These forums have been archived and are now read-only.

The new forums are live and can be found at https://forums.eveonline.com/

EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

EVE Online: Incarna 1.1.2 Issues

First post First post
Author
VaL Iscariot
Deep Core Mining Inc.
Caldari State
#41 - 2011-10-18 15:06:03 UTC
ship... not... spinning...

Please halp!
Eladaris
Indefinite.
#42 - 2011-10-18 15:28:22 UTC  |  Edited by: Eladaris
Frakir Shedimuthgur wrote:
Platform: PC
My overview windows change size and position randomly after dock / undock. Cleared cache, restarted client... nope still not working properly. Very annoying.


Overview / station window borked crew checking in.

AP randomly deciding it doesn't want to work crew checking in.

In more positive / less bitchy news the return of hangar functionality is really really nice, and it certainly feels like there's a reduced load on the computer, so nice change there. Just annoying bugs as expected.
CCP Bella Bee
C C P
C C P Alliance
#43 - 2011-10-18 15:28:22 UTC
Thanks for submitting the bug reports regarding ship spinning, we're investigating the settings now.
Ripperljohn
Caldari Provisions
Caldari State
#44 - 2011-10-18 15:32:43 UTC
CCP Bella Bee wrote:
Thanks for submitting the bug reports regarding ship spinning, we're investigating the settings now.


hope to spin soon Big smile
Bloodpetal
Tir Capital Management Group
#45 - 2011-10-18 15:55:45 UTC  |  Edited by: Bloodpetal
All the spam bots in Jita stopped spamming. For 15 minutes.


Was this intended functionality? Can we implement this Anti-Spam feature in a more permanent fashion?


Quote:
[14:58:43] JiZzLoObber > hell of alot better than The Door. Felt like I should be wearing "the Cone of Shame" , standing in 'time out'
[14:58:55] JiZzLoObber > lol
[14:59:01] Argh Prkl > I had to find a route back from WH pos just to spin my ship a bit after all this time
[14:59:02] Raeloth Draenor > lol
[14:59:21] JiZzLoObber > /emote spins ship vilently, throws up in consentric circles
[14:59:22] Altaren Famas > well it hasnt been that long
[14:59:41] Raeloth Draenor > Feels like an age though
[14:59:48] Altaren Famas > guess thats true
[15:00:08] Altaren Famas > btw, where did all the low life scammers go?
[15:00:19] Raeloth Draenor > They're ship spinning atm
[15:00:24] Argh Prkl > they're ship sp.. yeah.

[15:00:27] JiZzLoObber > lol




Quote:
[15:09:55] Shopping Girl > how did they remove the scammers?
[15:10:16] JiZzLoObber > they didnt, they are just ship spinning like the rest of EvE =P
[15:10:23] Shopping Girl > ?
[15:10:34] JiZzLoObber > even the Bots are ship spinning today =P

[15:10:35] Giannissa deSade > how doe sone... ship spin?
[15:10:45] Aramatheia > spin your ship!
[15:11:09] JiZzLoObber > Open the trade window and hand me your ships, I'll show you
[15:11:12] awefull nightmare > /emote has a smile on his face and keeps on spinning his ship



Quote:
[15:12:23] Aramatheia > i logged into a station where i have lots of ships too, so i just swap if i get bored /sigh
[15:12:34] JiZzLoObber > I did that to some poor fool in Jita with PLEX =P
[15:12:59] Aramatheia > what, why are you trying to scam, go spin your ship! lol

Where I am.

CCP Phantom
C C P
C C P Alliance
#46 - 2011-10-18 16:11:28 UTC
Off topic posts removed.

CCP Phantom - Senior Community Developer

awg1
Imperial Dreams
Curatores Veritatis Alliance
#47 - 2011-10-18 16:12:09 UTC  |  Edited by: awg1
In addition to Windows not remembering positions, client doesn't remember zoom you select on ship while docked. It always resets when docked again. Please fix this also to remember zoom selected.

Tnx for getting rid of the door, but please tell your coders to remember about always saving windows positions. They tend to keep messing with these on every patch :)
DHuncan
Long John Silver.
#48 - 2011-10-18 16:30:00 UTC
After three months not playing nor paying my two accounts is sad to come back and realize every single bug were reported back then are still not fixed. At least every one affecting me: icons, warp tunnel, windows doesn't close when clicking the x, apallingly slow loads, etc. Now also you created more, as my character sheet does not show all the head, picture, clone grade and all that info. I see you braging in facebook about how tough guys are you with feet on table and sun glasses as you ruin this game and turn it into a space version of the sims with your ridiculous vanity project. You look not tough to me but very gay. You may need me three more months of no playing nor paying and sure a bounch of other players doing the same.

