These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

Issues, Workarounds & Localization

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

1.06 Issues

First post
Author
Sivney Quincannon
#1 - 2012-12-18 12:21:27 UTC

Following patch on 2012.12.17.

#1: Station Services window disappears after docking. WaR --- ESC>General Settings>Station>Select Small Station Service Buttons

#2: Scanner window remains while docked but is blank, no information showing. WaR ---Close window. Undock, click Ship Scanner to re-open.

#3: Fleet window information blank after docking and/or cannot manipulate information in window. WaR --- Close window. Re-open while docked or undocked.

#4: Fitting window will not operate until the 'above' issue with Station Service window is resolved by using the WaR for that preticular issue.

Posted these issues on Information Portal and also opened tickets on 2 of these issues. No response and no fix following downtime 2012.12.18. Please fix this issue ASAP or update us with ETA on fix.

Thanks in advance.
Bruce Kemp
x13
#2 - 2012-12-18 13:27:41 UTC
Sivney Quincannon wrote:

Following patch on 2012.12.17.

#1: Station Services window disappears after docking. WaR --- ESC>General Settings>Station>Select Small Station Service Buttons

#2: Scanner window remains while docked but is blank, no information showing. WaR ---Close window. Undock, click Ship Scanner to re-open.

#3: Fleet window information blank after docking and/or cannot manipulate information in window. WaR --- Close window. Re-open while docked or undocked.

#4: Fitting window will not operate until the 'above' issue with Station Service window is resolved by using the WaR for that preticular issue.

Posted these issues on Information Portal and also opened tickets on 2 of these issues. No response and no fix following downtime 2012.12.18. Please fix this issue ASAP or update us with ETA on fix.

Thanks in advance.



I am having these issues too, cleared cache,settings, even uninstalled,reinstalled, still same issues.
Aim Deadlock
Armed N Dangerous
#3 - 2012-12-19 02:48:38 UTC  |  Edited by: Aim Deadlock
Next "new" issue since 1.06:

Reproduce:
When docked, open up the inventory -> undock -> redock = inventory is closed :(

This happens since the new 1.06 patch, with 1.05 all was fine.

If I remember correctly, this problem already exists in Inferno but after a while it was fixed. Now it is back, please fix it...it kills my nerves. :\

Repairing the client & deleting the cache doesn't work.

// EDIT:
Reset the window position has solved the problem. :)
CCP Masheen
C C P
C C P Alliance
#4 - 2012-12-19 14:45:23 UTC
Hi, the issues with Station Services and the scanner should now be resolved with Retribution 1.0.7 which was deployed a few hours ago

- EVE Online Quality Assurance -

Bruce Kemp
x13
#5 - 2012-12-20 12:40:13 UTC
CCP Masheen wrote:
Hi, the issues with Station Services and the scanner should now be resolved with Retribution 1.0.7 which was deployed a few hours ago


Awesome, client working great now. thanks Pirate
Crumeth
All Things Dead.
Wrecktical Supremacy.
#6 - 2012-12-22 17:13:14 UTC
The problem with station services remains at least for my client. I've tried relogging etc, to no avail...
Crumeth
All Things Dead.
Wrecktical Supremacy.
#7 - 2012-12-24 18:11:11 UTC
TempFix: To re-enable station services I had to delete C:\Users\Me\AppData\Local\CCP\EVE\d_games_eve_tranquility (the install with problems) and start over from scratch, no biggie as I have overview settings saved but a pain in the arse nonetheless