do I do that with only one (1) high slot?

Do you really mean I should fly my ship into hostile territory, dock (assuming I can) change fittings then undock uncloaked and light the fire for someone to lock on to, I don’t think so!


If we're going to be precise about the wording, it says "Can fit Covert Ops Cloaks and Covert Cynosural Fields", which is accurate in that it has the capability to fit both types of module Smile
Akturous
The Scope
Gallente Federation
#179 - 2013-02-20 11:05:01 UTC  |  Edited by: Akturous
So I see in 1.1.1 which is being deployed as we speak, you haven't fixed (or haven't mentioned):

Drone bay icon opening cargo
Inventory focusing issue where opening a can takes you to the last thing you had open, not the can/ship/whatever
Tool tips not working on hovering over a single target
Why my Archon was about 50m^3 over the cargo limit after the patch and before it was fine.
Oh and now my drones are splitting agro when on focus fire mode, pro.

To give you some encouragement, the new autopilot setting location is a god send...so there's that.

Vote Item Heck One for CSM8

Braddock1
The Scope
Gallente Federation
#180 - 2013-02-20 11:05:06 UTC
Since the deployment on some star gates after i jumped into the next system I get the Error Msg . CCP exe stopped working. I have to restart the Launcher and repeat the Log In from the beginning. This sucks when you are in the middle of a combat because until you get back on your ship is in structure or you find yourself in a capsule