You are bad workers and the customers are really desapointed and despite what you say you know this is true.

What did you say about CODE?

CCP Gangleri
C C P
C C P Alliance
#49 - 2011-10-18 16:30:15 UTC
Eladaris wrote:
Frakir Shedimuthgur wrote:
Platform: PC
My overview windows change size and position randomly after dock / undock. Cleared cache, restarted client... nope still not working properly. Very annoying.


Overview / station window borked crew checking in.

AP randomly deciding it doesn't want to work crew checking in.

In more positive / less bitchy news the return of hangar functionality is really really nice, and it certainly feels like there's a reduced load on the computer, so nice change there. Just annoying bugs as expected.


Can you provide some more data on the autopilot not working please. Do you have any special settings such as systems on your avoidance list or preferences for security settings? Is there a message displayed when you turn autopilot on, does it remain engaged or does it turn off?

Any info at all could be useful.

Check out my EVE Gate broadcast log for semi-regular updates on various EVE development: https://gate.eveonline.com/Profile/CCP%20Gangleri/StatusUpdates

Andreus Ixiris
Duty.
SE7EN-SINS
#50 - 2011-10-18 16:35:44 UTC
OK, the issue with the overview resizing seems to go away with a cache reset, and the issue with the station services window resizing seems to go away with a full-scale settings reset. Still have some issues with duplicate ships and weird camera positioning but I can't reproduce them.

Andreus Ixiris > A Civire without a chin is barely a Civire at all.

Pieter Tuulinen > He'd be Civirely disadvantaged, Andreus.

Andreus Ixiris > ...

Andreus Ixiris > This is why we're at war.

Lukaya
Perkone
Caldari State
#51 - 2011-10-18 16:40:11 UTC
The overview/station services resizing issue persists for me even after resetting cache and the whole settings.

Also, even before the patch, my EVE client doesn't produce ANY sounds. Every other application produces sound except for EVE online.

This is driving me nuts since I've tried repairing eve client and deleting all settings/cache files to no avail.
Grey Stormshadow
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#52 - 2011-10-18 17:00:00 UTC
My "station services"-window and "selected item"-window have moved healthy amount down quite often when entering station or entering space.

Other windows seem to stick.

Get classic forum style - custom videos to captains quarters screen

Play with the best - die like the rest

CCP Zymurgist
C C P
C C P Alliance
#53 - 2011-10-18 17:18:26 UTC
Added two new known issues to the original post. One about the inability to ship spin and the other about T3 ships in the hanger making duplicate images. Both come with an easy work around.

Zymurgist Community Representative CCP NA, EVE Online Contact Us at http://support.eveonline.com/pages/petitions/createpetition.aspx

CCP Legion
#54 - 2011-10-18 17:19:15 UTC
Lukaya wrote:
The overview/station services resizing issue persists for me even after resetting cache and the whole settings.


Grey Stormshadow wrote:
My "station services"-window and "selected item"-window have moved healthy amount down quite often when entering station or entering space.



Could you try resetting the window positions to default in the ESC menu, Reset Settings, and see if that helps with the overview/station services moving around when docking/undocking?
Not a guaranteed fix, but this seems to do it for a lot of players.

@CCP_Legion | Producer

Darklord Ky
POS Party
Ember Sands
#55 - 2011-10-18 17:19:56 UTC
Patched ok ... when I dock ship into a station seems I am having a random issue of my mouse pointer becoming invisible. Happens with or without station environment on. on diffeent characters and isn't like that all the time some times it works some times it won't. computer is a newer computure

OS Name Microsoft Windows 7 Home Premium
Version 6.1.7600 Build 7600
Other OS Description Not Available
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Name MOM-HP
System Manufacturer Hewlett-Packard
System Model HPE-500f
System Type x64-based PC
Processor AMD Phenom(tm) II X6 1045T Processor, 2700 Mhz, 6 Core(s), 6 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date American Megatrends Inc. 6.04, 9/7/2010
SMBIOS Version 2.6
Windows Directory C:\Windows
System Directory C:\Windows\system32
Boot Device \Device\HarddiskVolume1
Locale United States
Hardware Abstraction Layer Version = "6.1.7600.16385"
User Name Mom-HP\Mom
Time Zone Central Daylight Time
Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB
Total Physical Memory 8.00 GB
Available Physical Memory 6.01 GB
Total Virtual Memory 16.0 GB
Available Virtual Memory 13.7 GB
Page File Space 8.00 GB
Page File C:\pagefile.sys
Name AMD RADEON HD 6450
PNP Device ID PCI\VEN_1002&DEV_6779&SUBSYS_90961B0A&REV_00\4&3527B13C&0&0010
Adapter Type ATI display adapter (0x6779), ATI Technologies Inc. compatible
Adapter Description AMD RADEON HD 6450
Adapter RAM 512.00 MB (536,870,912 bytes)
Installed Drivers aticfx64.dll,aticfx64.dll,aticfx64.dll,aticfx32,aticfx32,aticfx32,atiumd64.dll,atidxx64.dll,atidxx64.dll,atiumdag,atidxx32,atidxx32,atiumdva,atiumd6a.cap,atitmm64.dll
Driver Version 8.784.1.0
INF File oem5.inf (ati2mtag_NI section)
Color Planes Not Available
Color Table Entries 4294967296
Resolution 1920 x 1080 x 60 hertz
Bits/Pixel 32
Memory Address 0xD0000000-0xDFFFFFFF
Memory Address 0xFE9E0000-0xFE9FFFFF
I/O Port 0x0000D000-0x0000D0FF
IRQ Channel IRQ 4294967292
I/O Port 0x000003B0-0x000003BB
I/O Port 0x000003C0-0x000003DF
Memory Address 0xA0000-0xBFFFF
Driver c:\windows\system32\drivers\atikmpag.sys (8.14.1.6150, 279.00 KB (285,696 bytes), 1/8/2011 5:29 PM)
Spiro Tass
Impatiently Waiting
#56 - 2011-10-18 17:20:39 UTC
Hi, my screen keeps on freezing, the only thing I can do is cntr-alt-del. It started happening after the patch, other internet programs work normally.

thanks
Pinkamina Diane Pie
Brutor Tribe
Minmatar Republic
#57 - 2011-10-18 17:50:39 UTC
I'm getting constant crashes, but only on one character. There don't seem to be any rhyme or reason to them, they happen when I'm in warp, or just sitting at a gate, or sometimes in station.

My other account works just fine, even with both clients open at the same time.

Character for sale

Jokerface666
Intergalactic Expeditionary Corp
#58 - 2011-10-18 17:59:49 UTC
1. no leave ship button
2. no go to hangar button
3. Unalbe to leave the ship so i end up in my pod

Ship: Loki (Immobility Drives, Adaptive Aug, Power core multi, Turret concurrence, Chassis Opt)
Station: Amarr
OS: Windows 7 Ultimate x64
Graphix: Nvidia Geforce GTX590

Cache cleared, already.
Cerisia
Loyal Fortune
#59 - 2011-10-18 18:06:27 UTC
Frakir Shedimuthgur wrote:
Platform: PC
My overview windows change size and position randomly after dock / undock. Cleared cache, restarted client... nope still not working properly. Very annoying.



I've had this issue too.
This space for rent..
jahamesh neutron
Sebiestor Tribe
Minmatar Republic
#60 - 2011-10-18 18:07:20 UTC
CCP Legion wrote:
Lukaya wrote:
The overview/station services resizing issue persists for me even after resetting cache and the whole settings.


Grey Stormshadow wrote:
My "station services"-window and "selected item"-window have moved healthy amount down quite often when entering station or entering space.



Could you try resetting the window positions to default in the ESC menu, Reset Settings, and see if that helps with the overview/station services moving around when docking/undocking?
Not a guaranteed fix, but this seems to do it for a lot of players.


Noticed this on my Mac client. I tried resetting the default window positions in the ESC menu and it did seem to keep my Overview and selected item window positioned correctly. But upon docking my Station Services window was slid down a bit. And as the station environment was loading I noticed that the Selected Item window as still on screen as the Station services window loaded positioned exactly below where the Selected item window was.

This was true of the Overview and Selected Item windows when undocking as well, however the window position reset fixed the problem during the undock. The problem still remains for the Station services window, however.